- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
-
Ben de dün transfer oldum canimArkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.
4.gun embriyosu 14 ağustos test gunum=)Kaçıncı gün embriyosuydu benim 5. Gün. Test tarihi olarak haftaya cuma dedi dr
Ilac vs ne kullanıyorsun acabaKaçıncı gün embriyosuydu benim 5. Gün. Test tarihi olarak haftaya cuma dedi dr
Merhaba bende çarşamba günü transfer oldum. 3. Transferim 5. Gün 5ab kalitede tek embriyoArkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.
Hoşgeldiniz ben orta kalite transfer oldum ama harfleri bilmiyorum çık ilgilenip kafa bulandırmak istemedim açıkçası. Test tarihi cuma benim sizin?Merhaba bende çarşamba günü transfer oldum. 3. Transferim 5. Gün 5ab kalitede tek embriyo
Transferden çıkınca bir kâğıt verdiler orda yazıyordu bizimde. Test tarihi 14 AğustosHoşgeldiniz ben orta kalite transfer oldum ama harfleri bilmiyorum çık ilgilenip kafa bulandırmak istemedim açıkçası. Test tarihi cuma benim sizin?
Benim 5. güne gelememişti bile ilk denemede. Bence şanslısınDondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum.
14 ü test günüm, heyecanlıyım.
İlk deneyimim tecrübesizim, sadece progestan kullanıyorum.
Aynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedirDondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum.
14 ü test günüm, heyecanlıyım.
İlk deneyimim tecrübesizim, sadece progestan kullanıyorum.
Ben ishal veya kabız olmadım baya dikkat ettim suyu bol içiyorum bence klimayla alakası yoktur ya zannetmiyorumAynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedir
İlk defa transfer oldum onun tecrübesizliği yoksa 3. Denemem ilk iki denememde embriyo elde edemedik.Benim 5. güne gelememişti bile ilk denemede. Bence şanslısın
Sürekli kendimi dinlemedeyim istemsizce benimde bir gaz problemim var o da kasıklarımda baskı oluşturuyor gibi hissediyorum.Aynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedir
Hadi inşallah güzel haberlerimiz olsuunnİlk defa transfer oldum onun tecrübesizliği yoksa 3. Denemem ilk iki denememde embriyo elde edemedik.
Şimdi bir embriyo dondurulmuştu onu transfer ettik çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?