- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
bende 93 94 ken erkek arkadaşım aynısını söylüyordu ve hala tanıştığımız kiloya dön yeter diyor göz var nizam var alemler valla
ay hic sorma oruc tutmayi dusunuyorum geleni cocuklara yediririm kendi yaptigimdanda 1 kase yerim sabah yerim ama aksama kadarerisn supersin ayni gun baslamisiz benimki yaklasik 10 kilo oldu am cok sukur ediyorum .az degil zaten uzmanlarda ayda 4-6 kiloya normal diyor .
tarcinli sutu yatmadan 2 saat once mi iciyosun icip hemen yatiyor musun ..birde karataya benziyo menun hic ekmek yok degil mi
bildim canim guzel oldumu ? Birde bugun sosyal payl asim sitesindeki sayfasinda metebolizma hizlandirici cay tarifi vermmis bugun yaptim iyi geldi gibi gerci yarin sabah belli olur
aynen canim duygularima tercumaaan olmussun az yemeyi beceriyoruz ya en buyuk odul eskiden cocuklardan kalanlarida yerdim gozum kalirdi simdi hic takmiyorum .az versekte olur az olsun devamli olsun degil mi
Bu gün yoğun bir gündü nete girip bakamadım bir türlü size ve motivasyon yerlerdeydi .Allahtan haraketli bir gündüde inşallah dengelemiştir..
bu gün ki menüm
kahvaltı(saat 8 gibi)
1 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı
1 dilim peynir 5 zeytin
1 çay kaşıgı recel
Saat 15 civarı
menemen 1 porsiyon
2 dilim ekmek(1 dilim neyime yetmiyorsa)
Ara
7-8 tane minik kuru incir (kabızlı nedeniyle biraz sayıyı abarttım)
8-9 fındık
Akşam
Tavuk göğsü elimin yarısı kadardı
2 dilim ekmek
(yarın misafir geleceği için kek ve poğaça yaptım)
malesef ikisindende 1 dilim yedim
inşallah yarın telafi ederim
Bir tek benim kocam mı böyle çok merak ediyorum. Ne güzel artık alıştı ye diye ısrar etmiyor diyordum, bugün sürekli önüme cips getiriyor, bir de en sevdigimden almış
Yemem diyorum bence yeter artık kilo vermene gerek yok diyor. 93 kiloyum ne kadar da gerek yok dimi
Bir tek benim kocam mı böyle çok merak ediyorum. Ne güzel artık alıştı ye diye ısrar etmiyor diyordum, bugün sürekli önüme cips getiriyor, bir de en sevdigimden almış
Yemem diyorum bence yeter artık kilo vermene gerek yok diyor. 93 kiloyum ne kadar da gerek yok dimi
Buldugun yolu soylermisin daha ben bulamadim:):):)Yok canım benimki de aynı ya 85 olsan yeter diyor zaten 89 kiloyum. Bana neler yaptığını anlatsam var yaa yemem için
bence boyle olmalari daha iyi kiloyu takan birileri olsa inan daha zor olurdu bize
bugun ruyamda 68 kilo idim yaaa ne guzeldi ama ben zayiflamanin yolunu buldum kendimce
canım mşl nazar değmesin çok güzel vermişin darısı bizim baaşımıza inş..Yazayım buraya yaa tek tek yazmaktansa :) Pazartesi liste için bildirim yaparım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Fark= 2.5 kg
1.700 gr' ı yağdan gitmiş
günaydın lar herkese dünakşam yazamadım akşam yemeğim
100gr plav
140gr kadarda etli nohut sonrada yeşil çay içtim...
bu gün oruçluyum gece yemek için saati kumuştum ama uyumuşum uandığımda imsak girmesine 5 dakika vardı 2 küçük muz yedim koca bir bardakta su içtim aslında biraz kabızlıkta var ama elimin altında en çabuk yiyecek oydu zaten meyvayıda çok severim ben...
Yok canım benimki de aynı ya 85 olsan yeter diyor zaten 89 kiloyum. Bana neler yaptığını anlatsam var yaa yemem için
bence boyle olmalari daha iyi kiloyu takan birileri olsa inan daha zor olurdu bize
bugun ruyamda 68 kilo idim yaaa ne guzeldi ama ben zayiflamanin yolunu buldum kendimce
Kizlarrr nerelerdesiniz
Miladcığım, MyfitnessPal uygulamasını kullanıyorum ben. Uygulama ingilizce ancak yediklerini Türkçe olarak girebiliyorsun. Üstelik ücretsiz. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?