Elimde şişme yelek. kullanılmamış kız bikini. nike spor kaban. daha pek cok sey var bugüne kadar hep dagıttım ama yeni gelen erkek kardeşimizin ihtiyacları için elden cıkaralım dedim erkek bebek malzemeleri ile takasda olabilir
Canım bana yelek,bikini ve nike montun resmini gonderirmisin
gulem26@hotmail.com
Uc gün tatil olunca il dısındayız hafta ici yükleyebilirim ancak nike 2 yaş ama elimde 7 yasa kadar mont var kızı kac yaşında
Elimde şişme yelek. kullanılmamış kız bikini. nike spor kaban. daha pek cok sey var bugüne kadar hep dagıttım ama yeni gelen erkek kardeşimizin ihtiyacları için elden cıkaralım dedim erkek bebek malzemeleri ile takasda olabilir
Bende 4-5 yas kıs ve yazlık arıyorum oğlunuz ne karaelim acaba 9 aylık takımlar ve tsort var takas yapabiliriz pembe şort tulum kaç yas için ona bayıldım 4 yas ise bana ayırın lutfen
Bu arada 4 yas bikini varsa onuda alabilirim
Tulum 5 yaş olmalı ama kalıbı kucuk biz gecen yıl bes yasındayken zor giriyorduk icine benim kızım toplu 4 yasa olur sadece bir kez giydi Oglum daha dogmadı uc ayımız var 4*5 yas yazlık kıslık cok elimizde hepsini yukleyecegim basarabilirsem
Tamam ayırırım ilk satısım oldugu icin fiyat belirlemedim henuz siz diger urunleri begeninde ortak karar veririzKaç lira acaba ben 4-5 yasları bekliyorum o zaman tulumu ayırın lutfen
Tamam ayırırım ilk satısım oldugu icin fiyat belirlemedim henuz siz diger urunleri begeninde ortak karar veririz
4 yasları eklerseniz bakmak isterim ne zaman yüklersiniz acaba
canım burdan bana 2,6,18,21 numarayı ayırırmısın
Olur canım ayırırım
şişme yeleği ne zaman eklersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?