- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Korunma yöntemleri hakkında bilgim olmadıgını nereden biliyorsun? Ayrıca her yorumu beğenmek zorunda degilim. Ego tatmin etmek için zerre faydalı olmayan yorumu neden begeneyimKonu sahibi konu açıyor yorum istiyor yazınca fa beğenmiyor
Ne deseydim efendim kocanı tanımadan çocuk yaptın diye tebrik mi etseydik
Allah yar ve yardımcınız olsun
Eltimi tanıyor musunuz? Kendisi annemi bildigi için zorla getirdi. Burada haftalar günlerce kalmıycam zaten nedir bu tepki anlamadım eltim arkadasım gibidir illa o kalıba girmek zorunda mıyızEltinin de size tahammülü kalmamıştır. NE işiniz var elti evinde. Perişan haliniz sanki geçecek, hemen hamile kalmışsınız sanki adamı hiç tanımıyorsunuz, bir de elti evinde kadın da aldım başıma belayı diyordur. AİLenizin yanına gidin
Eltinizde ne işiniz var?
Dayak yemedim ama bir olay yaşadıgım zaman ilk gun çok etkileniyorum. Kendimi toparlayıp zaten gidicemDayak mı yediniz? Ne haldesiniz?
Tebrikler çok eglencelisinizAklıma hızlı yaşa genç öl sözü geldi
Bugun gidicem inşallahNe yaptınız
Babanızın evine döndünüz mü
Hakkınızda inşallah hayırlısı olur
Zaten 2.5 aylik evliymissiniz 2 aylik hamile 15 gun kadar mi iyiydi..Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,
Evet malesef evlilik öncesindeZaten 2.5 aylik evliymissiniz 2 aylik hamile 15 gun kadar mi iyiydi..
Onceden iyiydi derken evlilik oncesini kast ediyor olmalisiniz evlilik oncesi anlasilmaz ki keske acele etmeseydiniz birbirinizi tanima suresi biraksaydiniz..
Aslında itici,bulunan tepki im bunaydı. Ve Allah korusun bebegimi o,şimdiden,benim en,değerli m
Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,
Bence kayınvaliden büyü yaptirmis sizde kendisine öyle soyleyinÇok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Bence yanlis bir dusunce. Ben ilk gunden hamile kaldim , 9 ay boyunca da son gunlere kadar gayet guzel sevistik , dogum sonrasi da 40 gunluk surec sonunda hersey tekrar duzene girdi. Cocuk evet zor , sorumluluk gerektiren birsey tabiki ama bence kisilere bagli. Her erken hamile kalani yadirgamak yanlis.Yani her şey hamilelikten sonra başladı demissiniz de 15. Günde hamile kalmışsınız zaten. Evlilik zaten severek de olsa görücü usulü de olsa ilk zamanlari zor. Hemen 15. Günde çocuk bilemedim. Yatak.odanizda doğru düzgün sevişmeye vaktiniz olmamış ki
Sizde durum farklı olabilir. Hamilelik sizi etkilememiş olabilir. Cinsellik de yasak değildir hamilelik boyunca. Ancak mide bulantıları, ruhsal çalkantılar, aynı zamanda evliliğin sorumluluğu. Bunların hepsini her insan aynı anda kaldıramayabilir ki genelde öyle olur. Erkek kaynaklı aldatmalarin çoğunun bu dönemde başlamasi da bununla baş edemeyen kadinlara destek olamayan düşüncesiz erkeklerin yönelimi olduğu bir gerçek. Velhasıl siz istisnaymissiniz ne güzel. adınıza sevindim ancak genel durum sizinkinden farklı ne yazık kiBence yanlis bir dusunce. Ben ilk gunden hamile kaldim , 9 ay boyunca da son gunlere kadar gayet guzel sevistik , dogum sonrasi da 40 gunluk surec sonunda hersey tekrar duzene girdi. Cocuk evet zor , sorumluluk gerektiren birsey tabiki ama bence kisilere bagli. Her erken hamile kalani yadirgamak yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?