2.5 yaş çocuğu

Hiç bir haber yok ayrıca ben polis falan hiçbirşey demedim sadece konuşalım dedim. Mesajlarıma cevap vermedi yazmayı bıraktım
Var bu kadının büyük bir sıkıntısı da çocuk arada helak olacak O'na üzülürüm. Hayırlısı İnşallah.
Sizde sonuçta elinizden geleni yaptınız hiç tanımadığınız insanlar olmasına rağmen :(

Arkadaşlar 2.5 yaşında bir çocuğa bakmaya başladım. Anne baba ayrı anne geç saatlere kadar çalıştığından çoğu gece çocuk bende kalıyor. Sorun şu ki çok hırçın inatçı insanı delirtebilir o derece bu çocuk düzelir mi? Psikolojim bozuldu bıraksam mı? Bir akıl verin lütfen.. 11.03.2016. Yeni gelişme: Arkadaşlar annesi biraz önce geldi çocuğu aldı bu akşam kalsın yarın getireyim dedi. Bende gel konuşalım önce dedim taksi bekliyor sabah uzun uzun konuşuruz dedi. Çok hastaydım gelemedim dedi.
benim oglumda 2.5 yasında ve bazen deliriyorum ona da bagırmak korkutmak istemiyorum diğer odaya gidip iyice bi aglıyorum sinirimi atıyorum ...göz kontagı kurun kızıp bagırmayın daha kötüye gidebilir

olan çocuğa oldu siizn yanınızda çok daha rahattı belkide nasip anası sonuçta inşallah merhametlidir

Psikolojiniz bozulduysa bırakın çocuğu o daha çok küçük anne babaya ihtiyacı var yavrum :( çok üzüldüm tam ilgi dönemi oyun dönemi off

Maalesef gelişme yok benim tlf no engellemiş ulaşamadım

Back
X