- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim hedefim 68 ama yakismayacagini düşündüğüm icin duruma göre fikrim değişebilir ama 70 bile olmak istemiyorum 69.9 da olsa raziyim o derece yaniyeterki yetmis olmasin
ara ogun yapmicaktim ama tavsiyene uyup tarcinli sut icerim yuruyusten sonra
tesekkurler
a
Ay yiyebildiginize şukredin bence ben bugun mahvoldum.
Fatmacım bende seninle ayniyim. Eşim çalışıyor.arda sohbet arkadaşlar falan zaman geçiyor işte.
Nehircim
ben öyle yakın oturmak gibi bir şart sunamam. Çünkü mesleğinden dolayi hep farklı şehir gezecez
Nehir yalnız bsna yanlis gelen Tek bir şey söylemek istiyorum,
Birinci arada kahve sade olabilirdi bisküvinin yanina yada sütlü kahve ile yesil çay yer degistirebilirdi bu benim fikrim tabi birinci ana ogun agir ikincisi de oldukça hafif geçmiş .
Tabi ödül günün oldugu icin saymayabiliriz:)
Çok teşekkür ederim :)
ay hic sorma oruc tutmayi dusunuyorum geleni cocuklara yediririm kendi yaptigimdanda 1 kase yerim sabah yerim ama aksama kadarerisn supersin ayni gun baslamisiz benimki yaklasik 10 kilo oldu am cok sukur ediyorum .az degil zaten uzmanlarda ayda 4-6 kiloya normal diyor .Tam asure haftasindayiz napicaz hic yemeyecekmiyiz
Yazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
1.700 gr' ı yağdan gitmiş
tarcinli sutu yatmadan 2 saat once mi iciyosun icip hemen yatiyor musun ..birde karataya benziyo menun hic ekmek yok degil miBen de menümü yazayım.
Sabah=
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates
Salatalık
maydanoz-nane
Ara= Unuttum
Öğle=
Avuçiçi kadar ızgara tavuk
1 kase pulbiberli light yoğurt
Ara= Aslında kendime ödül olarak çikolata alacaktım ancak emeklerime kıyamadım, kilo almaktan çok korkuyorum ben de Eti form' un çikolata kaplı bisküvisinden aldım
1 kupa sütlü şekersiz nescafe ile yedim
Akşam=
8 yk patlıcan yemeği
Yarım kase light yoğurt pulbiber dökerim yine
Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay+2 parça cevizici
Yatmadan da tarçınlı sütümü içerim :)
bildim canim guzel oldumu ? Birde bugun sosyal payl asim sitesindeki sayfasinda metebolizma hizlandirici cay tarifi vermmis bugun yaptim iyi geldi gibi gerci yarin sabah belli olurSabah
1 yumurta (tavada)
1.5dilim ekmek
4 zeytin
1dilim peynir
Maydanoz
Ara yok
Öğle
Iki kaşık makarna
Iki kasik Kıymalı sos
Bir kucuk parca tavuk ( bu hataydi)
Yarım tabak salata
Ara
Bir lokum
Ara
Bir mandalina
Aksam
Bir tabak nerdeyse pirasa yemegi
Bir dilim ekmek
Fatmaaaa bu Ayça KAYA nin Terbiyeli pırasa yemegi tarifi bildin mi:)
Bu arada nehirrrr nasil?? Kızlar herkesten bekliyorum yorumu
aynen canim duygularima tercumaaan olmussun az yemeyi beceriyoruz ya en buyuk odul eskiden cocuklardan kalanlarida yerdim gozum kalirdi simdi hic takmiyorum .az versekte olur az olsun devamli olsun degil miOluyor oluyor fikrimi değiştirdim az kilo vermiş olsam da farketmez ben az yemegi o yemekle doymayi doyarak mutlu olmayı ogrendim daha ne olsun
Bu kilo vermekten daha degerli bir durum degil mi??
Canım senin için zor olmazsa diyet listeni paylaşırmisin uygulamaya çalışsam
ay hic sorma oruc tutmayi dusunuyorum geleni cocuklara yediririm kendi yaptigimdanda 1 kase yerim sabah yerim ama aksama kadarerisn supersin ayni gun baslamisiz benimki yaklasik 10 kilo oldu am cok sukur ediyorum .az degil zaten uzmanlarda ayda 4-6 kiloya normal diyor .
tarcinli sutu yatmadan 2 saat once mi iciyosun icip hemen yatiyor musun ..birde karataya benziyo menun hic ekmek yok degil mi
bildim canim guzel oldumu ? Birde bugun sosyal payl asim sitesindeki sayfasinda metebolizma hizlandirici cay tarifi vermmis bugun yaptim iyi geldi gibi gerci yarin sabah belli olur
aynen canim duygularima tercumaaan olmussun az yemeyi beceriyoruz ya en buyuk odul eskiden cocuklardan kalanlarida yerdim gozum kalirdi simdi hic takmiyorum .az versekte olur az olsun devamli olsun degil mi
Aaaaaa evet nehir meyvada yok sahi demi tam karatayci senin diyetisyen ..aslinda alisinca aramiyosundur ekmegi ve meyveyi ..karatayla bende cok guzel kilo vemist2 yil once 3 ayda 17 kilo vemistim sonra 1 yil korudum ekmege ve meyveye baslayinca yavas yavas geri aldim hepsini
tebrikederim süper bir sonuç maşAllah darısı başımızaYazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
tebrikederim süper bir sonuç maşAllah darısı başımızaYazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
Allah yardımcın olsun ama sabır relg ten sonra kolay gidiyor kilolarBenimde regl haftam 4 gun var sisiyorum resmen ufacik kacamak affetmiyo vucudum hemen 100-200 arti cikiyorum tartida vede istahimda cok acik
tebrikederim süper bir sonuç maşAllah darısı başımıza
bende 93 94 ken erkek arkadaşım aynısını söylüyordu ve hala tanıştığımız kiloya dön yeter diyor göz var nizam var alemler vallaBir tek benim kocam mı böyle çok merak ediyorum. Ne güzel artık alıştı ye diye ısrar etmiyor diyordum, bugün sürekli önüme cips getiriyor, bir de en sevdigimden almış
Yemem diyorum bence yeter artık kilo vermene gerek yok diyor. 93 kiloyum ne kadar da gerek yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?