- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canım cok geçmiş olsun bence mideni dinlendir biraz nane limon iç iyi gelir inşallah cabuk iyilesirsin...
Ayyyy o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten tebrik ederim sana bakıp feyz alsam bariYazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
1.700 gr' ı yağdan gitmiş
Ayyyy o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten tebrik ederim sana bakıp feyz alsam bariYazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
Nehircim gerçekten tebrik ederim seni
Bu sadece senin zaferin...
Yazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
Ayyyy o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten tebrik ederim sana bakıp feyz alsam bari
cok tebrik ediyorum seni gercekten cok iyi gidiyorsun canim 2 ayda 12 kilo buyuk bir basari darisi basimiza
Tebrik ederim. Darısı bana. Pazartesi bildiririmDiyetisyenimden geldimmm ve çok güzel bir sonuç elde ettiğimi öğrendimTebriğimi aldım, ödülümü de alacağım bugün :)
Supeerrrrrr masabllYazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
Yazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
Tebrik ederim. Darısı bana. Pazartesi bildiririm
Supeerrrrrr masabll
Superrrrrrr masallah nazar degmesin canim
Nehircim supersin cok mutlu oldum cok umutlandim ve birde çelişki var çok korktum:) :)
Ben sana yetisemem gibi geliyor pzt yi sabırsızlıkla bekliyorum cunku cok merak ediyorum kilomu
Bende 12 kilo verdim simdiye kadar ortalama gidip gelmeler oldu tabi benimki marttan bu yana olan süreç cunku bayagi saldim kendimi gecmis donemde..
Tekrar Tebrikler darisi basima
Sabah
2 yumurta (tavada)
1.5dilim ekmek
4 zeytin
1dilim peynir
Maydanoz
Ara yok
Öğle
Iki kaşık makarna
Iki kasik Kıymalı sos
Bir kucuk parca tavuk ( bu hataydi)
Yarım tabak salata
Ara
Bir lokum
Ara
Bir mandalina
Aksam
Bir tabak nerdeyse pirasa yemegi
Bir dilim ekmek
Fatmaaaa bu Ayça KAYA nin Terbiyeli pırasa yemegi tarifi bildin mi:)
Bu arada nehirrrr nasil?? Kızlar herkesten bekliyorum yorumu
Oluyor oluyor fikrimi değiştirdim az kilo vermiş olsam da farketmez ben az yemegi o yemekle doymayi doyarak mutlu olmayı ogrendim daha ne olsun
Bu kilo vermekten daha degerli bir durum degil mi??
Çok sağol canım :) :) Ben de her hafta bu kadar veremiyorum. Haftaya muhtemelen az veririm. Korkma o yüzden :) Bak 12 kg vermişsin, daha da vereceksin emin ol. Kaç olmak istiyorsun?
Liste güzel canım ama proteinin eksik kalmış. Akşamki aranda yoğurt yersen ya da süt içersen çok daha iyi olur.
Tabii ki canım. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Çocukların için de güzel bir rol model olursun. Benim en büyük hedefim o, kızım kendini bilecek döneme gelmeden evdeki yeme düzenini değiştirmek. Kalitesiz karbonhidratlar, işlenmiş gıdalarla mümkün olduğu kadar geç tanışmasını istiyorum
@milad2014 , benim menüm de arka sayfada sanırım. Arada çikolata kaplı eti form yedim 1 paket 202 kalori suçumu da itiraf edeyimÇikolata yiyecektim aslında o yüzden ucuz kurtardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?