- Konu Sahibi keskelerveben
-
"Elalemin herifi kıçını devirip uyuyacak diye"Aynen katılıyorum. Herkes bir manyak olmuş bu nedir ya çocuk bu çocuk isterse bağıra bağıra ağlar.
Hiç sallamayı boş verin. Kızınıza da sürekli sus kızım sessiz ol yapma etme deyip çocuğu kısıtlamayın. Elalemin herifi kıçını devirip uyuyacak diye çocuğunuzun heveslerini kırmayın.
Konu benim gibi bi anne adayı için inanılmaz aydınlatıcı oldu yalnız :)
Yorumlar da tam karakter turnusolu olmuş. Ben de hep yolda sokakta görür merak ederdim, nası bu kadar çılgın (olumlu manada söylemiyorum) olabiliyor bazı çocuklar diye - demek ki "aman da sehzademizi/sultanımızı kısıtlamayalım" diyen ebeveynler yüzündenmiş :)
Nasıl bir kibir anlamadım, hadi sağlık sorunları olur, önlenemez bir durum olur anlarım da, çocuğumuz kısıtlanmasın özgür olsun diye her türlü toplumsal kuralı hiçe sayarak büyütmek de nedir?
Ciddi dersler çıkardım kendi adıma, nasıl davranmayacağını bilmek de güzel şey.
Bal gibi de kisitlanmiyo. Cunku 2.5 yasinda ki cocuga kosmadan yuru cocugum deseniz bile kosmaya devam ediyor. Cunku kaba motor gelisimi onun kosmasini atlamasini talep ediyo o vucuttan. Ayni sikyeti benim alt katimda ki ruh hastasi gelip yapmisti. Yaninda yoneticiyle. Benim kizim en gec 10 da yatar. O saate kadar zaten parka krese vs cikiyo. Evde oldugu saatlerde cocuklari sandalyeye baglayamiyoruz kusura bakmayin. Yonetici bile bu yasta cocuga nasil laf anlatip nasil sabit tutsunlar kusura bakmayin ama olur is degil demisti. Altta ki rahatsiz bu apartmanda bebekte var kopekte var. Rahatsizim hepsinden diye soyleniyodu hala. Ben de kendisine ayni tavsiyede bulunmustum, apartmanda yasayamiyosan mustakil ev bak kendine. Bebekli evde kosmada olur belli saatler icinde. Aglama da olur. Yapacak bisey yok. Ses yalitimini dogru yapacak mutahitler.Gurultulu komsulardan bikmis biri olarak diyorumki kimse sizin cocugunuzun patirtisini cekmek zorunda degil. Ne demek kisitlamak istemiyorum. Bal gibi de kisitlayacaksiniz. Gece belli bir saatten sonra ses yapilmaz. Apartmanda yasamayi bilmeyenler lutfen mustakil evde yasasinlar toplumu ciddi derecede rahatsiz ediyosunuz.
Mesajimi duzgun okuyun. Belli bir saatten sonra diyorum sizin cocugunuzun kaba motor becerisi geliscek diye millet gecenin 12 1inde sizin patirtinizi cekmek zorunda degil. Iyi valla rahatsiz olan mustakil ev tutcakmis bak bak arsizligi iyice şiar edinmişiz ne guzel.Bal gibi de kisitlanmiyo. Cunku 2.5 yasinda ki cocuga kosmadan yuru cocugum deseniz bile kosmaya devam ediyor. Cunku kaba motor gelisimi onun kosmasini atlamasini talep ediyo o vucuttan. Ayni sikyeti benim alt katimda ki ruh hastasi gelip yapmisti. Yaninda yoneticiyle. Benim kizim en gec 10 da yatar. O saate kadar zaten parka krese vs cikiyo. Evde oldugu saatlerde cocuklari sandalyeye baglayamiyoruz kusura bakmayin. Yonetici bile bu yasta cocuga nasil laf anlatip nasil sabit tutsunlar kusura bakmayin ama olur is degil demisti. Altta ki rahatsiz bu apartmanda bebekte var kopekte var. Rahatsizim hepsinden diye soyleniyodu hala. Ben de kendisine ayni tavsiyede bulunmustum, apartmanda yasayamiyosan mustakil ev bak kendine. Bebekli evde kosmada olur belli saatler icinde. Aglama da olur. Yapacak bisey yok. Ses yalitimini dogru yapacak mutahitler.
Bence de mukemmel. Benim cocugum orta kulak iltihabi oldugunda da sabaha karsi aglamaya basliyodu. Mesela ne yapilmaliydi o saatte aglayip alt kattakini uyandiran cocuga. Sustur cocugunu kalt.k diye bagiran bi hanzoyu duyuyosun bi yandan cocugun hasta. Valla mustakile mi gider anasinin dinine mi gider hic umurum degil. Gece gece sinirim oynadi gene.Mesajimi duzgun okuyun. Belli bir saatten sonra diyorum sizin cocugunuzun kaba motor becerisi geliscek diye millet gecenin 12 1inde sizin patirtinizi cekmek zorunda degil. Iyi valla rahatsiz olan mustakil ev tutcakmis bak bak arsizligi iyice şiar edinmişiz ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?