Kırılmasın diye uğraşırsanız siz kırılsınız. Dümdüz söyleyeceksinizEşinizin ailesinden biri şehir dışından gelip 2-3 günden fazla kalmaya kalkarsa napmak lazım? Bebeğim olacak. Şimdiden ona olan düşkünlüğünü ara ara belirtip onsuz nasıl duracağını filan ima eden ailesinden biri var. 2-3 gün sorun değil ama bu süre uzarsa rahatsız olurum. Napacağım? Ne onu ne eşimi kırmadan nasıl halledebilirim?
sizi maddi manevi psikolojik rahatsiz ediyorsa evdeki butun yapilacak yapilmamis isleri yükleyin üzerine mademki yeni dogmus anneye yardima geliyor yardim etsin derim bakalim kac gün dayanacakEşinizin ailesinden biri şehir dışından gelip 2-3 günden fazla kalmaya kalkarsa napmak lazım? Bebeğim olacak. Şimdiden ona olan düşkünlüğünü ara ara belirtip onsuz nasıl duracağını filan ima eden ailesinden biri var. 2-3 gün sorun değil ama bu süre uzarsa rahatsız olurum. Napacağım? Ne onu ne eşimi kırmadan nasıl halledebilirim?
Hamileyken eşimin halası gelip bir hafta kaldı. Allah razı olsun, ben işten gelene kadar ortalığı da toparlıyordu, ütümü de yapıyordu, yemek de yaptı (tabii akşamdan soruyordu kızım ben yarın sen işteyken ne yapayım sana nasıl yardımcı olabilirim diye) şimdi böyle biri ise başımın üstüne. Keşke şimdi bebek varken de gelse…Eşinizin ailesinden biri şehir dışından gelip 2-3 günden fazla kalmaya kalkarsa napmak lazım? Bebeğim olacak. Şimdiden ona olan düşkünlüğünü ara ara belirtip onsuz nasıl duracağını filan ima eden ailesinden biri var. 2-3 gün sorun değil ama bu süre uzarsa rahatsız olurum. Napacağım? Ne onu ne eşimi kırmadan nasıl halledebilirim?
Bu şehirden ev tutarsın, ozlediginde biz de musaitsek gelir görürsün canım nolacak diyeceksiniz.Şimdiden ona olan düşkünlüğünü ara ara belirtip onsuz nasıl duracağını filan ima eden ailesinden biri var.
Yanında kendimi rahatsız huzursuz hissettiğim kim varsa anında eşime söylüyorum hatta eşim benim hal ve tavırlarımdan anlayıp gerekeni yapıyorEşinizin ailesinden biri şehir dışından gelip 2-3 günden fazla kalmaya kalkarsa napmak lazım? Bebeğim olacak. Şimdiden ona olan düşkünlüğünü ara ara belirtip onsuz nasıl duracağını filan ima eden ailesinden biri var. 2-3 gün sorun değil ama bu süre uzarsa rahatsız olurum. Napacağım? Ne onu ne eşimi kırmadan nasıl halledebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?