inşallah hepimiz için hayırlı olur kızlar.benim normalde adete 10 gün kala başlayan belirtiler bu ay 13 gün kala başladı.göğüslerim özellikle uçları fena halde acıyor.elini sürmenin imkanı yok.kasığımda ağrı var.benim normalde adet başlayınca başlar.öncesinde olmaz bu ay ilk oluo.umutlanmak istemiyorum ama aklım da sürekli orada.daha önceki aylardan farklı belirtiler var.ilaç da kullandım.umarım sonuç olumludur.hepimiz için tek isteğim bu
Pinarrrrrr benim de 2agustos biliyosun ztn ve ben dayanamayip test yaptım negatif cikti(( cok mutsuzum ama belki daha gün var die cikmamistir diyerek avutuyorum kendimi
canımcımmm kendini üzme sakınnn.daha günümüz var biliyorsun.o kadar gün bekledik.kaldı 3 gün. bunuda bekleyip dileğimize kavuşacağız inşallah. benimde üzüldüğüm konu hiçbir belirtim yok. heray olan adet belirtimde gitti püfffff
Uzulmedende olmuyo iste ama bakalim adeti beklicem artik
üzülme lütfen. bak ben bugün test yaptım çokkkkkkkkkkkk silik varmı yokmu belli olmayan bir çizği çıktı. ama hiç ümitlenip sevinmedim bile. çünkü yok gibi birşeydi.önceden test yapmak sadece kafa karıştırmak. boşverrr biz cumayı bekleyelim.hem bak diğer topikteki heycanlı 89 da test yapmış akşama bakmış çizği belirmiş . sende baktın mı saatler sonra testine.
Baktim bakmam mi bendede cok cok silik bi cizgi var ama cok hayali duruo sanki istedigim icin görüyo gibiyim ama bilmiyorum
ben dün akşamdan beri yeterince üzüldüm hanımlar çünkü başlıyor adetimbiraz ağladım görünce malum 8. aydı bu ay.birde ilaç kullanıp ümitlenmiştim.hayırlısı artık.umarım siz olumlu sonuç alırsınız....
ben dün akşamdan beri yeterince üzüldüm hanımlar çünkü başlıyor adetimbiraz ağladım görünce malum 8. aydı bu ay.birde ilaç kullanıp ümitlenmiştim.hayırlısı artık.umarım siz olumlu sonuç alırsınız....
bnm de 2 agustostu ama dun hamile olduğumu ogrendim...
Bnm de 2 agustostu ama dun hamile olduğumu ogrendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?