Neden dürüstlükten korkuyorsunuz? Asıl korktuğunuz şey onun bunun kırılması değil dile getirdiğiniz şeylerden dolayı göreceğiniz tepki
Bakın “anne” oluyorsunuz, daha evinizde kalacak kişiye iki çift laf edemiyorsunuz, ev sizin ama söz hakkı sizin değil, bu pasiflikle nasıl annelik yapacaksınız?
Bebeğimizi sevmeniz bizi mutlu ediyor ama ben bir iki günden fazla evimizde birinin kalmasını kabul etmiyorum bunu şahsi algılamayın ben üç kişilik bir aile olarak yaşamak için evlendim anne oluyorum özlediğinizde bize uygunsa davet ederiz yada size uygunsa geliriz bebeğimizi görürsünüz hem sizin hem bizim huzurumuz için ilişkilerimizin saygı sevgi içerisinde ilerlemesi için uygun olan bu, sadece şahsınız için değil herkes için durum bu, demeniz kimseyi kıracak birşey değil. Karşınızdaki kırılmış numarası yapıp bunun üzerinden tavır alırsa da en huzurlu olmam gereken dönemde bana böyle bir gerginlik yaşattığınız için iyi niyetimin boşa gittiğini gördüm madem öyle bundan sonra benim uygun gördüğüm zamanda uygun gördüğüm kadar bebeği göreceksiniz, benim huzursuz olmam demek bebeğimin huzursuz olması demek bebeğimle ilgilenememem demek benim çocuğumun hakettiği bu değil eşim dahil kimse evladımdan kıymetli değil, diyeceksiniz hepsi bu
Şu günleri elalem için kendinize zehir etmeye değecek bir insan demek ki kafaya taktığınız bebeğinize stres yaşattığınız, öyleyse bir oda da ona hazırlayın birlikte yaşayın. Yok öyle değilse bu haliniz ne