- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi brunettella
-
Amin canim cok tesekur ederim :)Çok ideal yapmışsınız hayırlısıyla kucaginiza alın ins .benimde oglum Mayısta üçe gircekti subatta kızım oldu araları okadar iyiki hiç kimseye ihtiyaç yok saatlerce oynuyorlar birlikte evde çok rahatız ödevlerini birlikte yapıyorlar yapışık ikiz gibi
Şu an emzirmiyo musunuz? Eğer emiyosa 2.ye gebe kaldığınızda emziremiyosunuz malum. Gerisi size kalmış kendinize güveniyosanız ve huzurlu bi evliliğiniz varsa doğurun bence de
Benımde oglum 19aylık bende düşünüyorum konuyu takıpteyımSelamm
1 oglum var 7 aylik.
Bu aralar acaba 2 ci bebiste mi gelse ikisi bir arada buyuyup ilerde sil bastan yasamamak icin dusunuyorum oyle deli gibi..
Suan zaten calismiyorum bi sure calismam ama ilerde calismayi dusunuyorum tekrar bebegimi biraz buyutup oyle ..
2 cocuk arka arka olan varmi acaba aranizda zor mu ?
Veya olmayip yas farkiyla aralarinda olan pisman mi
Maşallah benim de tam böyle olacak 22 ay olacak aralarında nasıl oluyo biraz anlatır mısınız lütfen..Kızım 1 yaşındayken 2. Kızıma hamile kaldım aralarında 22 ay var çok kolay büyüyor 3 ve 5 yaşındalar şimdi iyi ki o zaman olmuş diyorum yoksasil baştan göze alamazdım
Amın inşallah benim de aynı 22 ay olacak araları nasıl olacak zor mu bilmiyorum benimde planlı değildi memeyi kestik bu ay çünkü tadı kokusu falan değişmişti kendiside istemedi ben vicdanen çok kötüydüm destek olanlar kadar niye yaptın diyende coktu ama iyi ki de olmuş ikisi bir büyüyecek ne kadar zor olsada inşallah sağlıkla doğarlar biraz zor bi doğum olacak çünkü.Oğlum 16 aylık, yeniden hamileyim. Planlı bir gebelik değildi ama vardır herşeyde bir hayır diyorum. Sağlıkla doğurmak kısmet olursa araları 22 ay olacak. Oğlumu hala emziriyorum, memeden kesmedim, kesmeyi de düşünmüyorum. Zor olacak ama biri 3 diğeri 5 yaşına gelince az biraz rahata ereceğim diye umuyorum :)
Süt bozulmadı mi benim bozuldu ve bide çok zor geçiyor hamileliğim hiç yiyemiyorum sürekli kusuyorum 3 kişilik beslenmeyi bırakın tek kişi bile yemiyorum zayıfladım da iyice oğlumda bıraktı zaten çok uzulmustumOglum 1 yaşındayken beraber büyüsünler diye düsünerek hamile kaldım. Hemen olmaz dedim ilkinde baya beklemiştik ama hemende oldu. Araları 21 ay olacak.
Suan zorlanmıyorum ama benim yardım eden biri var evimde buda önemli bir ayrıntı bence.
Ayrica emziriyorum hamileykende bu sorun olmuyor. Doktor ve çocuk doktoru sorun olmaz dedi. Emdigi sürece devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?