1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım cok geçmiş olsun bence mideni dinlendir biraz nane limon iç iyi gelir inşallah cabuk iyilesirsin...

içtim canım. Ama kâr etmedi. Ya ben je zaman dışardan yemek yesem kötü oluyorum. Üstüne midemi de usuttum. Zorla da olsa az bişey yedim
1 yk bulgur pilavı
1 yk patlıcan yemeği
3 ısırık çiğköfte canım çekti diye yedim. Karnım agritiyor biliyorum ama emziriyorum bu seferde hal kalmıyor.

Kahvaltı 2dilim ekmek
1 yumurta
2kaşık zeytinyağlı lor
1/2kk peynir
4_5tane p.kızartması
Domates 8 zeytin
Sabah bu kadar çok yiyince hiiiic acikmadim ara ve öğle yemeği yemedim birazdan aksam yemeğinde 1 dilim ekmek fırında etli türlü ve bolca salata yemeyi düşünüyorum spora gidemeyecegim o kadar vücudum kırılıyor ki anlatamam akşama kadar temizlik yaptım halim kalmadı

Ben de menümü yazayım.

Sabah=
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates
Salatalık
maydanoz-nane

Ara= Unuttum

Öğle=
Avuçiçi kadar ızgara tavuk
1 kase pulbiberli light yoğurt

Ara= Aslında kendime ödül olarak çikolata alacaktım ancak emeklerime kıyamadım, kilo almaktan çok korkuyorum ben de Eti form' un çikolata kaplı bisküvisinden aldım
1 kupa sütlü şekersiz nescafe ile yedim

Akşam=
8 yk patlıcan yemeği
Yarım kase light yoğurt pulbiber dökerim yine

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay+2 parça cevizici

Yatmadan da tarçınlı sütümü içerim :)

Nehircim supersin cok mutlu oldum cok umutlandim ve birde çelişki var çok korktum:) :)

Ben sana yetisemem gibi geliyor pzt yi sabırsızlıkla bekliyorum cunku cok merak ediyorum kilomu

Bende 12 kilo verdim simdiye kadar ortalama gidip gelmeler oldu tabi benimki marttan bu yana olan süreç cunku bayagi saldim kendimi gecmis donemde..

Tekrar Tebrikler darisi basima

Sabah

1 yumurta (tavada)
1.5dilim ekmek
4 zeytin
1dilim peynir
Maydanoz

Ara yok

Öğle
Iki kaşık makarna
Iki kasik Kıymalı sos
Bir kucuk parca tavuk ( bu hataydi)
Yarım tabak salata

Ara
Bir lokum
Ara
Bir mandalina

Aksam

Bir tabak nerdeyse pirasa yemegi
Bir dilim ekmek

Fatmaaaa bu Ayça KAYA nin Terbiyeli pırasa yemegi tarifi bildin mi:)

Bu arada nehirrrr nasil?? Kızlar herkesten bekliyorum yorumu

Çok sağol canım :) :) Ben de her hafta bu kadar veremiyorum. Haftaya muhtemelen az veririm. Korkma o yüzden :) Bak 12 kg vermişsin, daha da vereceksin emin ol. Kaç olmak istiyorsun?

Liste güzel canım ama proteinin eksik kalmış. Akşamki aranda yoğurt yersen ya da süt içersen çok daha iyi olur.

Oluyor oluyor fikrimi değiştirdim az kilo vermiş olsam da farketmez ben az yemegi o yemekle doymayi doyarak mutlu olmayı ogrendim daha ne olsun
Bu kilo vermekten daha degerli bir durum degil mi??

Tabii ki canım. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Çocukların için de güzel bir rol model olursun. Benim en büyük hedefim o, kızım kendini bilecek döneme gelmeden evdeki yeme düzenini değiştirmek. Kalitesiz karbonhidratlar, işlenmiş gıdalarla mümkün olduğu kadar geç tanışmasını istiyorum

Canim hedefim 68 ama yakismayacagini düşündüğüm icin duruma göre fikrim değişebilir ama 70 bile olmak istemiyorum 69.9 da olsa raziyim o derece yani yeterki yetmis olmasin

ara ogun yapmicaktim ama tavsiyene uyup tarcinli sut icerim yuruyusten sonra
tesekkurler
a

@milad2014 , benim menüm de arka sayfada sanırım. Arada çikolata kaplı eti form yedim 1 paket 202 kalori suçumu da itiraf edeyim Çikolata yiyecektim aslında o yüzden ucuz kurtardım

Canim onu gördüm de bugunun ödülü olduğunu belirtmistin zaten bence de haketmissin afiyet bal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…