2 Ağustos 2023 Tüp Bebek Transferi Olanlar

antalyali077

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
176
44
13
29
Arkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.

Progestan iğne ve fitili asprin ve oksapar ama benim genetikte pıhtılaşma var o yüzden ve vitaminler ama dün ovitrelle vuruldum agri yaptı şimdi pazarda gonapeptyl var artı olarak

Dün gece üşümüşüm sabah da uyandım sinir oldum kendime acaba bi zararı olur mu süreci kötü etkiler mi bilmiyorum

Arkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.
Merhaba bende çarşamba günü transfer oldum. 3. Transferim 5. Gün 5ab kalitede tek embriyo

Hoşgeldiniz ben orta kalite transfer oldum ama harfleri bilmiyorum çık ilgilenip kafa bulandırmak istemedim açıkçası. Test tarihi cuma benim sizin?
Transferden çıkınca bir kâğıt verdiler orda yazıyordu bizimde. Test tarihi 14 Ağustos

Dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum.
14 ü test günüm, heyecanlıyım.
İlk deneyimim tecrübesizim, sadece progestan kullanıyorum.

Dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum.
14 ü test günüm, heyecanlıyım.
İlk deneyimim tecrübesizim, sadece progestan kullanıyorum.
Aynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedir

günde 6 estrofem 1 er tane folikasit dekort coraspin hap ve aç karınla sabah akşam prograf kullanıyorum günde 1 pregesteron kalça iğnesi ve 2 lucrin fitil

Aynı tarih test günümüz benimde 5. Gün embriyosu. Sol kasıgımda ara ara batma var ve yol geldim klimadan mı bilmiyorum ama ishalim sizde durum nedir
Sürekli kendimi dinlemedeyim istemsizce benimde bir gaz problemim var o da kasıklarımda baskı oluşturuyor gibi hissediyorum.
Onun dışında dikkate alınacak bir belirtim yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…