1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

45dk yürüyüş 10dk titreşim kemeri uygulayacagim bu aksam
Pztsiye az kaldı iyi sonuc almaliyim ki Şevkim artsın devam etmek icin umuda ihtiyacim var

Gayet güzel böyledevam edersen eeğer güzel kilo verirsin beğendim ben
Tşk ederim tambakcim insallah hep beraber veririz

menü gayet hafif bunları yiyerek diyeti bozduğunu düşünmüyorsun dimi

Bence cok güzel menun tatliyida o kadar düşünme mutlaka olacak ufak kaçamaklar aksam dengelemissin bence ben bu hafta senden guzel bir sonuc bekliyorum guzel gidiyorsun:)

bu günkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 tane salata
1 çay kaşığı reçel
çay

ara bir dilim yumurtalı ekmek (görünce yine dayanamadım )
1 yumuyra beyazı (kedim var yumurta sarısı seviyor beyazını atmamak için yedim malesef ay ne çok yumurta yemişim ben )
sütlü nescafe tek şeker

akşam
patates salatası 1 porsiyon yeşili fazla

Bence cok güzel menun tatliyida o kadar düşünme mutlaka olacak ufak kaçamaklar aksam dengelemissin bence ben bu hafta senden guzel bir sonuc bekliyorum guzel gidiyorsun:)

Tsk ederim insallah beklentini bosa cikarmam ..

menü gayet hafif bunları yiyerek diyeti bozduğunu düşünmüyorsun dimi

Hayır ancak beslenme düzenimin dışına çıktığımı ve öğle yemeğini geçiştirerek metabolizmamı yavaşlattığımı ve akşam hem köfte hem ekmek yiyerek akşam için ağır bir öğün yaptığımı düşünüyorum. :)

Çünkü ben ömür boyu sürecek beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum; sabah kahvaltısız evden çıkmamak, öğün atlamamak, öğünlere saldırmamak için ara öğün yapmak, öğle yemeğinde daha ağır yiyerek akşam çorba, salata, sebze yemeği yemek gibi..

Milad yarim greyfurt fikri supermis dene derim ,birde bugun oleyemeginde yogirduma kimyon attim senin tarif yani acayip calistirdi bagirsaklari hla gurulduyolar

Milad yarim greyfurt fikri supermis dene derim ,birde bugun oleyemeginde yogirduma kimyon attim senin tarif yani acayip calistirdi bagirsaklari hla gurulduyolar

Onunla birlikte bir tatlı kaşığı pul biber kullan yAniyorsun ama aciyi seversen guzel bir yanma oluyor cok da iyi çalıştırıyor:)

kızlarrr sogan kürününün tarıfını yazarmısınız,yazmıstınız sanırım ama hangı sayfada bulamadım.bı de ne kadar kullanmak gerekıyor,annem 15 gun kullanıp 15 gun bırakmak gerekıyormus falan dedı de tam emın olamadık

Annen dogru demis canim sabah ac karnina iciyosun
1sogani 1,5 sb suda kaynamaya baslayinca 5 dk kaynatiyosun sicaga yakin ilik sekilde kahvaltidan yarim saat once iciyosun 15 gunden fazla yapma

Canim 3 kasik yoğurt yarım cay kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı pul biber ile yapılan ayran cok iyi geliyor hem bagirsaklarin calusmasina hem siskinlige
mantar sote yapmistim biberi biraz fazla atmisim o nedenle yogurda biber atmadim dunde sadece biberlisini yapmistim bu kadar etkili olmamisti ikisi beraber fena feci bisey oldu icim temizlendi resmen canim tekrar sagol

bu gün evde yoktum sayfalar baya birikmiş anca okudum ama herkesin burda olması ve aktif bişekilde yazması güzel....
bu gün gezmelerdeydim arkadaşıma gittim diyet yaptığımı bildiği için pasta börek istemedim kahvaltı hazırla dedim sabah evde erken kalktığımız için hafif bir kahvaltı yaptım öğle yemeğimde kahvaltı oldu bu gün normal kahvaltıdan biraz fazla yedim tartım olmadığı içinde ölçmedim ama ne olur ne olmaz diyede akşam yemeği yemedim günlük diyet kalorimide çok geçmeden günü kapadım....midem belli bir beslenme ölçüsüne alışmış biraz fazla yiyince uzun süre acıkmıyor daha bu saat oldu anca karnım acıktı ama az sonra yatıcağım için sadece su içicem...

Ama Aysun yaaa sen böyle gidersen benim vicdanım el vermez ki yemek yiyeyim ayyy
ahhhh
vaaay hhhhhn
bugün bende iyiyim ama.....
akşam saat 18.30 da
balık uskumru 2 tane ızgara
salata
1 kepçe çorba yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…