1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

tebrikler kızlarr

İftar
1.5 kepce etli nohut
4 kasik kiymali ıspanak
2 kepçe kofteli ayran aşı çorbası
Biraz turşu

Cok et agirlikli oldu malesef. nehir bundan sonra sahurda dahil nasil beslenmeliyim sence? sadece salata mi yemeliyim?
cok yemedim aslinda ekmekde yoktu sma hepsi kendi başına agir yemeklerdi ne yapmalıyım kizlar ?yarin da orucluyum

öğle yemeğim:
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase hazır çorba
1 küçük kase yoğurt
(arada dayanamadım 2 kaşık aşure yedim kalanını çöpe attım malesef yememek için)
çay demledim çay içicem çünkü çok üşüyorum

Selam kızlar,
Birkaç gündür başım dönüyordu. Bugün işteyken gözüm karardı tökezledim, yanımda arkadaş vardı zor tuttu. İzin alabileceğim bir dönem de değil. Hala daha baş dönmem devam ediyor. Ben birkaç gün ara vereceğim sanırım diyete.

Afiyet olsun. Muharrem ayında asure yenmezmi iyi yapmışsın bana getiren olsa bende yicem.:)
Herseyden az da olsa yiyip bu nefsi koreltmeyi ogrenmezsek hep en basa dönmeye mahkumuz demektir

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine aklima geldi de hamile olabilir misin acaba?:)

buna benzer birşeyi bende yaşadım canım bugün. elektrikler kesildi. fırsat bilip dükkanı kitleyip spor yaztım 15 dak. içerde sonrasında 5 dakika kendime gelemedim yıldızlar vardı gözümün önünde. çok geçmiş olsun canım ara ver ama kilo alacak kadar çok yeme olurmu..

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine aklima geldi de hamile olabilir misin acaba?:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

Yok hamile değilimdir reglim biteli çok olmadı yumurtlama dönemim bu hafta.
Icim hic rahat değil ara vermeyedebilirim. Babam(doktor) gelsin bir konuşayım onunla o ne derse onu yaparım.

gecmis olsun canim diyetisyenin aylik kan testi yapmiyormu sana ?
buarada benim yumurtlama donemimde basim doner ama iyi yiyorsam o ara cok etkilemiyor

anneme diyetisyeni 1 ogun yerine 1 kase asure yiyebilecegini soylemisti tabi hergun degil :) ogle ogunuolarak yiyebilirsin bence cunku asure son derece saglikli bir tatli

GGeçmiş olsun canım diyetinizi bozma bence emekler yazık ya da diyetisyeninle görüş.
Baban ne Dr. U

Bende bugün oruçtum kızlar
akşam yemeğim yemekten hemen önce
1 mandalina
ve üzüm saymadim
yemek olarak
2 kepçe den az nohut susuz
3-4 kaşık bulgur pilavı
Salata niyetine haşlanmış Yoğurtlu karnabahar yedim.
Turşu
Veee tatlı niyetine de medine hurması yedim 6 tane biraz fazla oldu ama.....

geçmiş olsun canım. 50 kiloyu verdiğim dönemde bendede sık sık olurdu gecer inşallah

beni gecmissin ya ona bak tebrikler

tebrikler canim bu hafta yarisiyoruz demi

aferin sana nadya hic yakistiramadim [/QUOTE]
sağol canım yarışalım inş seninle

45 dk kosy yürüyüş karisik:)
Simdi titreşim zamani:)

Tambak menulerimiz benzemis biraz:) Allah kabul etsin canim

ilk üçte olmak güzel inş hep böyle devam ederiz

bu gün oruçtum akşamki menümüde yazayım
220 gr pirinçli ıspanak yemeği
150 gr yoğurt
1 kase et suyu çorba
20 gr (küçük bir dilim) ekmek...
eşim pestil yiyordu küçük bir yudum ondan tattım.. sahurla beraber bu gün yaklaşık olarak 750 kalori almışım ilerleyen saatlerdede acıkırsam bir bardak süt içebilirim yanındada ödül olarak belki küçük bir kurabiye olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…