1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sabah kahvaltimi yaptim doydum cok sukur. Oglen ananasimi yedim kahvemi ictim bi parcada kek asirdim. Ikindi yagsiz bi tabak makarna aksam bi mandalina bi elma sonra kepenkleri kapattim.

Benimkide hiç takmazdi simdiye kadar bugün bi ağzını arayayim dedim kac kiloya düşmemi istersin diye 70 demesinmiiii demekki icten ice takiyormusta bakmis bende iş yok bişey demiyomus garibim:)

canım ben de 84 kilo 156 boyundayım ama ne yapıcağımı bilmiyorum bana da bu konuda yardımcı olur musun?

Ben de bu gun sayfaya girmekte zorlandım kahvaltı 1 simit 1kk peynir domates çay dun zeytini cok yediğim icin zeytin yemedim ama 3tk tahin pekmez yedim 3 haftadır asure dışında hiç tatlı yemedim

simit yiyebilmenin degerini bilin cunku ben cok seviyorum ama malum fransada oldugum icin malesef yiyemiyorum kendim yapmaya calisiyorum ama tabi ayni tadi vermiyo birde bu yaz turkiyeye gidemedigim icin daha cok ozledim
ay duygulandim birden

simit yiyebilmenin degerini bilin cunku ben cok seviyorum ama malum fransada oldugum icin malesef yiyemiyorum kendim yapmaya calisiyorum ama tabi ayni tadi vermiyo birde bu yaz turkiyeye gidemedigim icin daha cok ozledim
ay duygulandim birden

Aysuncum ne zamandır tartida hep 89 idim şevkim kırılmıştı ama tartida bugün güzel bir rakam görünce tekrar Şevke geldim canım. Tam gaz devam. Yarını da sabırsızlıkla bekliyorum

Bugün çok yoğunum şimdiev ttemizlemeye baslayacam. Kolay gelsin bana saat 17.30 da yemek yemeyi düşünüyorum

Aysuncum ne zamandır tartida hep 89 idim şevkim kırılmıştı ama tartida bugün güzel bir rakam görünce tekrar Şevke geldim canım. Tam gaz devam. Yarını da sabırsızlıkla bekliyorum

hadi bakalim yarin guzel olcak insallah bende iyi ki hafta basi dikkat ettim yoksa iki gundur hic iyi degilim ama bugun fena degilim

Çok acıktım dayanamadim ve bu saatte akşam yemeği yedim
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak etli patlıcan yemeği
Bu kadar artık aç hissedersem kendimi tarçınlı süt içerim yanında hurma ile
sabah da
tam buğday ekmeginden tost yaptım.
Domates ve 5 zeytin le yedim
tabi 1 kase yoğurt da
tatlı niyetine de hurma yedim yemekten sonra

haklısın valla yarın tartı günü bu akşam spor yapıp akşam yemegini 1 tabak corbayla geçiştirmek lazım inşallah hepimiz yarın güzel sonuçlar ellde ederiz

Sabah 10:00
2yumurta
1 dilim peynir
5zeytin
Maydanoz

Ara 12:00
Sutlu turk kahvesi

Ara 15:00
Bir yeşil Elma
Yarim bardak sut

Aksam16:30
1tabak etli nohut
Yarim tabak yağsız salata

Ara
Bilmiyorum yarin oruc tutacağım icin birseyler yemeye çalışacağım moralim cok bozuk yemek kulfet gibi simdi

Birsey rica edecegim hanımlar bilenler bana insirah ve fetih okuyabilir mi
Bilseniz ne çok ihtiyacım var

Selam kızlar,
Çok yoğun bir gündü. Bugün Allah kabul ederse oruçtum. Gece kepekli tost yedim, yanında süt içtim. Ama iftarda biraz acıkmış olabilirim. Bütün gün temizlik yaptım. İftar menüm ise;
Tarhana çorbası ( 2 kepçe)
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 küçük karnıyarık
Yoğurt
Salata

Bi de komşudan gelen aşure var ama onu eşime bıraktım. Aşurelere dayanmak zor olacak gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…