Doğuma Hazırlık 2+1 evlerde bebek odası yapamamak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence 2+1e bebek odası yapılabilir salonu oturma odası olarak kullanın diğerinide bebek odası yapın salona gerek fazla yok, küçükken idare edilir ama yürümeye başlayınca oyunlar başlayınca heryer oyuncak oluyo eşyalar çoğalıyo bebek odası yaparsanız rahat edersiniz hem oda alışkanlığı kazanır bence.. sağlıklı doğumlar kızlar bolbol resim çekinin

Elham anlayamadım canım ben
2+1 demek 2 oda 1 salon demek ; 1 odası yatak odanız 1 odanız ne ???
salon zaten var....

Yeliz sanada çok teşekkür ederim...çok güzelll paylaşımların için.

1 salon
1 misafir odası
1 yatak odası şekercim

haklısın canım ortalama 1 yaşına kadar idare edilebilir daha sonrada salonu ya kaldırıcaz ya evi değiştiricez ne zor yahu

ooooo mısafır odasını gec cnm boz hemen yap bebek odası cunku her zamanmı mısafır gelıo sankı ınsana

kızlar bende bir mobilya var mübarek 2 kız evlenirmiş bir odada yaşam ünitesi köşe,diğerinde o biçim salon takımı hangini atıyım benneyaptımki dereyi görmeden bende coştum sanki dimi kızlar kaydirigubbakcemile3

1 salon
1 misafir odası
1 yatak odası şekercim

Pardon da
pes vallahiii

Misafir odasıda neyin nesi

Kusura bakma ama gelen misafir yemek çay hoş beş güle güleee

Haaaa uzaktan akrabaların ailen geliyorsa o başka bir konu o zaman yatıya almakla haklısın...
eger böyle bir konu yoksa...

Dedigim gibi yanii güle güleee....

Eger genede yatılı misafir istersen salonda çek yatta yatsınlar

Nie yoruyosun ki kendini bu kadar boşuna hırpalıyosun kendini...

isimlerin karakter üzerine etkisi olduğuna inananlardanım,kız olursa yeliz mi koysam acaba araştırmacı olur belkim kaydirigubbakcemile3

kayınpeder mobilyacı olunca bizdede tecrübesizlik olunca onuda alalım bunuda yapalım derknCADIARZU sinir oldum eve gidip balkondan atasım geldi hepsini:mymeka:

kayınpeder mobilyacı olunca bizdede tecrübesizlik olunca onuda alalım bunuda yapalım derknCADIARZU sinir oldum eve gidip balkondan atasım geldi hepsini:mymeka:

SEN CIZ KAFANA KORE BIRSEY ADAMDA UYGUN BIRSEY YAPAR SANA HEM KULLANISLI HEMDE YER KAPLAMAYAN SEYLERDEN:teytey:

canım köşe dediğin çok büyük değilse o odada yer varsa köşeyi çıkarmadanda orayı çocuk odası yapabilirsin..benim oğlumun odasındada çekyat var hastalandığında falan orada yatıyorum ben..

kızlar annemler geldi şimdi buldukça eklerim fotoları ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar..

yaşam ünitesi bu tip bişey mızmızım...

ha bak bu oda benim odama çok benziyo,sadece sol boşluğa amerikan bar koyduğumu düşün(amerikan barla işim olmazda bakma eski evim amerikan mutfaktı mecbur mutfakla salonu ayırmak için yaptırdık),ya işte bak tıka basa gene gördün mü

canım yatak odan büyükse perde tarzı birşeyle odayı bölebilirsin,tabi oturma odanı bebek odası yapamıcaksan..odayı bölmen daha iyi olur ,hem aynı odada olursunuz hemde ayrı bir alanı olur..ben bebeğin ilk aylarından sonra ayrı mekanda yatması taraftarıyım..bu çocuğun özgüven gelişimi açısından çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…