2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi konu açıyor yorum istiyor yazınca fa beğenmiyor
Ne deseydim efendim kocanı tanımadan çocuk yaptın diye tebrik mi etseydik
Allah yar ve yardımcınız olsun
Korunma yöntemleri hakkında bilgim olmadıgını nereden biliyorsun? Ayrıca her yorumu beğenmek zorunda degilim. Ego tatmin etmek için zerre faydalı olmayan yorumu neden begeneyim

Eltimi tanıyor musunuz? Kendisi annemi bildigi için zorla getirdi. Burada haftalar günlerce kalmıycam zaten nedir bu tepki anlamadım eltim arkadasım gibidir illa o kalıba girmek zorunda mıyız

İnsallah hayirlisi olur hakkinizda cok cok üzüldüm.. tabi kimse yuva yıkma taraftari degil siz kendinizi dinleyin en dogru karari verceksiniz tabi mantiginizla hareket edin. Esiniz egerki simdiden böyleyse ilerde cocuguma güzel bi gelecek saglayamaz degismez bu bi istisna degildi hep böyle bi insan olcak diyosaniz bosanmak tek cikar yol gbi.. doguma kadar ise girip calisirsiniz belki

Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,
Zaten 2.5 aylik evliymissiniz 2 aylik hamile 15 gun kadar mi iyiydi..
Onceden iyiydi derken evlilik oncesini kast ediyor olmalisiniz evlilik oncesi anlasilmaz ki keske acele etmeseydiniz birbirinizi tanima suresi biraksaydiniz..

Boşanmaya niyetin yok o yüzden eltindesin. Bence kendindeki eksiklerin de farkına varıp tekrar denemelisin. Ama bunu dernerken sana bağırmasına ya da aşağılamasına izin vermemelisin. Sert bir üslubun var sanırım. Bir de hayatın senin hayatın biz ne desek boş.
Ama fevri karar vermeden iyi düşünmelisin.

Aslında itici,bulunan tepki im bunaydı. Ve Allah korusun bebegimi o,şimdiden,benim en,değerli m

Tabiki en değerliniz ama bu forumu yaşı sizden küçüklerde okuyor onlara yazıyorum. Evlilik oturmadan çocuk yapmayı çokta doğru bulmuyorum. Çünkü o çocuğunda anne babasıyla mutlu bir aile ortamında yaşamaya hakkı var değil mi? Sizin maddi manevi imkan ve gücünüz vardır inşallah her şartta çokta güzel büyüteceğinize eminim rabbimin izniyle ama imkanı olmayanlarda yapıyor ve sonra çocuklar perişan oluyor. Evliliğe biraz zaman vermek gerekiyor bence adamı tanıyana kadar. Öncesinde tanısanda evlenince değişiyor işler

bana göre gitme evden, hormonlarından dolayı sen de de hata var. Bu kadar çabuk pes etme. Eşine karşı da sivrisin. O da hep pohpohlanan bir tipse sana gıcık davranmak için bilerek yapıyordur. Ben boşandım ve bence bunlar hele de denemeden savaşmadan boşanma için sebep değil. Orası senin evin. Sakinleşmek için onu gönder. Burnu sürtsün istiyorsan da evden gitme. Sakin ol, fevri karar veriyorsun

Dur bi bismillah...eğer amaç kocamın burnu sürtsün kıymetimi anlasın baba evine gideyim de değerimi bilsin diyosan o işi geç bi kere adama elinle dayalı döşeli miss gibi evi verip gitmiş olursun zira adam hala bekar hayatı yaşıyor.eğer niyetin barışmaksa ama burnu sürtsün istiyosan çağar eltine konuş un adam gibi alsın seni evinize gidin..ha yok ben yapamam diyosan boşan zaten.ama bu sebepler incir çekirdeğini anca doldurur.bir de sen adama ne dedin de sana s,,git dedi sen eğer küfürle olmadıysa bile kişilik haklarına dokunan laflar ettiysen koca değilsin böyle mi baba olcan gibi(misal veriyorum) adamın böyle bir tepki vermesi normal.ve sana en en önemli lafım eğer kesin kesin boşanmak istemiyosan ailelere bişi belli etme iş sadece daha da sarpa sarar başka hiç birşey olmaz.bu yazdıklarım tecrübeyle sabit hepsini yaşadım çünkü..

Çocuk için çok erken değil mi ya yani Allah korusun boşansanız 15 günlük evlilikten elinizde bir çocukla kalacaksınız. Bununla baş etmek çok kolay bir sey degil. Bir şey de demek istemiyorum aldırın falan diye ama çocuk ne olacak şimdi. Bilemedim hakkınızda hayırlısı ins

Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,

Yani her şey hamilelikten sonra başladı demissiniz de 15. Günde hamile kalmışsınız zaten. Evlilik zaten severek de olsa görücü usulü de olsa ilk zamanlari zor. Hemen 15. Günde çocuk bilemedim. Yatak.odanizda doğru düzgün sevişmeye vaktiniz olmamış ki

Kesin boşanacak olsam bebeği de dünyaya getirmezdim.
Ama zannediyorum ki boşanmak değil eşinizin düzelmesini istiyorsunuz, o zaman siz de o da orta yolu bulacaksınız. Gerçi her gece evden kovan bi adam orta yol bulmak istiyor gibi durmuyor

Bence yanlis bir dusunce. Ben ilk gunden hamile kaldim , 9 ay boyunca da son gunlere kadar gayet guzel sevistik , dogum sonrasi da 40 gunluk surec sonunda hersey tekrar duzene girdi. Cocuk evet zor , sorumluluk gerektiren birsey tabiki ama bence kisilere bagli. Her erken hamile kalani yadirgamak yanlis.

Sizde durum farklı olabilir. Hamilelik sizi etkilememiş olabilir. Cinsellik de yasak değildir hamilelik boyunca. Ancak mide bulantıları, ruhsal çalkantılar, aynı zamanda evliliğin sorumluluğu. Bunların hepsini her insan aynı anda kaldıramayabilir ki genelde öyle olur. Erkek kaynaklı aldatmalarin çoğunun bu dönemde başlamasi da bununla baş edemeyen kadinlara destek olamayan düşüncesiz erkeklerin yönelimi olduğu bir gerçek. Velhasıl siz istisnaymissiniz ne güzel. adınıza sevindim ancak genel durum sizinkinden farklı ne yazık ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…