- 20 Şubat 2019
- 1.361
- 2.601
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Bu da ayrı bir saçmalık aynısını düşündüm ben de içim buz gibi su an ya aklım okulda2 saat sonrasını 2,5 yaşındaki çocuk nasıl biliyor ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da ayrı bir saçmalık aynısını düşündüm ben de içim buz gibi su an ya aklım okulda2 saat sonrasını 2,5 yaşındaki çocuk nasıl biliyor ki?
Garip gerçekten. Merdiven altı kreşi gibi.Bu da ayrı bir saçmalık aynısını düşündüm ben de içim buz gibi su an ya aklım okulda
Bu reklamla ikna ediyorlarsa sizleri bravo valla. Evet küçükler, evet sevecen ve şevkatle yaklaşmak lazım ancak “anne şevkati” çok uç bir nokta. Bir öğretmenden bunu beklemek doğru gelmiyor bana.Yalnız birçok özel okulun tercih edilme nedeni anne şefkati.. kres çünkü bu ilkokul olsa haklısınız.. okuldan soğuması en korktuğum şey.. umarım aradığımı bulurum aslında zor olmamalıydı ama ülke şartları eğitim kalitesi sevecenlikle iş yapma arzusu günden güne düşüyor
Hangi ildesiniz acaba ?Alışır demesi normal ama yaptığı değil. İçinize sinen bir yer olması çok önemli.
Mesela benim oğlum yuları çıkmak istemediğinden öğretmeni kucağımda mı çıkmak istersin yürüyerek mi diye sorardı. Benimle kalmasını seçenek olarak sunmazdı.
Benim oğlum 1.5 ay ağlamıştı okula başladığında. Ama ben kapıdan bırakıp bekliyordum. Üzerini değişip yukarı çıkarken geçiyordu beni görmeden bıcır bıcır güle oynaya. Ben arkamı döndüğüm an susuyordu. Sadece şansını denemişti 1.5 ay. Sonrasında 3 yıl aynı okula devam etti 3 yaşında başladığı halde 1 gün bile ben okula gitmeyeceğim demedi. Şimdi kardeşi de aynı okula başlayacak. Kendim kadar güveniyorum kuruma.
Final anaokulu düşününGarip gerçekten. Merdiven altı kreşi gibi.
Sizin yanınızda bu sekilde davranan
Siz yokken baya baya kızıyordur diye dusunuyorum
İçinize sinmıyorsa başka yere verin derımFinal anaokulu düşünün
Zaten anne şefkatinden kasıt sevecenlik tatlı dil tatlı yaklaşım .. Anne şefkati betimleyici bir tabir işte yoksa aynı şeyleri söylüyoruz bizde maalesef bu olmadiBu reklamla ikna ediyorlarsa sizleri bravo valla. Evet küçükler, evet sevecen ve şevkatle yaklaşmak lazım ancak “anne şevkati” çok uç bir nokta. Bir öğretmenden bunu beklemek doğru gelmiyor bana.
Küçük yaş için iyi okul bulmak biraz sıkıntı maalesef. Size tavsiye edebileceğim devletin bağımsız ana okulları olabilir. 3 yaş grubu alıyor onlar, yaşı tutarsa deneyebilirsiniz ama kayıtları çok çabuk dolar. Dört yaştan sonra seçeneğiniz daha da artar zaten.
Öyle yapacağım hatta öğlen görüşme bile ayarladım.. sadece yeninolulda ne yapmalıyım kayıtta onu bilmiyorumİçinize sinmıyorsa başka yere verin derım
Sunlar hıc normal seyler degıl.Alın ordan cocugunuzu.annesi 2 saat sonra alacak anne seni dedi e bu yalan söylemek ama? Okul öncesi eğitimi olan bayanlar bir çocuğu kolundan tutarak içeri zorla sokmak ve bu yalan normal.mi cidden ? Hayır ben de yıllarca çocuklarla çalıştım şok oluyorum bu tavırlara..
Çok haklısınız sonradan konuştum artık daha insanca davranıyor ama demek ki o mantık hakim bayanda artık içim ısınmıyor
Ilk hafta oyun gelıyor,sonra anlıyorkı artık sureklı gelecek.Orda fılm kopuyor.Benım kızım 2 aya yakın gıtmıcem dıye uyandı.Okula gırınce gayet normal devam ettı surece.Merhaba bende sizinle aynı problemleri yaşadım. Kızım 4 yaşında, ilk hafta mutlu ve istekli gitti. Ama ikinci haftadan itibaren ağlayarak götürdüm oda zorla. Öğretmeni bana da aynı şeyi söyledi ağlasa da siz kararlı olun onu getirin dedi. Akşamdan başlıyordu ben yarın kreşe gitmeyeceğim deyip ağlamaya , sabah kalkınca kendisini odaya kitliyordu odadan çıkmıyordu. Öğretmenleri ise bu durumun normal olduğunu sık sık bu durumla karşılaştıklarını söylüyorlardı. Benim anlam vermediğim şey ise ilk hafta mutlu giden çocuk ikinci haftadan sonra niye gitmek istemedi. Şuan göndermiyorum kreşe.
