1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Teşekkür ederim canim beni kabul ettiginiz için

Ne demek canim pazartesiye kadar yediklerini paylasirsin pazartesi günü tarti günümüz kilonu saat 12 ye kadar da bildirdin mi tamamen aramızdasin inşallah;)

Miladcım şimdi menümü yazacam
yorumları bekliyorum bugün daha ciddi olmaya karar verdim.
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta

Ara

2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt

öğlen

1 tabak kıyma biber ve soğanla sote
1 kase pulbiberli yoğurt.(eşimin hoşuna gitti o da aynısını yapıyor)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 tane hurma 75 cal

ara

1 elma

Aksam 17.30 da

havuç marul ve yogurt ve sarımsak karışımı.
Yarım kase aşure

ve bitti gün artık yatmadan önce tarçınlı süt içerim.
40 dk yürüyüş
10 dk kondisyon bisikleti

Canim ahuela haklı cok az yemissin diyetisyenin bana vurguladigi sey birden bire ekmegi kisitlamamak ve spora birden fazla yuklenmemekti ahunun dedigi gibi bur süre sonra tikanirsin ve geriye kisitlayacagin bir sey kalmaz

Kizlar ben de yarin ayca kayanin bir listesini uygulamaya baslayacagim bir gun bir gune uymuyor bence buda metabolizmayi hızlandırıyor haydi Bismillah

Ben de menümü yazayım=

Sabah:
Yarım simit
(zamanım yoktu başkasına)

Öğle:
Izgara Tavuk
Ayran

Ara:
1 yeşil elma + 1 çay bardağı süt

Akşam:
6 yk mantar yemeği
1 kase light yogurt

(Az ve düzensiz oldu farkındayım)

Ara:
1 kupa yeşilçay
Ne demek canim pazartesiye kadar yediklerini paylasirsin pazartesi günü tarti günümüz kilonu saat 12 ye kadar da bildirdin mi tamamen aramızdasin inşallah:KK66:

Canim ahuela haklı cok az yemissin diyetisyenin bana vurguladigi sey birden bire ekmegi kisitlamamak ve spora birden fazla yuklenmemekti ahunun dedigi gibi bur süre sonra tikanirsin ve geriye kisitlayacagin bir sey kalmaz

Diyetisyene mi gittin milad??

Çok sağol :) Az çok biliyorsundur Türkiye şartlarında işimiz çok zor, destek bulabileceğimiz kurum çok az, grant alabilmek için proje peşinde koşuyoruz sürekli. Yoksa deneyler durur kapatır dükkanı gideriz :-) Moleküler ve Tıbbi immunoloji, biyokimya demiştin değil mi? Doktorayı da olduğun ülkede mi düşünüyorsun? Hiç düşünme yaşım geçti diye, ben biraz erkenciyim. Bir kongrede falan evli olduğumu öğrenince ayrı bir şaşırıyorlar, kızım olduğunu öğrenince ayrı şaşırıyorlar :)

Canım çok az yemişsin gibi geldi bana ama
bilmezmiyim o sartlardan biktim ondan boyle radikal bir karar verdim aslinda.doktoraya baslamam 33 u bulcak ondan kararsizim ama istiyorum. Aslinda molekuler ve tibbi immun ve mikro diye basvurdum ve kabul aldi ben gecen donem bir dolu sey eklediler :( gerci cok seviyroum meslegimi sadece okul is staj maddi manevi cok yoruyor tuketiyor beni.doktoraya baska ulke dusunuyorum cunku bulundugum yerin sartlari baya agir :)

Unutmadan bugunku menumude yazayim
sabah 1 yumurta 50 gr lor 1 dilim ekmek 5 ceri
Arada 1 kurabiye
oglen tavuklu sebzeli bulgur pilavi yanina cacik
arada turk kahvesi
aksamoglenin aynisi

Ay nehirrrr hic sorma ben bugun nasil battim bir aylik yedim resmen valla ben baştan kaybettim kardeşim seni tebrik ederim:KK43:

Yaa milad bende oyleyim bu hafta sapittim resmen dikkat ettiysen iki gündür menü paylasmiyorum cunku paylasamiyorum utancimdan kesin artidayim :(:(:(

bu günku kalan menüyü yazayım
sabah ara
küçük bir muz
öğlen
bir kase mercimek çorbası
30 gr ekmek

Ara Ülker 62 kalori olan kraker
diyet gazoz
4 gr çikolata

akşam yemeği
200 gr taze fasulye
bir kase wmercimek çorbası
25 gr ekmek
yatmadan bir y.k yoğurtla pulbiber yemeyi düşünüyorum

