2 Ağustos 2023 Tüp Bebek Transferi Olanlar

Sürekli kendimi dinlemedeyim istemsizce benimde bir gaz problemim var o da kasıklarımda baskı oluşturuyor gibi hissediyorum.
Onun dışında dikkate alınacak bir belirtim yok şimdilik
Evet şişkinlik illa ki ilaçlardan da oluyor

Asiri heyecanlıyım benim 4.gun embriyosu inşallah pozitif goruruz

Reglimin 20. Gününde transfer oldum.
Ancak belim ağrıyor gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir durum?

Ben bu at soğan kürü yapmıştım ve adetim 15
21.gunumde transfer oldum
dondurulmuş embriyo doğal transfer
Anladım benimde 23. Gününe denk geliyor reglinin 6. Günü ilaçlara başlamıştım soğan kürü yapmıştım erken regli oldum normalde ayda bir bu sefer 15. Gün tekrarladı ve gittimki transfer için başladıık ve 23. Günüde transfer bakalım

Benim hiç bir belirti yok ya hatta günlük hayata döndüm gibi işe gitmiyorum ama eşimle geziyoruz bugün kahvaltıya gittik dere vardı ayaklarımızı soktuk falan bazen de korkuyorum neden belirti yok diye

Ben de günlük hayata döndüm, normal rutin yaşantımı yaşıyorum.
Evde sürekli yatarak zaman geçirmek çok zor en azından psikolojik olarak iyi geliyor.
İnşallah rabbim hayırla bizi de müjdeler.

test günlerimiz aynı mı benim cuma
benım ayın 14 u bubun sabah test yaptım ama dun gonapeptyl vurmustum 2 tane ondan kopkoyu cıktı ben erken ogrenemıcem bellı oldu yıne de her gun test yapcam bi yerden sonra artarsa sevınırım

benım ayın 14 u bubun sabah test yaptım ama dun gonapeptyl vurmustum 2 tane ondan kopkoyu cıktı ben erken ogrenemıcem bellı oldu yıne de her gun test yapcam bi yerden sonra artarsa sevınırım
Benim de erken gebelik testim var 2 tane çekmecemde şimdilik yapmayacağım dedim inşallah dayanabilirim moral bozmak istemiyorum kendi kendime hiç benim gonapeptyl falan yok çünkü tedavide

Merhaba Şansımız bol olsun yok ben test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum Canım şanslı olsun hepimizinki pozitif olsun
Çok Aminnn
Birde benim kafama takıldı sarımsak ama pişmiş tabi mesela etin sosu gibi düşünün sonra pişicek bi sakınca yoktur sanırım değilmi çünkü bakıorum dikkat etmeyen edende insanların poizitif çıkan var ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…