Doğuma Hazırlık 2+1 evlerde bebek odası yapamamak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elhamra2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
4.645
1
116
41
arkadaşlar maalesef benimde evim 2+1...
malum oda yapamıycam.
Ama enteresan fikirler bulabiliriz,
belkide uygulayanlar varsa resimleri paylaşabilirler...

canım ilki çok kullanışlymış ya hoşuma gitti,hatta biraz işin içine şatafat koyup tül eklersek çok daha güzel olur...

büyük sayılır canım orta diyelim...dikdörtgen bi oda...

maalesef ama mutlaka bi kaç eşyayı sıkıştırmam ya da fırlatıp atmam gerekecek :bbo:

şu an evde olsaydm odamın resmini çekip atardım

fazlalıkları cıkartcan mecbur ve kucuk seyler alıcaksın dıger odayı oturma odası oalrkamı kullanıyorun ondna vazgcesenızde odayı cocuk odası yapsanız

bu kadar bır yer osla cunku kıyafetlerı bezlerı su bu amma yer kaplıo

Son düzenleme:
aslında salon çok gereksiz bi ayrıntı,oradaki eşyaları koyacak yer+ kıyabilsem CADIARZU

oy oy oy buda çok iyi yelizcim,ben nere o ora,ver elini mutfak yatak odası,salon...vereliniortak

bence en iyisi park yatak küçük beşik alsan bile ileride büyük alman gerekecek..kendi odanda yatacaksa dolabında yer açarsın bebeğine eşyalarınıda oraya koyarsın..park yataklar katlanabiliyor istediğin zaman başka odayada taşıyabilirsin..olmazsa ikeada falan kumaş raflar var kat kat onlardan alıp asarsın dolabın içine eşyaları için..bu küçük beşiklerde en fazla 6 ay yatabilir..

yeni taşındım felaket pişmanım,neden 2+1 seçtiysem evikafamçokkarıştı

Elham anlayamadım canım ben
2+1 demek 2 oda 1 salon demek ; 1 odası yatak odanız 1 odanız ne ???
salon zaten var....

Yeliz sanada çok teşekkür ederim...çok güzelll paylaşımların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…