1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu günkü menum
Sabah ince iki dilim ekmekten tost cay
Ara turk kahvesi bir de nescafe içtim
Öğle 2 köfte 3 kaşık kadar makarna bol salata
Ara 1 dilim kek ama tam bugdaylı
Akşam 6 kaşık ıspanak 1 kase yoğurt
Bu gunun en guzel tarafı 1 saat spor yaptım
Birazdan film izleyeceğiz o yuzden biraz çerez yiyebilirim azıcık kacamak gibi olacak ama...

Kizlar mercimek corbasi ve domates corbasi disinda soyle hafif kolay yapabilecegim bir corba varmi menulerinizde biktim mercimekten

Yapması kolay değil ama yağ yakmayı sağlayan çorba tarifi verebilirim ben çok yedim ilk başlarda.

haslanmistami vermedi bende cok severim patatesi hele salatasin bayiliyorum ben ekmek yerine sabahlari 1 haslanmis patates yiyorum

Hiç vermedi canım.

Tam buğdaylı kekin tarifini alabilir miyim??

slm kızlar anca kızımdan vakit bulup geldim bu günkü menüm
öğle
1 yağsız gözleme
yarım fincan çay

arada yarım muz(50 gr kadar)
yarım mandelina

akşam
1 tabak az yağlı karnabahar(250gr)
50gr ekmek
100gr yoğurt

birazdanda yeşil çay içerim evde yoktu bu gün aldım çok sevmem ama içmeye çalışıcam...

Yapması kolay değil ama yağ yakmayı sağlayan çorba tarifi verebilirim ben çok yedim ilk başlarda.?
Cok sevinirim verirsensuan menu skntisi cekiyorum cunku :)
Yayla corbasini pirinç yerine az arpa sehriyeyle hiç yağsız yapabilirsin
Sehriyeli ha super fikirmis tesekkurler peki ne kadar koyuyorsun sehriyeyi kusura bakma corbalar konusunda acemiyimde

Öyle normal kekten Çok farkı yok az yagli birde unu tam bugday un kullandim
2 yumurta
1 su bardagi şeker
1 ç bardagi sıvı yağ
1ç bardagi süt
1ç bardagi su
2.5 su bardagi tam buğday unu
Vanilin k.tozu
Bu hamura istediginizi ekleyebilirsiniz
Kuru meyve ekleyip şekeri 1ç bardagina da indirebilirsiniz

Sehriyeli ha super fikirmis tesekkurler peki ne kadar koyuyorsun sehriyeyi kusura bakma corbalar konusunda acemiyimde
Yani miktara gore değişir oyle bir olcum yok ama ben cocuklarim icin sik sik yapardim bebeklerken tuzsuz ve yagsiz
Kaynayan suya hatta biraz et veya tavuk suyu eklersen daha lezzetli oluyor biraz istegine gore sehriye at sehriyeler hafif kabarinca 1ç bardagi yoğurt 1 yumurta 1çorba kaşığı un ile blendirda cirp bu karisimin içine haslanan corbadan az az ekle ki ilisin karisim sicak olana kadar corbadan ekle ki yoğurt kesilmesin sonra sicak karisimi corbanin icine ekle biraz kaynasin sonra nanesini koy yine kaynasin tuzu altini kapadiktan 10dk sonra atabilirsin afiyet olsun

2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pisecek canım.

Çok sağol canım :)

Bende yazayim barii sabah kalkar kalkmaz hoop 1 litreyi suyu icmedim direk bogazimdan assagiya döktüm. Sonra klasik tam tahilli ekmekle kahvalti.
Ardindan ev isine bir basladim durdugumda aksam 6 yi gecmisti.yemekte yapamadim o sebeple sabah kahvaltısı ni tekrarladim. Aksam kahvemide ictim.simdi oturdum kilo vermeyi bekliyorum

cok tsekkur ederim dogme corbasi gibi yapcam demekki oranlar icinde tesekkurler :)

kızlar kendıme sınırlıyım,sanırım bu haftanın sonuncusu ben olacagım
eger olursam yıne dıger hafta ıcın kacamak yapmayacagıma soz verecegım tabıkıı
bugun ne yedıgımı sormayın yanı o derece bozuldu dıyet

cok tsekkur ederim dogme corbasi gibi yapcam demekki oranlar icinde tesekkurler :)
Canim ayca kayanin bal kabagi corbasi var lif acisindan cok zengin gaz siskinlik ve kabizliga iyiymis ben yapmadim ama ilk firsatta yapicem
1 patates 1sogan 1/2kg balkabagi ,1 cb mercimek,4sb tavuk suyu,1 parca taze zencefil,bol karabiber,az tuz
Tum malzemeyi birlikte pisir blendirden gecir Servise hazir

Nadya netten oncesi sonrasi fotolarina bak cok motive edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…