tebrikler kızlarrHAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg
öğle yemeğim:
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase hazır çorba
1 küçük kase yoğurt
(arada dayanamadım 2 kaşık aşure yedim kalanını çöpe attım malesef yememek için)
çay demledim çay içicem çünkü çok üşüyorum
Selam kızlar,
Birkaç gündür başım dönüyordu. Bugün işteyken gözüm karardı tökezledim, yanımda arkadaş vardı zor tuttu. İzin alabileceğim bir dönem de değil. Hala daha baş dönmem devam ediyor. Ben birkaç gün ara vereceğim sanırım diyete.
buna benzer birşeyi bende yaşadım canım bugün. elektrikler kesildi. fırsat bilip dükkanı kitleyip spor yaztım 15 dak. içerde sonrasında 5 dakika kendime gelemedim yıldızlar vardı gözümün önünde. çok geçmiş olsun canım ara ver ama kilo alacak kadar çok yeme olurmu..Selam kızlar,
Birkaç gündür başım dönüyordu. Bugün işteyken gözüm karardı tökezledim, yanımda arkadaş vardı zor tuttu. İzin alabileceğim bir dönem de değil. Hala daha baş dönmem devam ediyor. Ben birkaç gün ara vereceğim sanırım diyete.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine aklima geldi de hamile olabilir misin acaba?:)
buna benzer birşeyi bende yaşadım canım bugün. elektrikler kesildi. fırsat bilip dükkanı kitleyip spor yaztım 15 dak. içerde sonrasında 5 dakika kendime gelemedim yıldızlar vardı gözümün önünde. çok geçmiş olsun canım ara ver ama kilo alacak kadar çok yeme olurmu..
gecmis olsun canim diyetisyenin aylik kan testi yapmiyormu sana ?Selam kızlar,
anneme diyetisyeni 1 ogun yerine 1 kase asure yiyebilecegini soylemisti tabi hergun degil :) ogle ogunuolarak yiyebilirsin bence cunku asure son derece saglikli bir tatliöğle yemeğim:
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase hazır çorba
1 küçük kase yoğurt
(arada dayanamadım 2 kaşık aşure yedim kalanını çöpe attım malesef yememek için)
çay demledim çay içicem çünkü çok üşüyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Yok hamile değilimdir reglim biteli çok olmadı yumurtlama dönemim bu hafta.
Icim hic rahat değil ara vermeyedebilirim. Babam(doktor) gelsin bir konuşayım onunla o ne derse onu yaparım.
geçmiş olsun canım. 50 kiloyu verdiğim dönemde bendede sık sık olurdu gecer inşallahSelam kızlar,
beni gecmissin ya ona bak tebriklerDaha dudusmedim hadi bakalim kim once dusecek dunku kacamaklarina ragmen
. Vermis olman buyuk basari tebrikler
UOTE="tatlitambak, post: 37593500, member: 539671"]Geçen hafta 89.6
bu hafta 88.7
aradaki fark 900 gr
ama ben dün sabah tartıldım sonuç 87. 7 idi...
ya benim kendi tartım in ayağı kırıldı onu kaldırdım. Komşunun tartışıyoruz bende bence onda da sorun var anca yere şiddetli çarpınca çalışıyor. Kocam da yeni tartı almıyor. Öyle piskopat gibi hergün tartilmaz insan diyor. Haklı da ama......
Moralim bozuldu yahu
HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg
45 dk kosy yürüyüş karisik:)
Simdi titreşim zamani:)
Tambak menulerimiz benzemis biraz:) Allah kabul etsin canim
canım titreşim kemeri işe yarıyormu bendede var ama pek kullandığım söylenemez açıkcası paketinde duruyor45 dk kosy yürüyüş karisik:)
Simdi titreşim zamani:)
Tambak menulerimiz benzemis biraz:) Allah kabul etsin canim
Hadi gözün aydın Aysun.Allah kavuştursun...
Simit istedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?