Ama Aysun yaaa sen böyle gidersen benim vicdanım el vermez ki yemek yiyeyim ayyy
ahhhh
vaaay hhhhhn
bugün bende iyiyim ama.....
akşam saat 18.30 da
balık uskumru 2 tane ızgara
salata
1 kepçe çorba yedim
Annen dogru demis canim sabah ac karnina iciyosun
1sogani 1,5 sb suda kaynamaya baslayinca 5 dk kaynatiyosun sicaga yakin ilik sekilde kahvaltidan yarim saat once iciyosun 15 gunden fazla yapma
Allah iyiligini versin emi :)ben de leslie yaptımm smdddıı :)
ayy annem ordakı kadınları gorunce bunlar zaten kılolu kendılerıne hayırları yok dedı ne dıyecegımı bılemedm
Sabir sabir emeginin karsiligini alacaksin insallah canimBen pztsi gunune kadar direniyorum da tartiya cikmamak icin ama pazartesi günü 1.5 kilonun altinda eksi cikarsa cok bozulurum
Cok emek verdim bu hafta cok cebellestim nefsimle olsun artik yaa
nerdeyse olumden baska herseye sifa .ibrahim saracoglu saglikli her insanin 6 ayda bi yapmasini oneriyo beni acayip isal yapmisti birde cok afedersiniz cok igrenc kokuyordu gercekten icimin temizlendigine inanmistimBu kürün kadin hastaliklarinada iyi geldigini duymuştum iltihap falan varsa söküyormuş
Gecmis olsun canim limonly kahve felan ic iyi gelir ishaline agrina .gercekten gurbet cok zor hadta olunca daha cok koyuyo insana ben 12 yildir gurbetteyim zaman gectikce alisacagima daha kotu oluyorum yaa ..Allah saglik sihhat versin napalim kader isteGunadahaabah erkenciyim
tereyağı yumurta
biraz peynir
zeytin
domates
1.5 dilim ekmek
herzamankinden az yedim midem ağrıyor çünkü. Hayatımda ilk defa bu kadar hastayım.
Hem karın ağrısı hem ishal hemde soğuk algınlığı kendime değilde bu çocuklara nasıl bakacam diye düşünüyorum. Gurbette ve uzakta olmak zor. Ailem taaa Mersinde 11 saatlik yol yahu..
hastayım diye de duygusallaştım mi ne
Canım sen ben ve begonyalardan başka sıcak bakan olmadı spor listesi fikrine.E 3 kişi olduğumuza göre zaten 1. 2. ve 3. aramızda değişip duracak.O yüzden bu fikir başka bahara kaldı.Canım kg demedim sporda dedim.yoksa sonuncu benim hiç kg vermedim bu hafta
Aynen canım zaman geçtikçe daha da zor oluyor. Iste dım şimdi benimle ve bebekle iilgilenenleri olsun ama yok. Eşim de yoğun çalışıyor.Gecmis olsun canim limonly kahve felan ic iyi gelir ishaline agrina .gercekten gurbet cok zor hadta olunca daha cok koyuyo insana ben 12 yildir gurbetteyim zaman gectikce alisacagima daha kotu oluyorum yaa ..Allah saglik sihhat versin napalim kader iste
Diyeti mi bile düşünecek hal kalmadı. Yine de dikkat ediyorum ama kafama çok takmıyorum
Kislar sabah sabah karbonhinratn dibine vurdum .
Sabah sabah Koca bir tabak bulgur pilavi ve yogurt yedim 3 kepce felan bugunki karbonhitratin tumunu sabahtan almis oldum .nasil uykum geldi nasil agirlik coktu anlatamam .iyi oldu iyi kendime geldim .dengeli beslenmenin gozunu seveyim
Gunaydinlar
sabah erkenciyim
tereyağı yumurta
biraz peynir
zeytin
domates
1.5 dilim ekmek
herzamankinden az yedim midem ağrıyor çünkü. Hayatımda ilk defa bu kadar hastayım.
Hem karın ağrısı hem ishal hemde soğuk algınlığı kendime değilde bu çocuklara nasıl bakacam diye düşünüyorum. Gurbette ve uzakta olmak zor. Ailem taaa Mersinde 11 saatlik yol yahu..
hastayım diye de duygusallaştım mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?