1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ay yiyebildiginize şukredin bence ben bugun mahvoldum.

Fatmacım bende seninle ayniyim. Eşim çalışıyor.arda sohbet arkadaşlar falan zaman geçiyor işte.

Nehircim
ben öyle yakın oturmak gibi bir şart sunamam. Çünkü mesleğinden dolayi hep farklı şehir gezecez

Nehir yalnız bsna yanlis gelen Tek bir şey söylemek istiyorum,
Birinci arada kahve sade olabilirdi bisküvinin yanina yada sütlü kahve ile yesil çay yer degistirebilirdi bu benim fikrim tabi birinci ana ogun agir ikincisi de oldukça hafif geçmiş .
Tabi ödül günün oldugu icin saymayabiliriz:)

Iç mutlaka spor da yapıyorsun kasları kaybetmemek lazım protein şart :)

O zaman senin işin çok zormuş canım benim ya. Iki küçük bebekle bir de. Sabır dilerim.

Aynen canım normalde nescafeyi hep sabah saatlerinde içiyorum. Saat 11.00 kadar sade kahve içersen metabolizma hızlanıyor aklında bulunsun. Bu hafta altınbaşağı sabah ara öğününe aldı diyetisyenim hatta yakarım akşama kadar diye ama tabii ben öğleden sonra hem de çikolatalı yedigim için olmadı.

Akşamları bana kalsa hiçbir şey yemem de işte diyetisyenim illa ye diyor, listeden eksik bir sey yediğim zaman kızıyor

arkadaşlarım iyi akşamlar. Bugun bılgısayarı evde unutmuşum yazamadım. Dük aksam yemegim 3 kaşık nohut yemegi 3 kuru incir
bu sabah kahvaltım
1 dilim trabzon ekmegi yarısına tereyağ sürdüm
2 çay kaşığı reçel
yarım k.k peynir
1 haslanmış yumurta
7 zeytin
domates salatalık roka
saat 4 gibi 1 avuç leblebi ve 1 kare bitter
akşam yemeğim
3 kaşık pirinç pilavı
6 kaşık türlü yemeği

Tam asure haftasindayiz napicaz hic yemeyecekmiyiz
ay hic sorma oruc tutmayi dusunuyorum geleni cocuklara yediririm kendi yaptigimdanda 1 kase yerim sabah yerim ama aksama kadarerisn supersin ayni gun baslamisiz benimki yaklasik 10 kilo oldu am cok sukur ediyorum .az degil zaten uzmanlarda ayda 4-6 kiloya normal diyor .

Yazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.

Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg

1.700 gr' ı yağdan gitmiş

tarcinli sutu yatmadan 2 saat once mi iciyosun icip hemen yatiyor musun ..birde karataya benziyo menun hic ekmek yok degil mi

bildim canim guzel oldumu ? Birde bugun sosyal payl asim sitesindeki sayfasinda metebolizma hizlandirici cay tarifi vermmis bugun yaptim iyi geldi gibi gerci yarin sabah belli olur

Oluyor oluyor fikrimi değiştirdim az kilo vermiş olsam da farketmez ben az yemegi o yemekle doymayi doyarak mutlu olmayı ogrendim daha ne olsun
Bu kilo vermekten daha degerli bir durum degil mi??
aynen canim duygularima tercumaaan olmussun az yemeyi beceriyoruz ya en buyuk odul eskiden cocuklardan kalanlarida yerdim gozum kalirdi simdi hic takmiyorum .az versekte olur az olsun devamli olsun degil mi

Canım senin için zor olmazsa diyet listeni paylaşırmisin uygulamaya çalışsam

Canım her hafta değişiyor listem çünkü benim diyetisyenim yiyeceğim yemeklere kadar yazıyor. Ama genel olarak tarzından bahsedeyim. Sabahları 1 hafta yumurta verdiyse, diğer hafta vermiyor, ekmeği pek sevmiyor, min. Olarak tüketiyorum. Ekmek yemedigim haftalara 2 yumurta veriyor. Ara öğün atlamiyorum 7 öğün besleniyorum, sabah-öğle arası 1 ara ve bu arada mutlaka şekersiz kahve oluyor. Öğle yemeğini daha ağır geçiriyorum genelde etler öğle yemeğinde yeniyor. Öğle - akşam arası 2 ara yapıyorum. Akşam yemeği daha hafif geciriyorum çorba, salata veya genelde sebze yemeği. Yoğurt yiyorum mutlaka. Akşam yemeğinden sonra 1 ara daha yapıyorum. Her gece tarçınlı süt iciyorum. Anlayacağın bol bol yiyorum :) Tabii benim insülin direncim olduğu için pek meyve tüketmiyorum. Bu hafta bulabilirsem ayva yiyeceğim ama uzun zamandır yazmamıştı.

