Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında çalışan ayakları üzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür ama kafama takılan şeyler var. Zaman geçti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Açıkçası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra görmeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gündeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Açıkçası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu söylüyor, belediye için yaptığı işin ödemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yüzdendir kendimce. Bundan 7 ay önce ben konusunu açmaya çalıştım. Hazır olmadığını söyledi. Ben açmayınca konu açılmıyor. Bende artık açmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir söz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hiç bişey söylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.