- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Daha dudusmedim hadi bakalim kim once dusecekdestinaaa ben sana demiştim değil mi sen benden önce ikili rakamlara düşersin diye :) tebrik ederim arkadaşım
dunku kacamaklarina ragmenHerkese gunaydin hafta sonu felaketinden sonra kilo bildirimim
Gecen hafta 108.9
bu hafta 108.1
fark 800 gr.
hedef 80
umarim herkes eksiyi gorur bugun tartida
herkese mutlu huzurlu bol yag kayipli bir hafta diliyorum
tebrikler canim bu hafta yarisiyoruz demikilo bildirimimide yapayım
geçen hafta 104.4
bu hafta 102.9
fark 1.5
hedef 70
aferin sana nadya hic yakistiramadimkızlarr kızlarr tebrık edın beni 1 haftada 1.5 kılo almısımm!
yıne döndum 85.5 e
Tebrikler canım.3.lük yakıştı sana. 1.lik koltuğuna oturmak da nasip olur inşallah. :)Sonunda ilk uce girdim darisi gelecek haftalarin başına. .
Kizlar hepimizi tebrik ediyorum bizim topikteki hatunlar olağanüstü çıktı.. bu azimle fistik olma fikri hicde uzak degil diye düşünüyorum artik ha ne dersiniz??
Nadya yilmak yok o aldigin 1.5 kilo ile beraber verdiklerinle bu hafta ilk uce bile girecegine inanıyorum ben.. yeter ki sen de kendine inan
wetu16 tesekkurler canim
tomurcukkk ellerine sağlık canım iyi yaptın beklememekle
Bu arada hanimlar elbette ailevi dünyevi sorunlarımız olabilir, olacak da insaniz en nihayetinde ama bu topigi gelecegimiz icin kendimize olan inancimizi yeniden kazanabilmek icin sahiplendi isek birakmayacagiz!
O hafta olağanüstü bir durum olmadikca bildirim yapamayacaksak izinli yazdiriyoruz kendimizi olur mu oglen 12de artik listeyi ve kimin nasıl sonuc elde ettiğini gorebilelim yani
My timenin profiline gir canım.Orda mesjlar kısmında konu açmış arasammı aramasammı diye.O konuyu okudum babasıyla ilgili sorun varmış.Küçük yaşta bırakmış ve bir daha aramamış falan.Okuyabilirsin istersen...Bu arada M my time is now ne yazmis bakamadım ama ALLAH yardımcısı olsun.. umarım bir an önce hallolur
Tebrikler canım.3.lük yakıştı sana. 1.lik koltuğuna oturmak da nasip olur inşallah. :)
Bende listenin 12 ye kadar yayınlanması taraftarıyım.Bildirim yapamayacak olanlar bir önceki geceden bana özel mesajla bildirebilirler kilolarını yada sayfada paylaşsınlar.Dediğin gibi yada izinli yazılsınlar
My timenin profiline gir canım.Orda mesjlar kısmında konu açmış arasammı aramasammı diye.O konuyu okudum babasıyla ilgili sorun varmış.Küçük yaşta bırakmış ve bir daha aramamış falan.Okuyabilirsin istersen...
Tebrikler hanimlarHAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg
Aysuncum seni tebrik ediyorum özel olarak bu hafta yeniden başlıyoruz bakim
Hadi gözün aydın Aysun.Allah kavuştursun...tebrik eden herkese tesekkur ediyorum ama daha yolumuz uzun ayni motivasyonla devam insallah ayrica kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar.
bugun biraz yogunum annem ve babam geliyor turkiyeden carsamba gunu temizlik yapiyoruz onlarda kardeslerimle cok ozledim onlari 6 aydir gormuyorum aksama girerim ancak
tesekkurler ama cuma sabahi tartildigimda eksi 1.600 du o kacamaklarla 800 almisim. Of of . Bende seni tebrik ederim:)dunku kacamaklarina ragmen
tebrikler kizlarHAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?