2.5 yıl bekledikten sonraçok şükür hamileyim ama nasıl mı ?

savha

Enes im Zeynep im
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
2.379
1.467
198
Mrb kızlar bir dünya kadın var bu siteye üye olmadan takip eden okuyan kendine pay çıkarmaya çalışan.. Onun için umut olsun diye yazmak istedim nasıl hamile kaldığımı....
2012 yılının temmuz ayında bıraktık korunmayı olmadı tabi olucağınıda beklemiyordum hemen ama bu kadar da bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim çokta uzatmakta istemiyorum hastalıklar vs ler derken çok şükür hamileyim nasıl mı hiç te öyle boş vererek olmadı vallah her zamanki çokça taktım neden neden neden diye fakat bir değişiklik yaptım çok ama çok dua ettim çok kuran okudum bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay fazlada yemedim öyle 5 gün gece 1 tatlı kaşığı sadece benim yumurtlama ile sıkıntım yoktu nasılsa kist yapmasın diye...
1 haftadır lekeleniyordum aklıma dahi gelmedi bebiş sonra acaba dedim ve evet meleğim bana sürpriz yaptı ve inş. sıkı sıkı da tutunur annesine bırakıp gitmez beni....

sağolasın evet hep öyle dua ettim ol rabbim ol sana ' yaratmak kolay'

bende 2,5 yıldır bekliyorum bu ay o karışımı aldım hatta pazartesi hazırladım adet günümde başlayacaktım geçen ay soğan suyu içtim bu ayda bunu deneyip sonra soğana devam edecektim ama çift çizgiyi gördüm bu sabah bu ay olmayacak gözüyle baktım ama Rabbim sen değil ben bilirim dedi sanırım hamileyim kan tahlil sonucumu akşama alacağım siz kanda baktırdınız mı

hayırlı olsun inş.
evet baktırdım 71.62 benim reglime 4 gün vardı yani şimdi 3 gün oluyor tabi leke gelince erken öğrendim...
bene hemen kan ver emin ol yani...

hayirli olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip eder inslah bnde cok dua etmistim rabbim karsikigini veriyo

Canımm hayırlı ugurlu olsun sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inş.

gözün aydın canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.nolur bana ve benim gibi bebek özlemi çeken arkadaşlarımız için dua et olur mu?çok istiyorum bugün adet günüm daha olmadım ödüm patlıyor

rabbim tüm isteyenlere versin inş. kimseyi evlat hasreti ile imtehan etmesin çok zor bi durum ben bilirim...

Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.isteyen herkese de versin Rabbimmm

işallah olmassın canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin .Ya ben bu ay soğan kürünü uyguladım detim bitti 2.gün başladım 10 gün içtim eşimede keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirdim hiçbir sorun yoktu ama dedim vesile olsun bunlar sizde deneyişn birde ben adetimin bittiğinden 5 . gün eşimle tek birliktelikte hamile kaldım hem bu kürlerin hemde eşimin 4 günlük perhizi sonucu birliktelik yaşadım öyle ayağımı falanda dikmedim yan dönüp yattım sadece sabah duşumu aldım 2,5 yıl uğraşmıştım olunca dedim herkese anlatacağım birde böyle dene canım

azurede benim gibi uzuca uğraşlar sonuçunda hamiş kalmış kesinlikle bende adettin 5 ci günü yumurtladım zaten soğan bal tarçın çörek otu gibi kürler erken yumurtlatıyor sıkı değerlendirmek lazım...

-valla ben aylarca soğan kürü yaptım kızlar dedim bu işkence tek başına çekilmez eşime de aylarca keçi boynuzu kaynatıp içirdim...gelsin çörek otu gitsin civan perçemi...neler neler 10 yıl boyunca maranki şöyle diyor saraçoğlu böyle diyor diye çırpındım durdum... tabii 2 tüp bebek 2 aşılama tedaviside cabası...olmadı olmadı sonra ben sildim attım bu bebek düşüncesini kafamdan işime gücüme odaklandım kariyer planlaması yaptım kendimce ve sonra birgün midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum diye dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı 2 aylık hamilesin dedi şok tabi ben...Rabbimin hepimiz için biçtiği bir zaman var sabır gösterip beklemek zorunda olduğumuz ve sonunda inşallah mükafatını alacağımız...

sorununuz neydi, diyosun ki stres yapın yinede oluyo o zaman ben stres yapmaktan vazgeçmiyim 1.5 yıldır bekliyoruz
Allah kucağına almayı nasip etsin
4 kişilik aile oluyoruz yazmışsın isminin altına bi tane var heralde, o hemen olmuşmuydu

1 yıl olmadı oğlumda sebepsiz görünürde bi sorun yoktu...
hayır canım stres yapın demiyorum asla ama hep diyorlar yakafamı boşaltım o ay hamile kaldım diye işte ben boşaltmadım kafamı hep neden niye sordum sadece çok dua ettim ve tevekkül ettim evet olmuyor ama Allahım birbildiğin var dedim ve herzaman hep sebeplere yapıştım...
rabbim isteyen herkeze versin bu yolda kmsenin kucağını boş bırakmasın çok ama çok zor muş...

bizlerede dua edin ALLAH hepimize sağlıklı huzurlu evlatlarımızla hayırlı ömürler versin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…