Tamamdir indi bile teşekkür ederim takildigim birsey olursa sirabilirim dimi :)Ben android telefon kullanıyorum, googleplay' den indirdim canım
cok sanslisiniz siz kocalariniz anlayisli demek ki benimki elime her yemek aldigimda gozume bakiyor adam da hakli evlendigimde 56 kiloydum simdi 65 olsan yeter diyo bana
bu arada bugun yine sabah sade kahve ictim dun aksamki kacamaktan sonra insallah bugun bi terslik olmaz da yarin guzel bi sonuc alirim
Tamamdir indi bile teşekkür ederim takildigim birsey olursa sirabilirim dimi :)
bacımmm ben varım 80 kilo 156 boydayım bende bugün başladım sabah 1 yumurta 1dlm ekmek salatalık kalori sayımı yapıyorum ben günlük 1000 1200 kliyi geçmeycem inş yarında 3 arkadaş 5 günlüğüne yoğurt diyeti yapıcaz bayram şişkinliğini atalım diye sende bize katıl internetten araştır çok güzel bir kür.daha öncede yaptım ben. birde günlük ne yiyosam yazmaya başladım bugün netten elbise alayım dedim mezurayla kendimi bir ölçtüm ölçmez olaydım resmen yarım ada olmuşum.yoğurt diyetinden sonrada 10 günlük kendime beslenme programı hazırladım birebir onu yapıcamm gel beraber yapalım
bacımmm ben varım 80 kilo 156 boydayım bende bugün başladım sabah 1 yumurta 1dlm ekmek salatalık kalori sayımı yapıyorum ben günlük 1000 1200 kliyi geçmeycem inş yarında 3 arkadaş 5 günlüğüne yoğurt diyeti yapıcaz bayram şişkinliğini atalım diye sende bize katıl internetten araştır çok güzel bir kür.daha öncede yaptım ben. birde günlük ne yiyosam yazmaya başladım bugün netten elbise alayım dedim mezurayla kendimi bir ölçtüm ölçmez olaydım resmen yarım ada olmuşum.yoğurt diyetinden sonrada 10 günlük kendime beslenme programı hazırladım birebir onu yapıcamm gel beraber yapalım
canım ben de 84 kilo 156 boyundayım ama ne yapıcağımı bilmiyorum bana da bu konuda yardımcı olur musun?
yeni üye olduğum sayfa hakkında çok fazla bilgim yokSoru sosyalfen e sanırım ama o devam etmedi topikte bulunmuyor suan
hem sosyalfenden hemde sizden yardım bekliyorumyeni üye olduğum sayfa hakkında çok fazla bilgim yok
Ben de bu gun sayfaya girmekte zorlandım kahvaltı 1 simit 1kk peynir domates çay dun zeytini cok yediğim icin zeytin yemedim ama 3tk tahin pekmez yedim 3 haftadır asure dışında hiç tatlı yemedim
simit yiyebilmenin degerini bilin cunku ben cok seviyorum ama malum fransada oldugum icin malesef yiyemiyorum kendim yapmaya calisiyorum ama tabi ayni tadi vermiyo birde bu yaz turkiyeye gidemedigim icin daha cok ozledim
ay duygulandim birden
Aysuncum ne zamandır tartida hep 89 idim şevkim kırılmıştı ama tartida bugün güzel bir rakam görünce tekrar Şevke geldim canım. Tam gaz devam. Yarını da sabırsızlıkla bekliyorum
haklısın valla yarın tartı günü bu akşam spor yapıp akşam yemegini 1 tabak corbayla geçiştirmek lazım inşallah hepimiz yarın güzel sonuçlar ellde ederizValla ben son zamanlarda ne yesem pulbiber döküyorum bolca bunada oyle yaptım arti yulaf ezmesi yoktu 2 kaşık yulaf ezmesi yerine 1 kasik un koydum cok güzel oldu yanında tek eksigim ayran oldu yoğurt ekşimisti:)
Ekmeller fazla degil bence ama kek ve poğaça isi bozmuş arti incir zaten fazla olmus da yaninada fındık cabası olmuş bence yarin tarti oncesi son gün azcik daha dikkat canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?