- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Diyetisyenimden geldimmm ve çok güzel bir sonuç elde ettiğimi öğrendimTebriğimi aldım, ödülümü de alacağım bugün :)
Biraz önce 1 kase aşure yedim.( Folyo tabakta olanlardan)
Bugünlük öğlen yemeğimi aşure olarak sayıp öğlen menümü atlıyorum
Sorma valla benim esimde cok yogun calisiyor iki cocukla gurbet elde tek basima gibi hissediyorum bazenAynen canım zaman geçtikçe daha da zor oluyor. Iste dım şimdi benimle ve bebekle iilgilenenleri olsun ama yok. Eşim de yoğun çalışıyor.
Ben bugün sabah kahvalt dan sonra az bişey cubuk kraker yedim . tuzlu ya belki midem iyi gelir diye ama yediklerimi daha da kötü oldum. 1 lt anca şu içebildim. Acim ama yemek görmek istemiyorum
Gunaydinlar
sabah erkenciyim
tereyağı yumurta
biraz peynir
zeytin
domates
1.5 dilim ekmek
herzamankinden az yedim midem ağrıyor çünkü. Hayatımda ilk defa bu kadar hastayım.
Hem karın ağrısı hem ishal hemde soğuk algınlığı kendime değilde bu çocuklara nasıl bakacam diye düşünüyorum. Gurbette ve uzakta olmak zor. Ailem taaa Mersinde 11 saatlik yol yahu..
hastayım diye de duygusallaştım mi ne
Çok geçmiş olsun canım ben de acayip grip oluyor gibiyim...malum kış geliyorGunaydinlar
sabah erkenciyim
tereyağı yumurta
biraz peynir
zeytin
domates
1.5 dilim ekmek
herzamankinden az yedim midem ağrıyor çünkü. Hayatımda ilk defa bu kadar hastayım.
Hem karın ağrısı hem ishal hemde soğuk algınlığı kendime değilde bu çocuklara nasıl bakacam diye düşünüyorum. Gurbette ve uzakta olmak zor. Ailem taaa Mersinde 11 saatlik yol yahu..
hastayım diye de duygusallaştım mi ne
Yaşasın ilk ucteyim o zamanCanım sen ben ve begonyalardan başka sıcak bakan olmadı spor listesi fikrine.E 3 kişi olduğumuza göre zaten 1. 2. ve 3. aramızda değişip duracak.O yüzden bu fikir başka bahara kaldı.
Nehircim gerçekten tebrik ederim seni
Bu sadece senin zaferin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?