2.5 yıl bekledikten sonraçok şükür hamileyim ama nasıl mı ?

Canım kürleri denemeye korkuyorum.bi yere iyi gelirken bi yerin ayarını bozuyor.soğan kürünü yapmayı düşündüm ama kan şekerini düşürüyormuş.benimde kan şekeri düşme sorunum var.cesaret edemedim.keçi boynuzu pekmezi içirdim her gün eşime.bende içtim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.dua et banada canım

İşallah canım ama benim şekerimi falan düşürmedi hem bende dedimki ne olacak bisürü ilaç içtim kimyasal şeyler bu en azından doğada varolan bişey diye düşündüm yinede sen bilirsin benim canıma tak etmişti artık zaten bu ayda olmassa doktora aşılama için gidecektik

Merhaba kızlar 2,5 yıllık evliyim clexane kan sulandirici kullanıyorum ve 6 haftalık hamileyim. Ama doktorum hafta başında beta hcg oranının düşük olduğunu bebeğin kesesinin de şeklinin bozuk olduğunu söyledi. Düşük yapabilir yada bebek hiç canlanmayabilirmiş. Başına böyle bişey gelen var mı?varsa sonucu ne oldu lütfen yardım edin Bebeğimi kaybetmek istemiyorum

mrb arkadaşlar ben de yeni üyeyim ve yeni hamileyim Allah herkese bu guzel duyguyu tattırsın

mrb arkadaşlar ben de yeni üyeyim ve yeni hamileyim Allah herkese bu guzel duyguyu tattırsın
amin canım benim... İNŞAALLAH bende bu ay regl olmamda haaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiim diye haykırırım buradan

sizin de ikinci bebek nazlı çıkmış, ben de ikinci için iki yıl bekledim. ben de hamile kaldığım ay çörek otu kürü kullanmıştım ve sizin gibi kist yapmasın diye bir tatlı kaşığı yemiştim
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız.

çok sağol inş.
halimemisiniz şimdi yoksa doğdumu ?

bende beklemedeyim bakalım ne olacak.

ooo maş. kocaman olmuş bile Allah bağışlasın evlatlarınızı cümlesininde...
amin hepimizin çocuklarını Allahım korusun sizin de oğlunuz var galiba. hamile olduğunuzu söylediniz mi?

amin hepimizin çocuklarını Allahım korusun sizin de oğlunuz var galiba. hamile olduğunuzu söylediniz mi?
evet benimde oğlum var 7 yaşında evet hatta keseyi bile gördü adınıda leblebi koydu :)
sizinki nasıl tepki verdi ilk kızmı erkekmi ?

evet benimde oğlum var 7 yaşında evet hatta keseyi bile gördü adınıda leblebi koydu :)
sizinki nasıl tepki verdi ilk kızmı erkekmi ?
büyük de erkek, dokuz yaşında. ben de kalp atışını öğrendiğim gün söylemiştim. çok mutlu olmuştu. kardeşine hamileyken meyve isimleri takardı. şimdi çilek kadar, armut kadar vs. genelde benimle kontrole gelirdi; "kardeşimi göreceğim" derdi. ilk ismini oğlum koydu. şimdi de kardeşini çok seviyor artık oyun da oynayabiliyorlar. kardeşi de onu çok seviyor, görünce hemen gülmeye başlıyor.

rabbim hiç bozmasın inş. çok güzel duygular bunlar....

rabbim hiç bozmasın inş. çok güzel duygular bunlar....
amin gerçekten dört kişilik bir aile olmak çok güzel. çalıştığım için yorucu, zaman zaman kendini ihmal ediyorum ama inanılmaz güzel birşey. Özellikle oğlumun kardeşi olduğu için mutlu olduğunu görmek daha da mutlu ediyor. inşallah siz de mutlu dört kişilik bir aile olursunuz

hayırlı olsun canım bende 2 senede kalabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…