Kaygılı bağlanma için bir durum oluştuğunu sanmıyorum detayları biliyorum ben de yıllarca çocuk fizyoterapistligi yaptım benim kızım ilgi gördükçe mutlu olur keşfeder ve sosyal bir çocuktur kaygılı bağlanan çocuklar etrafı mutlu bir çocuk gibinkesfetmez Ürker bu urkeklik anneye daha çok iter ama annenin özensiz tavrı da çocuğu iter ve çocuk bocalar..aynı şeyden bahsetmiyoruz emin olun ..teşekkürler yinedeÇocuğunuz kaygılı bağlanmış bence. Benimde bir öğrencim var 1.sınıf çocuk çok akıllı çok başarılı ama yeni düzene uyum sağlama yok. Benden başka öğretmene geçtiğinde ağlıyor, başka öğretmenden bana geldiğinde ağlıyor. Okulda arkadaşlari onu çok seviyor kendisi de çok mutlu. Ama ısrarla her sabah annesinden ablasindan ağlayarak sınıfta olay çıkartarak ayrılıyor. Bende zorla sokuyorum yeri geliyor. Okulda rehber öğretmen yok. Aileye psikologa götürün dedim. Atanmadan önce gölge öğretmenlik yapıyordum, kaynaştırma anaokulu öğrencisi zihinsel ve fiziksel engelliydi çocuk aynı durumu yaşıyorduk anneden ayrilamiyordu sınıfa girene kadar ağlıyordu çığlık atıyordu sınıfa girince zaman geçince sakinlesiyordu.
Çok haklısınız yeninkayitta nelere dikkat etmeliyim tam olarak bilsemHislerinize güvenin bence, içinize sinmiyorsa sinmiyordur başka kreşlere yelken açın:)
İlk haftalar oyun gibi geliyor.Merhaba bende sizinle aynı problemleri yaşadım. Kızım 4 yaşında, ilk hafta mutlu ve istekli gitti. Ama ikinci haftadan itibaren ağlayarak götürdüm oda zorla. Öğretmeni bana da aynı şeyi söyledi ağlasa da siz kararlı olun onu getirin dedi. Akşamdan başlıyordu ben yarın kreşe gitmeyeceğim deyip ağlamaya , sabah kalkınca kendisini odaya kitliyordu odadan çıkmıyordu. Öğretmenleri ise bu durumun normal olduğunu sık sık bu durumla karşılaştıklarını söylüyorlardı. Benim anlam vermediğim şey ise ilk hafta mutlu giden çocuk ikinci haftadan sonra niye gitmek istemedi. Şuan göndermiyorum kreşe.
Ya ağlaması problem değil farkındayım beni arıyor ama bu süreçte beni ikna edecek bir öğretmen yaklaşımı görememiş olmak beni itenIlk hafta oyun gelıyor,sonra anlıyorkı artık sureklı gelecek.Orda fılm kopuyor.Benım kızım 2 aya yakın gıtmıcem dıye uyandı.Okula gırınce gayet normal devam ettı surece.
Ben olsam direkt hocanın bu tavrıyla ilgili onunla konuşrdumKizim yaz okuluna başladı bir kresin ilk hafta çok mutluydu çok güzel etkinlikler var ama ikinci haftadan itibaren aglam krizleri başladı..ogretmeni kolundan tutup tutup alışır alışır diye diye iceri soktu o kadar garipsedim ki özel bir ilgi şefkat oyuncakla dikkatini çekme bunlar yok yavrum mutsuz sanki orada..ogretmeni sonradan bana mutlu olduğu anları atiyor foto olarak ama içim rahat değil.. bugün de kızım ağlıyordu yine annecim akşam alacağım seni dedim akşam değil annesi 2 saat sonra alacak anne seni dedi e bu yalan söylemek ama? Okul öncesi eğitimi olan bayanlar bir çocuğu kolundan tutarak içeri zorla sokmak ve bu yalan normal.mi cidden ? Hayır ben de yıllarca çocuklarla çalıştım şok oluyorum bu tavırlara.. Bu hafta son olacak..yeni okul kaydında nelere dikkat etmeliyim?
Konuştum ama ego yapmaya doğru gidiyor durum ..Ben olsam direkt hocanın bu tavrıyla ilgili onunla konuşrdum
Nasıl yaniKonuştum ama ego yapmaya doğru gidiyor durum ..
EskişehirHangi ildesiniz acaba ?
Yani ego yaptı bayan sanki soguk tavırlarıNasıl yani