1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Herkese guzel haftasonlari topigimin guzelleri dun bir turlu internetbulupds giremedim o yuzdne dunku menumu bugun yaziyorum
sabah 1 adet lor peynirli domates ve rokali sandvic yaninda 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
Aksama kadar kosturmaktan aksam 10 gibi yemek yemeye firsat buldum ve malesef diyet yemegimi degil arkadasin hazirladiklarini yedim oda saolsun yagli pisiriri yemekleri etli patates yemegi yedim 1 tabak , cacik cok azda sogan salatasindan attim agzima .
dun kotu birgundudiyetim icin anlayacaginiz bugunde hafta sonu icin arkadasim geldibakalim napcam
a birde dun patronum 1 bardak visne suyu getirmis onu yazmayi unuttum

bende bugun haftasonu oldugu icin cocuklar evde bende sabah onlari yedirdikten sonra kendim yemek istemedim ve bir daha yataga girip yattim bi guzel uyudum saat 11 de uyandim ve cocuklarla guzel bi kahvalti yaptik patates kizarttim ama en fazla 5 tane yemisimdir artik nefsime dur demeyi ogrendim heralde

Tatlitambak Nehir henüz banada yazmadı yazarsa insallah. kilolarımiz aynı oldugu icin gercekten cok merak ettim ne kadar verdigini..

Tomurcuk afiyet olsun. öğle yemegi için güzel bir tercih

Aysun onemli olanda nefsi terbiye etmeyi ogrenmek.. Tebrikler

Ben bugün sabah kahvalt dan sonra az bişey cubuk kraker yedim . tuzlu ya belki midem iyi gelir diye ama yediklerimi daha da kötü oldum. 1 lt anca şu içebildim. Acim ama yemek görmek istemiyorum

Kislar sabah sabah karbonhinratn dibine vurdum .
Sabah sabah Koca bir tabak bulgur pilavi ve yogurt yedim 3 kepce felan bugunki karbonhitratin tumunu sabahtan almis oldum .nasil uykum geldi nasil agirlik coktu anlatamam .iyi oldu iyi kendime geldim .dengeli beslenmenin gozunu seveyim
Aynen canım zaman geçtikçe daha da zor oluyor. Iste dım şimdi benimle ve bebekle iilgilenenleri olsun ama yok. Eşim de yoğun çalışıyor.
Sorma valla benim esimde cok yogun calisiyor iki cocukla gurbet elde tek basima gibi hissediyorum bazen sohbtlere falan gidiyorum birde dikisle oyalaniyorum iste

Ben bugün sabah kahvalt dan sonra az bişey cubuk kraker yedim . tuzlu ya belki midem iyi gelir diye ama yediklerimi daha da kötü oldum. 1 lt anca şu içebildim. Acim ama yemek görmek istemiyorum

Canım cok geçmiş olsun bence mideni dinlendir biraz nane limon iç iyi gelir inşallah cabuk iyilesirsin...

Nehiiiir bende merak ettim banada yaz yada yaz gitsin buraya nolcek :).
Ara 1 bitter le sade kahve
Oglen1 kase mantar sote
Ara sutlu kahve
Aksam
8 kasik taze fasulye
Kimyonlu pul biberli cacik

Çok geçmiş olsun canım ben de acayip grip oluyor gibiyim...malum kış geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…