1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bende 93 94 ken erkek arkadaşım aynısını söylüyordu ve hala tanıştığımız kiloya dön yeter diyor göz var nizam var alemler valla

Biz tanıştığımızda ben zayıftım bir de biliyor o halimi de yani. Neyse yemiş hepsini rahatladım

Valla ben son zamanlarda ne yesem pulbiber döküyorum bolca bunada oyle yaptım arti yulaf ezmesi yoktu 2 kaşık yulaf ezmesi yerine 1 kasik un koydum cok güzel oldu yanında tek eksigim ayran oldu yoğurt ekşimisti:)

Ekmeller fazla degil bence ama kek ve poğaça isi bozmuş arti incir zaten fazla olmus da yaninada fındık cabası olmuş bence yarin tarti oncesi son gün azcik daha dikkat canim:)

Kızlar zayıflamak icim de azim yok azim olsa belki zayıflardim vazladan 15kilom var zaten

Yok canım benimki de aynı ya 85 olsan yeter diyor zaten 89 kiloyum. Bana neler yaptığını anlatsam var yaa yemem için
bence boyle olmalari daha iyi kiloyu takan birileri olsa inan daha zor olurdu bize
bugun ruyamda 68 kilo idim yaaa ne guzeldi ama ben zayiflamanin yolunu buldum kendimce

Yok canım benimki de aynı ya 85 olsan yeter diyor zaten 89 kiloyum. Bana neler yaptığını anlatsam var yaa yemem için
bence boyle olmalari daha iyi kiloyu takan birileri olsa inan daha zor olurdu bize
bugun ruyamda 68 kilo idim yaaa ne guzeldi ama ben zayiflamanin yolunu buldum kendimce

Günaydın canlarrr
Kahvaltida bir kase corba bir dilim ekmek yedim
Bu vakte kadar 1 litre su içtim bugün daha dikkatli olucam yarın tartı günü:):):)

Buldugun yolu soylermisin daha ben bulamadim:):):)

Ilkaycim
irade meselesi tabi en başta.
Cidden dün az yedim ve tartida gördüğüme çok sevindim.
Az yiyeceksin az o kadar

günaydın lar herkese dünakşam yazamadım akşam yemeğim
100gr plav
140gr kadarda etli nohut sonrada yeşil çay içtim...
bu gün oruçluyum gece yemek için saati kumuştum ama uyumuşum uandığımda imsak girmesine 5 dakika vardı 2 küçük muz yedim koca bir bardakta su içtim aslında biraz kabızlıkta var ama elimin altında en çabuk yiyecek oydu zaten meyvayıda çok severim ben...

Canım mutfak tartısı mı kullanıyorsun? Hangi marka? Çok yer kaplıyor mu?
Ben de almayı düşünüyorum ama yer kaplıyorsa almayacağım, evlenirken gerekli gereksiz bütün mutfak eşyalarını almıştık tecrübesizlikten yer sıkıntım var

cok sanslisiniz siz kocalariniz anlayisli demek ki benimki elime her yemek aldigimda gozume bakiyor adam da hakli evlendigimde 56 kiloydum simdi 65 olsan yeter diyo bana
bu arada bugun yine sabah sade kahve ictim dun aksamki kacamaktan sonra insallah bugun bi terslik olmaz da yarin guzel bi sonuc alirim

Günaydın hatunlar
Dun aksam 45 dk hizli tempo yürüyüş yaptim ve 10 dk titreşimli alet kullandim. Saat 20.30 civarı da Nehir inn tavsiyesine uyarak tarcinli süt ictim. Ben sutu aksam icersem bayar diye düşünmüştüm. Oysa cok fresh bur tadi oldu tarcinla birlikte. Diyetkolik uygulamasini indirdim telefonuma. Bir gunluk ücretsiz kullanım hakki var yarin bitiyor. aslinda güzel bir uygulama. Sporunu yedigini yazıyorsun sana daha ne kadar kalori hakkin olduğunu söylüyor. Her ogun icinde menu veriyor.. odeme kosulu kolay olursa düşünebilirim ayda yirmi lira ama odeme sekli nasil bilmiyorum..
Bugun asagi yukarı yiyeceklerimi girdim. Hatta ogun tavsiyeleri icin iki ara öğün daha yazdim.ona rağmen 572 kalori daha yemem gerekiyormus:) 1800 kalori hakkım varmis kiloma gore ama bence yediklerim yeterli gayet. .
Bugün spor yok dinlendirmek istiyorum vucudumu..

Ben de yoğun bir haftaya giriş yaptım. Bu cumaya kadar proje yazmam gerekiyor. Uykusuz geceler başlayacak yine. Atıştırma ihtiyacı hissediyorum çalışırken malesef. Bakalım nasıl atlatacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…