Çocuk Hastalıkları 2,5 aylik bebeğim kist ameliyati oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

çokk sevindim inan biz kontrole gittiğimizde eşimle korkudan ölüyorduk doktor şuan kist görünmüyor dediğinde ki sevincimiz aklıma geldi,senin de hiç üzülmene gerek yok inşallah seninkide yok olacak:):)

Son düzenleme:

Merhabalar, Mert bey artık Profesör ve Bayraklı'da muayenehane açtı. Muayene ücreti de 200 TL. Belirtmek istedim, geçmiş olsun..

Arkadaşlar benim kızımda da karnında kist çıktı sizlerin neler yaptığını nelerle karşılaştığınızı merak ettim. Ne olur bana cevap yazar mısınız...ben 29 haftalık gebeyim suan da
çokk sevindim inan biz kontrole gittiğimizde eşimle korkudan ölüyorduk doktor şuan kist görünmüyor dediğinde ki sevincimiz aklıma geldi,senin de hiç üzülmene gerek yok inşallah seninkide yok olacak:):)

Merhabalar 35 hagtalık gebeyim ve 34. Haftada kızımda kist tespit edildi.mesaneye yakın yerde diyolar yumurtalık kşstide olabilirmiş mezenterik kistte.şimdilik takip altındayız.DOğduktan sonra tedavi şeklin karar berilecekmiş.sizşerin nasıl sonuçlandı.N e olutr cevap yazınok korkuyorum ve hergün ağlıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…