Aynen Fatma ben de bunu fark ettim, Karatay ile ilgili hiç konuşmadık ama benim diyetisyenim ekmek olayını pek sevmiyor galiba. Bir de benim insülin direncim olduğu için ekmeği minimumda tutuyor olabilir. Bu hafta listemde yarım paket altınbaşak harici hiç ekmek yok. O da 1 dl ekmek ediyor zaten. Tarçınlı sütü genelde yatmadan 1 saat önce içiyorum.

Aaaaaa evet nehir meyvada yok sahi demi tam karatayci senin diyetisyen ..aslinda alisinca aramiyosundur ekmegi ve meyveyi ..karatayla bende cok guzel kilo vemist2 yil once 3 ayda 17 kilo vemistim sonra 1 yil korudum ekmege ve meyveye baslayinca yavas yavas geri aldim hepsini

Canım bildiğim kadarıyla Canan Karatay da insülin direnci üzerine çalışmalar yapıyor. O yüzden listeler benziyor olabilir ama bir farkı benim diyetisyenim ara öğünler konusuna çok önem veriyor. Bir de her şeyin lightını yememi istiyor Karatay sevmiyordu light ürünleri.
Meyve sevmem, kendi kendime oturup meyve yemişliğim yoktur, eşim çok kızar hatta. O yüzden hiç aramıyorum meyveyi. Ekmek ve hamurişi de sevmem zaten normalde de sadece sabah kahvaltısında yerdim diyetten önce. Ondan zorlanmıyorum :) :)

Akşam yemeği planladigim gibi olmadı etli sebze tamam da yanında 10kaşık kadar arpa sehriye pilavı yedim ama ekmek yemedim sonra vicdan yaptım tabi indim spor salonuna 1 saat spor yaptım 15dk zayiflama kemerini kullandım ama hala midem o kadar şiş ki Cooooooooook pişmanım

bende yine fazla yedim 2 dilim ekmek sulu kofte ve pilav bir de gec yedim heralde dun regl oldum ondan boyle oldu halbuki aksama kadar ne guzel gelmistim off yaa

Benimde regl haftam 4 gun var sisiyorum resmen ufacik kacamak affetmiyo vucudum hemen 100-200 arti cikiyorum tartida vede istahimda cok acik

Bir tek benim kocam mı böyle çok merak ediyorum. Ne güzel artık alıştı ye diye ısrar etmiyor diyordum, bugün sürekli önüme cips getiriyor, bir de en sevdigimden almış

Yemem diyorum bence yeter artık kilo vermene gerek yok diyor. 93 kiloyum ne kadar da gerek yok dimi

Bu gün yoğun bir gündü nete girip bakamadım bir türlü size ve motivasyon yerlerdeydi .Allahtan haraketli bir gündüde inşallah dengelemiştir..
bu gün ki menüm
kahvaltı(saat 8 gibi)
1 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı
1 dilim peynir 5 zeytin
1 çay kaşıgı recel
Saat 15 civarı
menemen 1 porsiyon
2 dilim ekmek(1 dilim neyime yetmiyorsa)
Ara
7-8 tane minik kuru incir (kabızlı nedeniyle biraz sayıyı abarttım)
8-9 fındık
Akşam
Tavuk göğsü elimin yarısı kadardı
2 dilim ekmek
(yarın misafir geleceği için kek ve poğaça yaptım)
malesef ikisindende 1 dilim yedim
inşallah yarın telafi ederim

bende 93 94 ken erkek arkadaşım aynısını söylüyordu ve hala tanıştığımız kiloya dön yeter diyor göz var nizam var alemler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…