Elham anlayamadım canım ben
2+1 demek 2 oda 1 salon demek ; 1 odası yatak odanız 1 odanız ne ???
salon zaten var....
Yeliz sanada çok teşekkür ederim...çok güzelll paylaşımların için.
haklısın canım ortalama 1 yaşına kadar idare edilebilir daha sonrada salonu ya kaldırıcaz ya evi değiştiricez ne zor yahubence 2+1e bebek odası yapılabilir salonu oturma odası olarak kullanın diğerinide bebek odası yapın salona gerek fazla yok, küçükken idare edilir ama yürümeye başlayınca oyunlar başlayınca heryer oyuncak oluyo eşyalar çoğalıyo bebek odası yaparsanız rahat edersiniz hem oda alışkanlığı kazanır bence.. sağlıklı doğumlar kızlar bolbol resim çekinin
1 salon
1 misafir odası
1 yatak odası şekercim
Pardon da
pes vallahiii
Misafir odasıda neyin nesi
Kusura bakma ama gelen misafir yemek çay hoş beş güle güleee
Haaaa uzaktan akrabaların ailen geliyorsa o başka bir konu o zaman yatıya almakla haklısın...
eger böyle bir konu yoksa...
Dedigim gibi yanii güle güleee....
Eger genede yatılı misafir istersen salonda çek yatta yatsınlar
Nie yoruyosun ki kendini bu kadar boşuna hırpalıyosun kendini...
he he benim adım feyza ama mız mızcığım ama olsun opuyorumnanaktan
kayınpeder mobilyacı olunca bizdede tecrübesizlik olunca onuda alalım bunuda yapalım derknCADIARZU sinir oldum eve gidip balkondan atasım geldi hepsini:mymeka:
isimlerin karakter üzerine etkisi olduğuna inananlardanım,kız olursa yeliz mi koysam acaba araştırmacı olur belkim kaydirigubbakcemile3
kızlar bende bir mobilya var mübarek 2 kız evlenirmiş bir odada yaşam ünitesi köşe,diğerinde o biçim salon takımı hangini atıyım benneyaptımki dereyi görmeden bende coştum sanki dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?