ufff cok zor bir durum...bana kalirsa resmi nikah ta yokken bu evlilige benzer seyi(resmi nikahsiz evlilik evlilik degildir bence) bir an once bitirin...4,5 aydir birliktesiniz ve 2,5 aylik ta hamilesin cektiklerine bak...esinin seni tam el ustunde tutup prensesler gibi bakmasi beklenen aylardasin ustelik hamilesin ama nelerle ugrasiyorsun...cok uzuldum...ailene cok kizdim(ayni zamanda size sahip ciktiklari icin de cok takdir ettim. ailenin sozunu dinle canim onlar senin icin en iyisini istiyorlar. sozlerinden cikma derim) cunku 18 yasini doldurmamis bir kizi resmi nikahsiz nasil evlendirirler bunu aklim almadi. madem 18ini doldurmana az kalmisti biraz daha bekleseydiniz ve resmi nikahla beraber herseyi usulune gore yapsaydiniz. evlilik kaciyor muydu? ustelik sen 18 yasinda olmasan bile ailenin rizasiyla resmi nikah yapilabiliyor, neden hic boyle seyleri arastirmadan imam nikahiyla evlenip ustune bir de hamile kaldin kuzum ya yazik degil mi sana mafoldumben ayy icim sisti yaa cok uzuldum mafoldumben keske bunlari yasamasaydin...bana kalirsa esin ve esinin ailesi seni kullanmaya calisiyor cunku 18 yasini doldurmana ragmen resmi nikahin yapilmamis, ustelik bahane ise ''hastane'' :1no2: bu aileden kendini kurtarmaya bak bence tatlim. daha cok kucuksun kendini bes kurus etmeyen, sana deger vermeyen insanlarin elinde harcama. onunde upuzun yillar var. senin yerinde olsam bu durumdayken dunyaya bir bebek getirmezdim. evet kurtaj cok gunah ayrica buyuk bir insanlik ayibi ama bu sartlar altinda dunyaya bir bebek getirmen cok yanlis olacak gibi cunku 1)esinden ayrilmayi dusunuyorsun 2) ayrilmasan da tekrar esine donsen bile resmi nikahin yok 3) esinden ayrilmayip ona geri donsen bile mutsuz bir evlilige sahip oldugun icin henuz bir bebek icin cok erken. kendinizi yakiyorsunuz bari cocuklari yakmayin, onlarin ne gunahi var :gitme: