- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Bu sabahki bildirimin yanlış oldu o zaman.ok 92 olarak güncelliyorumhayır hayırrrr 92 kilodayım sabah sabah yanlış girdim sanırım hepten takıldım bu mevzuya ben akşamdan beri
Geçen hafta 89.6
bu hafta 88.7
aradaki fark 900 gr
ama ben dün sabah tartıldım sonuç 87. 7 idi...
ya benim kendi tartım in ayağı kırıldı onu kaldırdım. Komşunun tartışıyoruz bende bence onda da sorun var anca yere şiddetli çarpınca çalışıyor. Kocam da yeni tartı almıyor. Öyle piskopat gibi hergün tartilmaz insan diyor. Haklı da ama......
Moralim bozuldu yahu
canım bende çoğunlukla hergün tartılanlardanım bu hafta a101e sinbonun tartısı gelecekti boşver kocayı git al yenisiniçok tartıldığım için pilleride daha kısa zamanda bitiyor bir sürüde pil aldım
Bir tek my time is now kaldı.bekleyelim derseniz onun bildiriminden sonra yayınlarım.ama dediğim gibi 1 haftadır hiç girmemiş siteyebu haftanın cizelgesi ne zaman yayınlanacak birazdan cıkıcamda merak ettim
siz bilirsiniz ben çıkıyorum akşama bakarım artık hepinizi öptümBir tek my time is now kaldı.bekleyelim derseniz onun bildiriminden sonra yayınlarım.ama dediğim gibi 1 haftadır hiç girmemiş siteye
iyi oldu canim yaaa benim tartimda dijital degildi bende alayim en iyisicanım bende çoğunlukla hergün tartılanlardanım bu hafta a101e sinbonun tartısı gelecekti boşver kocayı git al yenisiniçok tartıldığım için pilleride daha kısa zamanda bitiyor bir sürüde pil aldım
Tebrik ederimkızlarr kızlarr tebrık edın beni 1 haftada 1.5 kılo almısımm!
yıne döndum 85.5 e
Bu perşembe be dimi tamamdır o zaman ay çok sağol yaaaa
ha bide o tartı pillerin sorma gitsin
benim evde kullandığım tartımda simbo gayet memnunum bir önceki tartım her çıktığımda farklı tartardı ama bu ii aynı anda kaç kere çıkarsam çıkayım hep aynı tartıyor..iyi oldu canim yaaa benim tartimda dijital degildi bende alayim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?