canım yatak odan büyükse perde tarzı birşeyle odayı bölebilirsin,tabi oturma odanı bebek odası yapamıcaksan..odayı bölmen daha iyi olur ,hem aynı odada olursunuz hemde ayrı bir alanı olur..ben bebeğin ilk aylarından sonra ayrı mekanda yatması taraftarıyım..bu çocuğun özgüven gelişimi açısından çok önemli..
şu park yatak ve katlanabilir yatakları çok merak ettim bi google'dan bakiiim...valla benim ev 3+1 kızımın bi odası olabilcek durumda ama benhenüz ona oda yapmayı düşünmüyorum en azından ilk yıl kendi odamda yatırmayı düşündüğüm için park yatak aldık çok da güzel oldu..ilk zamanlar benim yanımda olması daha ii diye düşünüyorum..o yüzden şu oda işine çok takılmayın ya doğduktan sonra yanınızdan ayırmak istemezsiniz:)biraz büyüsün odasını öle yaparım artık..
madem misafir odası diye bi odan var bende arkadaşlara katılıyorum çok istiyorsan o odayı değerlendir..başka bi seçenek de ev değiştirmek:)))
cnmben de senn gbydm salon yatakodası bde küçük oda vardı ktaplık ütüamsası vss ben ben ne yaptmmm onları anneme yolladmdaynamadm oğluma çok şirin bi odayaptm amaiikiyapmşm her bakşta içim gidio..ama 40mız çıkana kadr anneciğim salonda halının stnde yatmk zorndaydı şuan da gelnce malesef salonda koltukta yatıo ve koltuğum çöktü nerdeyse:))deforma oldu..:)genede iikiyapmşm benm ailem uzak biaçre blcaS ARTIK
ılk zamanlar bole bırsey olsa super olur
Mızmız harika birşey bu. Bunu nereden bulabileceğimi bilen var mı? Sabahtan beri internette aramaktan bir hal oldum. Bence çok güzel ve kullanışlı. Bebeği ayrı yatırmaya başlayana kadar çok kullanışlı.
Arkadaşlar çok güzel fakat birde söyle düşünün.. Bebek ve anne çok yakın.. Bebek ilk 6 ay sürekli bu şekilde yatarsa anne kokusundandan dolayı sonra kendi yatağına yatmıyor.. Benim yenim 1.5 yaşında yengem alıştıramadı kendi beşiğine.. Koynunda hala...ağlıyor..Bence bağımsız olması bebeğin daha iyi.
Arkadaşlar çok güzel fakat birde söyle düşünün.. Bebek ve anne çok yakın.. Bebek ilk 6 ay sürekli bu şekilde yatarsa anne kokusundandan dolayı sonra kendi yatağına yatmıyor.. Benim yenim 1.5 yaşında yengem alıştıramadı kendi beşiğine.. Koynunda hala...ağlıyor..Bence bağımsız olması bebeğin daha iyi.
öyle diyorsunda canım, yengen kolunda yatırmıştır muhtemelen. bebek kendi yatağında yatmamış oluyor öyle olunca. ama bu tür bi yatakta bebek yine kendi yerinde oluyor. benim bebeğimin yatağı tekerlekliydi ve gece yatarken hep yanıma çekip ön çeperini indiriyordum beşiğin, yani tek bi yatak gibi oluyorduk. emzirip yerine koyuyordum. yataktan kalkmadan alıp koymak çok rahat oluyor.böyle olunca hiç bizim yatağımızda uyuyakalmadı. ve kendi yatağına alıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?