Valla ben anlayamıyorum bazılarını çocuk daha diye konu sahibi arkadaşı br şekilde çocuk olmasıyla hoşgörenleri...
Kusura bakmayn yazdıklarım belki çok sert olacak ama gerçek...
Ana babasına karşı çıkıp ben evlenicem karışmayın bana derken çocuk olmuyor, nikahsız düğün dernek kurup evlenirken çocuk olmuyor, adamın karısı olup gerdeğe gireken çocuk olmuyor, hamile kalırken çocuk olmuyor...
Adam sıkılıp terkedince zavallı çocuk üstüne fazla gitmeyin oluyor.....
Adamla aranız kötü olunca tecavüz davası alıkoyma davası açıcam diyeceğine evlenirken bana resmi nikah yap deseydin ya....
İşimize gelince çocukluk cahillk işte yaptık bi hata oluyor, işimize gelmeyince sazlı sözlü düğün yaptığın ayıla bayıla evlenip hamile kaldığın adama tecavüz davası açmak ne kadar doğru Allah aşkına....
Ayrıca 18ini doldurmamış bir kız için gönüllülğk şartı aranır gönllüyse adam ceza almaz, zorla kaçırılıp tecavüz edildiyse ceza alır....
16 yaşını doldurmadıysa kız ben istedim dese bile adam ceza alır.. Arada fark var...
Konuyu açan arkadaş 16 yaşını geçmiş... Yani gönüllü olarak beraber olduğu için adam ceza falan almaz....
Haa zorla kaçırdı derse de adam da düğün videosu, resmi gösteir tanıklar gösterir mahkemede adam kazanır, bir de seni adaleti ve polisi yalan yere oyalamaktan cezalandırırlar....