Aaa öyle mi ? :)
Tamam bana uyar canımÇok da güzel olur
Hırslı bir insanım ben zaten kesin motivasyonum artar. :) Şartlarımız neler olsun?
Sart yok ikimizde bildiklerimizi yapalim kaçamaklardan uzak duralim pazartesi tartilar konussun
hedef kilomuzu 1 ocağa kadar tamamlamamız mı gerekiyo? eyvahh ben yaza kadar sanıyordum. çok daha sıkı tutmam lazım işi. 22 kilo var gitmesi gerekenDesenize ortalık iyice kızısacak....
kızlar hadi ama en azından 1 ocak takı hedeflerini için dahada gayret gösterin.
Burbirimizin menulerine elestiri yapmak herkes icin gecerli ama ben senden menulerime extradan ilgili olmanı rica edicem seninki diyetisyen kontrolunde oldugu icin bilgin daha fazla ama bende senin listelerine elimden geldigince yorum yaparım.. beni kıyasıya elestirebilirsin 90 oluncaya kadar devsm edelim de gerisine bakariz olur mu canim?[/QUOTE]Birbirimizind2014, post: 37525872, member: 629645"]Sart yok ikimizde bildiklerimizi yapalim kaçamaklardan uzak duralim pazartesi tartilar konussun
hedef kilomuzu 1 ocağa kadar tamamlamamız mı gerekiyo? eyvahh ben yaza kadar sanıyordum. çok daha sıkı tutmam lazım işi. 22 kilo var gitmesi gereken
aylık hedefim 5 kilo ocak ayı hedefim 75 kilo o zamanYok canım öyle demek istemedim. 1 ocağı kadar küçük bir hedef koy kendince onu yakalamak için dahada gayretli ol. Tabiki yılbaşına kadar o kadar kıloyu vermeyiz. Mesela ben suan 89 isem 1 ocakta 79 u görmek isterim. Öyle demek istedim. Küçük hedefler yani
aylık hedefim 5 kilo ocak ayı hedefim 75 kilo o zaman
Kesinlikle katılıyorum canım tadına bakıp nefsini görlemessen hepsine yumulursunDiyette şu gerçekten çok çok önemli
ve şunu anladım ki asla ve asla yasak koymayın kendinize 1 çatal da olsa alın tadın onu....
diyet yapmak demek kendini frenleyebilmek demek.... ne zaman ölçüsü nu kaçirmazsanuz o zaman basardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?