- 24 Nisan 2016
- 409
- 100
- 33
- 33
- Konu Sahibi brunettella
-
Canim iyi guzel ama olmuyo benim 0ldu 8 aylıkken ikinci oldu çok zor hep benle ilgilen diyo çocuğum ona ayrı yemek yapiyorum eve bak bize ayrı yemek yap başım donuyo ona vakit kalmiyo oynamaya baba yoruluyo bak degince oyna degince kizizo olmuyo yani anliycan biraz kendini bilmesi lazım birinci çocuğun bide karnımdaki de erkek 3 erkek nasıl olcak bakicazSelamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Şuan 3 çocuğum var ama hiç birinin de ardından hemen yapsam mı diye düşünmedim ilk Aralık 3 yaş diğer aralık 5 yaş yinede büyümüştü gözümdeSelamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Benim kizlarin arasi da nerdeyse 3 yas olcak. Cok heyecanliyim. Kolay gecirdinizmi bebeklik donemleri falan? Kiskanclik vs oluyormu. Bende acaba yanlismi yaptim diye düşünüyorum
benim kızlarımın arası 2.5 yaş hiç oynamıyorlar birbirlerini kıskanıyorlar çocuklara kardeşten çok arkadaş cazip geliyor.hic de kolay büyümüyorlar ikisi bir arada.ikisi de hareketli çünkü bu durumda anne baba çok yoruluyor hem de bebekliklerini yaşamaları acısından en az 4 yaş bırakmak lazım diye düşünüyorumBenim de kafam da aynı düşünceler yiyip bitiriyor Beni. Ilk çocuğum 3e girecek bu ocak ayında. Şükür kendini çoğu konuda kurtardı
Aslında ikinci bebeği hiç düşünmüyorduk beni düşünmeye iten oğlumun tek kalması oyun oynarken sıkılıp hırçınlaşması. Biz oynuyoruz oynatıyoruz ama bir yere kadar o kendisi gibi çocuk istiyor karşısında. Bi çocuk görünce peşine takılıyor onla oynamak istiyor. Keşke önce hamile kalsaydım bu yıl arkadaş olurlardı beraber. zorluk desen zaten hangi dönem zorluk olmuyoki en azından ikisine bir bölüşürsün çocuk mevzusunu kapatırsın. 2,5 -3yaş oyun çağına gelince kendileri oynar sana zoru bile olmaz bebeklerin. Yap bence. Ben pişmanım keşke erken yapsaydım.
Kiz onu bilmemde :) 4 tane cocuk iki kiz iki erkek ne guzel olur :) insallah benimki oyle olur.ilerde amca teyze olabilsinler diye iki erkek iki kiz istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?