Tşk ederim tambakcim insallah hep beraber veririzGayet güzel böyledevam edersen eeğer güzel kilo verirsin beğendim ben
menü gayet hafif bunları yiyerek diyeti bozduğunu düşünmüyorsun dimiEveet bol ekmekli, düzensiz bir günü geride bıraktım. Milad sana diyorum da iki gündür ben de muhteşem menulerle gelmiyorum.
Sabah=
2 dl tam tahıllı ekmek (aç uyandım doyamadım)
1.5 kk kadar light beyaz peynir
Salatalık
Domates
Maydanoz
Ara=
2 adet gün kurusu
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
Burdan sonrası koptu, o kadar yoğundum ki yemeğe çıkamadım
Ara=
3 adet çiğ fındık+1 parça ceviziçi attım ağzıma
Öğle=
Yarım paket altınbaşak bisküvi
4 yk light yoğurt üstüne pul biber döktüm
(Çok açtım ve yiyebileceğim en masum şey buydu)
Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
Akşam=
4 adet yağsız ızgara köfte
Kıvırcık salata
1 dl tam tahıllı ekmek (niye yedim hala bilmiyorum)
Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay içeceğim akşamki ekmekten sonra başka bir şey yok
Sabah
2dilim ekmek
1yumurta (tavada)
1zeytin
Maydanoz
Bir catal beyaz peynir
Iki çatal labne
Catal dedigim catalin ucuyla tabi
Ara yok
Oglen
2adet et haslama içinde bir parca patates bir kucuk dilim havuc vardi
1 kasik pilav nehirin tavsiyesine uydum gozum doydu gerçekten
5 kasik yogurt
Ara
Malesef 1 küçük dilim baklava
Yaaaa misafirlikte mecbur yedim
Aksam ogle ve aksami dengelemek icin:
Ekmek yok et yok
8 kasik ciris otu yemeği yumurtalı ama bana yarim yumurta bile dusmemistir
4 kasik kozlenmis sebze salatasi
5 kasik yoğurt
Ara sadece yesil cay
Nasil??
bu kadar kacamaktan sonra sonuncu benım kızlar,ben kılo veremedıgım gıbı kılo aldımmm en azından aldıgımı vermek ıstıyorum haftasonuuuuuCanım kg demedim sporda dedim.yoksa sonuncu benim hiç kg vermedim bu hafta
Bence cok güzel menun tatliyida o kadar düşünme mutlaka olacak ufak kaçamaklar aksam dengelemissin bence ben bu hafta senden guzel bir sonuc bekliyorum guzel gidiyorsun:)
Yarim greyfurt iyiymis tuyoyu uygulamisiz hemen
Sogan pırasa neden etkilesin ki daha da tok olmani sağlıyordur dimi
Canm neden memnun kalmadinki bence cok hafif birgun olmus
Biskuviyi zaten arada yiyorsun ki ana ogunde yemen daha hafif bir ogun yemene sebep olmus
Iki ara ogunde bos geçiyor zaten daha ne 1dilim ekmek onun yerine gecmis aksam.
Sabahlari iki dilim ekmek de cok degil
Bence iyi uzulme hic bosuna asil benim kotu dedihin gibi hafta sonu kacamak yok bana:)
menü gayet hafif bunları yiyerek diyeti bozduğunu düşünmüyorsun dimi
Milad yarim greyfurt fikri supermis dene derim ,birde bugun oleyemeginde yogirduma kimyon attim senin tarif yani acayip calistirdi bagirsaklari hla gurulduyolar
AY ben kaçırdım galiba bağırsakları çalıştıran yoğurlu kimyonmu?Onunla birlikte bir tatlı kaşığı pul biber kullan yAniyorsun ama aciyi seversen guzel bir yanma oluyor cok da iyi çalıştırıyor:)
AY ben kaçırdım galiba bağırsakları çalıştıran yoğurlu kimyonmu?
sağol canım yarın deniyeceğim inşallahCanim 3 kasik yoğurt yarım cay kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı pul biber ile yapılan ayran cok iyi geliyor hem bagirsaklarin calusmasina hem siskinlige
Annen dogru demis canim sabah ac karnina iciyosunkızlarrr sogan kürününün tarıfını yazarmısınız,yazmıstınız sanırım ama hangı sayfada bulamadım.bı de ne kadar kullanmak gerekıyor,annem 15 gun kullanıp 15 gun bırakmak gerekıyormus falan dedı de tam emın olamadık
mantar sote yapmistim biberi biraz fazla atmisim o nedenle yogurda biber atmadim dunde sadece biberlisini yapmistim bu kadar etkili olmamisti ikisi beraber fena feci bisey oldu icim temizlendi resmen canim tekrar sagolCanim 3 kasik yoğurt yarım cay kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı pul biber ile yapılan ayran cok iyi geliyor hem bagirsaklarin calusmasina hem siskinlige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?