1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Birbirimizind2014, post: 37525872, member: 629645"]Sart yok ikimizde bildiklerimizi yapalim kaçamaklardan uzak duralim pazartesi tartilar konussun[/QUOTE]
Burbirimizin menulerine elestiri yapmak herkes icin gecerli ama ben senden menulerime extradan ilgili olmanı rica edicem seninki diyetisyen kontrolunde oldugu icin bilgin daha fazla ama bende senin listelerine elimden geldigince yorum yaparım.. beni kıyasıya elestirebilirsin 90 oluncaya kadar devsm edelim de gerisine bakariz olur mu canim?

Desenize ortalık iyice kızısacak....
kızlar hadi ama en azından 1 ocak takı hedeflerini için dahada gayret gösterin.

merhaba kızlar Allahım beni bugün gün yemeklerle sınıyor. müşterim bi tabak dolusu 6 tane içli köfte getirmiş. geçen gün nasıl canım çekmişti. dayanamadım 1 tanesini yedim. hepsini yemek istiyorum hepsini ama dün akşamdan cezalıyım. yiyemem

dün işlerim yoğundu yazamadım öğle menümü.
öğlen 1 tabak pırasa yemeği
ara: 1 fincan türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
akşam 8: 1 kase çorba
1 bardak ayran
tam yatağa girmiştim ki bugünü iyi kapattım derken karşı komşumuz aradı balık pişirmiş illa gel diye
kıramadım saat 11 den sonra kalktım gittim
yarım palamut
bolca roka ve salata
söylemeye korkuyorum Milat bana kızacak diye ama
4 duble rakı
3 dilimde kavunla geceyi bitirdim.

Desenize ortalık iyice kızısacak....
kızlar hadi ama en azından 1 ocak takı hedeflerini için dahada gayret gösterin.
hedef kilomuzu 1 ocağa kadar tamamlamamız mı gerekiyo? eyvahh ben yaza kadar sanıyordum. çok daha sıkı tutmam lazım işi. 22 kilo var gitmesi gereken

Birbirimizind2014, post: 37525872, member: 629645"]Sart yok ikimizde bildiklerimizi yapalim kaçamaklardan uzak duralim pazartesi tartilar konussun
Burbirimizin menulerine elestiri yapmak herkes icin gecerli ama ben senden menulerime extradan ilgili olmanı rica edicem seninki diyetisyen kontrolunde oldugu icin bilgin daha fazla ama bende senin listelerine elimden geldigince yorum yaparım.. beni kıyasıya elestirebilirsin 90 oluncaya kadar devsm edelim de gerisine bakariz olur mu canim?[/QUOTE]

Olur tabii ki ama ben çalıştığım günler akşamüstü girebiliyorum, menünü günlük toplu yazabilir misin? :) Takip etmesi daha kolay olur :)

bugünde okullar tatil bende geç açtım dükkanı evde güzel bi kahvaltı yapayım dedim
1 dilim trabzon ekmeği
1 yumurta
6 zeytin
domates salatalık
1 k.k peynir
1 tatlı kağığı tereyağ
1 tatlı kaşığı reçel
çok yedim gene.
içli köftenin birinide götürdüm az önce
yarın sabaha kadar yemek yok bana

hedef kilomuzu 1 ocağa kadar tamamlamamız mı gerekiyo? eyvahh ben yaza kadar sanıyordum. çok daha sıkı tutmam lazım işi. 22 kilo var gitmesi gereken

Yok canım öyle demek istemedim. 1 ocağı kadar küçük bir hedef koy kendince onu yakalamak için dahada gayretli ol. Tabiki yılbaşına kadar o kadar kıloyu vermeyiz. Mesela ben suan 89 isem 1 ocakta 79 u görmek isterim. Öyle demek istedim. Küçük hedefler yani

aylık hedefim 5 kilo ocak ayı hedefim 75 kilo o zaman

Ben sabah kahvaltı da karnımı iyice doyuruyorum 1.5 dilim ekmeği geçirmeden herseyden yiyorum. Akşam hafif gecirecegim yine yarım lahmacun ve salata 3-4 kaşık ta kısır yerim tamam

Diyette şu gerçekten çok çok önemli
ve şunu anladım ki asla ve asla yasak koymayın kendinize 1 çatal da olsa alın tadın onu....
diyet yapmak demek kendini frenleyebilmek demek.... ne zaman ölçüsü nu kaçirmazsanuz o zaman basardiniz

hayırlı akşamlar baya yorucu bir gün oldu ev işiyle geçen ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya....Bu günkü menüm...
saat sabah 5,30 sıralarında 1 porsiyon üzüm
kahvvaltıyı 12 civar yapabildim kahvaltıda annem yumurtalı ekmek yapmış ve dayanamadım malesef
2 ince dilim yedim
1 dilim peynir
3 zeytin
çay tek şeker

ara olarak 1 incedilim ekmek çok az peynir

Akşam yemeği
1 tapak kıymalı karnıbahar
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

1 bardak nescafe tek sekerli
dahada bir şey yemem haralde Güneş battıktan sonra yediğiniz herşey göbeğinize ve kalcanıza yağ olarak yapışır diyor şeyda coşkun...o gıcık yağlardan kurtulmak dileğiyle

Kesinlikle katılıyorum canım tadına bakıp nefsini görlemessen hepsine yumulursun

Bu arada kısa vadeli hedefler koyma fikri çok güzel yakın hedefler insanın motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum...ocak a 2 ay var tam 2 aylık hedefler koyalım bence hepimiz

Kızlar bende yine misafir var. 3 gündür elhamdülillah çok yoğun geçiyor. Allah eksikliğini vermesin. Bebek olunca biraz zor oluyor ama....
yediklerimi biraz paylaştım birazdan da yapıp yuyemedigimi paylaşacağım. Ağzımı bile sürmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…