- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandıGörünmeden çıktım evden ama sesi geliyordu içeriden
Neyse ki bende yarın izinliyim de 1 tam gün oğluşumlayım
Nerelisin canim bizim burdada bukme derlerkızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
Benimki de 1,5 yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.Konuşmaya başlayınca daha zor olur dimi. Benim kızım daha 6.5 aylık. Çalışmadan da olmuyor işte ne yapalım :)
.
Sağol canım.bi şekilde yetişiyoruz işte.Ev yemek temizlik,eşine ayrı ilgi çocuğuna ayrı.Öyle zaman geliyor ki kendini unutuyorsun.calisan annelerin isi gercekten cok zor hem duygusal anlamda hem zaman anlaminda allah yardimciniz olsun ben calismadigim halde zor yetisiyorum siz nasil yapiyosunuz bilmiyorum ama sizi gercekten tebrik ediyorum
Benimki de 1,
Benimki de 1,5 yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.
Sağol canım.bi şekilde yetişiyoruz işte.Ev yemek temizlik,eşine ayrı ilgi çocuğuna ayrı.Öyle zaman geliyor ki kendini unutuyorsun.
yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.
Sağol canım.bi şekilde yetişiyoruz işte.Ev yemek temizlik,eşine ayrı ilgi çocuğuna ayrı.Öyle zaman geliyor ki kendini unutuyorsun.
Nerelisin canim bizim burdada bukme derler
Canim nasil cekiyor icli kofteyi anlatamam ama yapmiyorum cunku biliyorum ki yapsam gozum donecekYiyebildim kadar yiycem
Kızlar ben çıkıyorum.Yarın da izinliyim.Şimdiden,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...
Bu arada elmali limonlu tarçınlı bir cay vardı ondan bahsediyorsun sanırım ben denemiştim ama devam etmedim cok eksiydi. Ben kur yapip devam edemiyorum ne yazikki
- CoK güzel bir başlangıç gunluge nasil basladiysan oyle gudermis:) tamamen benim uydurmam ama dua niyetine gecsin insallah:)
ALLAH dualarını hayırlısıyla kabul etsin canımçayı bu gün bende denedim içimi biraz zor gecekten bakalım işe yarıyacakmı..
Supersin canim hadi bakalim bu hizla sana yarisma nedesin birinci belli diyosun yani :)Kızlar benim yine misafirin var.
saat 9 da gelecekler ve ben daha hazırlık yapmadım
akşam yemeği olarak
1 kase çorba ve salata yiyeceğim. Dünkü misafire kaçamak yapmadım. Bugün de yapmayacağım. Destinaaaa duyurulur sana:)
Şimdi de kıbrıs tatlısı
kısır ve kiymali börek yapacağım. Acıktım ben yemek yemeye kaçıyorum
Herkese merhaba
buda benim bugunku menum surekli disardaydim ondan baya dengesiz oldu bugun ama en azindan korktugum basima agelmedi yemek davetinden kacmayi basardim
sabah yulaf cilek kayisidan olusan muslim ve 1 tas yogurt
arada 1 mcsundae yedim
Oglen tavuklu sandvic icinde izgara tavuk roka yogurt sosu ve anlamadigim bir otla domates salatalik vardi yaninda diet kola ictim ve buyuk gunahim arkadasimin tabagindan patates kizartmasi yedim 15 tane
aksam yogurtdan baska sey yemem diyordum ama cok aciktimmbutun gun kosturmaktan sanirim dayanamayip yerim.
normalde hic canim cekmez ama diyettenmidir nedir o karsimda yedikce tirtikladim tabagindanBen de çok istiyoruuum patates kızartması. Diyetisyenim bir daha ödül günü verirse yiyeceğim ilk şey olacak. Ne zaman verir bilmiyorum. İlk ödül günüm diyete başladıktan 1,5 ay sonraydı
normalde hic canim cekmez ama diyettenmidir nedir o karsimda yedikce tirtikladim tabagindansonrada kendime kizdim
Sadece bir yemek hakkimi veriyo yoksa bir gun serbestmi oluyorsun odul gununde ?
Benim odul gunum belli birde biliyormusun goya hic kacamak yapmicaktim ogune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?