- Konu Sahibi brunettella
-
bakabileceksen neden olmasin. benim ilk cocugum baya zor bir bebekti. 5 yasinda kardesi oldu . aynen sil bastan basliyorsun. guzel fikir bence . ikiz cocugu olanlar gibi.
evet bana zor geliyor yani . bir rahatliga alisiyorsun. sevgisi ayri tabi ona bir sey demiyorum. mesela camasirlari ayri yikiyorsun, iki cocugun bir yikarsin. uykusuz kaliyorsun, kalmisken ikisinde kal☺tekrar wc egitimi olucak vs.aynenn. Zor oldu mu peki sil bastan tekrar anne olmak?
İkinciye hamileyim ilki 17 aylık emziriyorum. Emziremezsiniz gibi bir durum yok.Şu an emzirmiyo musunuz? Eğer emiyosa 2.ye gebe kaldığınızda emziremiyosunuz malum. Gerisi size kalmış kendinize güveniyosanız ve huzurlu bi evliliğiniz varsa doğurun bence de
https://www.google.com.tr/amp/m.yen...om/hayat/emzirirken-hamilelige-dikkat-2453071İkinciye hamileyim ilki 17 aylık emziriyorum. Emziremezsiniz gibi bir durum yok.
Tandem emzirmeyi araştırın derim. Dünyada milyonlarca anne var bu şekilde devam eden. Bu konuyu oldukça fazla arastırdim ve hem cocuk doktoru hem kadin doğum doktoru hic bir sorun olmadiğını söyledi. Düsük riski gibi özel bir durum olusmadikça sorun olmuyor.https://www.google.com.tr/amp/m.yen...om/hayat/emzirirken-hamilelige-dikkat-2453071
Sebebini burdan okuyabilirsiniz. Doktorların tavsiyesi bu yönde. Tabi beslenmenize ve sağlığınıza çok özen gösteriyosanız orası ayrı..
bebeğiniz daha çok küçük ayrıca emzirme açısından da onun hakkı 2 yaşa kadar emzirilmek şu an için emzirmiyorsan bile illa zorluk ve kıskançlık da olacak.Bence hakkıyla birini büyüttükten sonra düşünülmesi sırf kendi rahatınız için beraber büyüsünler diye bencilce düşünmek mantıksız.Selamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?