[QUOTE="ahuelazehram, post: 37676699, member: 63kalıyorum akçım 3 gün böyle düşük kalorili beslenirsen güzel fark olur kilonda. ama 4. günü yemek krizine girersin bence
:kk77::KK17:[/QUOTE]
canim ben kaloriye dikkat etmiyrum ki hic ve ac kalmiyorum. Sanki hep yiyor musim gibi

ben geldiiiiim akşam yemeğinde görümcemler vardı çoooook şükür kaçamaksız atlattım bu günüde ..bu haftaki tek eksiğim spor oldu malum çocuklar hasta olunca evden çıkamadım eee koştur koştur spor yapmayada enerji kalmıyor zaten

bugün yediklerim

sabah
yağsız tost
5 zeytin domates maydanoz 1\4 ayva

ara 5 badem 1 muz

öğle
8 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
3 dilim k. ekmeği
1 muz

ara 1 fincan 2 si bi arada kahve
yarım simit

akşam
balık, salata

şimdide biberli yoğurdumu yedim dükkanı kapattım

gün içinde 2 fincan yeşilçay .2,5 lt su içtim

Bugunku menum,

sabah;1yumurta,
2 kk peynir,
1dilim kepekli ekmek

ara;10badem

oglen;kepekli tost,
pul biberli ayran

aksam;yarim kepce ezogelin corba,
3 yemek kasigi kiymali karnabahr yemegi,
kivircik salata,
3 adet lahana sarma

Birazdan pul biberli kimyonlu yogurt ;)

Ben de menümü yazayım=

Sabah:
Yarım simit
(zamanım yoktu başkasına)

Öğle:
Izgara Tavuk
Ayran

Ara:
1 yeşil elma + 1 çay bardağı süt

Akşam:
6 yk mantar yemeği
1 kase light yogurt

(Az ve düzensiz oldu farkındayım)

Ara:
1 kupa yeşilçay

Diyetisyene mi gittin milad??

Evet canim bir gorunmekte fayda var dedim. dun ki ipimi koparmis halim haricinde yaptıklarımla cok da farkli şeyler söylemedi aslinda.ama elimde bir aylık bir liste oldu en azindan

Yaa milad bende oyleyim bu hafta sapittim resmen dikkat ettiysen iki gündür menü paylasmiyorum cunku paylasamiyorum utancimdan kesin artidayim :KK43::KK43::KK43:

Pazartesiye az kaldi ilkaycim toparlanmamiz lazim. Ben bugun form ve mate cayi icicem dunun etkisinden kurtulmak icin

hangisini yapcaksın canım paylaşır mısın merak ettim
Ayda 8 kilo verdiren liste diye geciyor fatma. aslinda baskalarinin listesi her insana göre degil biliyorum ama bu liste bana uygun geldi

Günaydın hanımlar
Günaydın tomurcuk ben anca gelebildim dünkü yorgunlugun ardindan birde çarşı yaptim. Nerdeyse 3 defasında kapaklaniyordum yere. Gozum karariyordu.Aksamda esim uyuduktan sonra az uzanıp kalkayim dedim baygın gibi yatmisim. Sabah 7 de baktim hala salondayim:)

günaydın arkadaşlar bende kızımı uyutup anca geldim..
sabah kalkınca mutlaka su içerim sonrada türk kahvesiyle güne başladım
kahvaltım
2 yumurtalı kaşarlı omlet
yarım bardaktan biraz fazla (içine azcık nescafede koydum) süt...
bende bu hafta fazla spor yapamadım biber , kahve ,mest form çayı hepsini kullanıyorum ama hala tuvalet sorunum var:110:

Evet canim bir gorunmekte fayda var dedim. dun ki ipimi koparmis halim haricinde yaptıklarımla cok da farkli şeyler söylemedi aslinda.ama elimde bir aylık bir liste oldu en azindan

Pazartesiye az kaldi ilkaycim toparlanmamiz lazim. Ben bugun form ve mate cayi icicem dunun etkisinden kurtulmak icin

Ayda 8 kilo verdiren liste diye geciyor fatma. aslinda baskalarinin listesi her insana göre degil biliyorum ama bu liste bana uygun geldi
. Aaa evet biliyorum o listeyi ama denemeye cesaret edememistim umarim ise yarar
Benimde aksamki baliktan beri midem bulaniyo tuzlu tuzlu biseyler yiyesim var yedimde zaten biraz once peynir ekmek yedim

Back
X