2 Ağustos BAT'ı olanlar gelin birlikte bekleyelim

inşallah hepimiz için hayırlı olur kızlar.benim normalde adete 10 gün kala başlayan belirtiler bu ay 13 gün kala başladı.göğüslerim özellikle uçları fena halde acıyor.elini sürmenin imkanı yok.kasığımda ağrı var.benim normalde adet başlayınca başlar.öncesinde olmaz bu ay ilk oluo.umutlanmak istemiyorum ama aklım da sürekli orada.daha önceki aylardan farklı belirtiler var.ilaç da kullandım.umarım sonuç olumludur.hepimiz için tek isteğim bu

inşallah canımmmm.kaldı 7 gün.bekliyoruz bakalım

belirtileri olan yok mu kızlar.kimse hafta sonu girmemiş sanırım

Pinarrrrrr benim de 2agustos biliyosun ztn ve ben dayanamayip test yaptım negatif cikti(( cok mutsuzum ama belki daha gün var die cikmamistir diyerek avutuyorum kendimi

Pinarrrrrr benim de 2agustos biliyosun ztn ve ben dayanamayip test yaptım negatif cikti(( cok mutsuzum ama belki daha gün var die cikmamistir diyerek avutuyorum kendimi

canımcımmm kendini üzme sakınnn.daha günümüz var biliyorsun.o kadar gün bekledik.kaldı 3 gün. bunuda bekleyip dileğimize kavuşacağız inşallah. benimde üzüldüğüm konu hiçbir belirtim yok. heray olan adet belirtimde gitti püfffff

Uzulmedende olmuyo iste ama bakalim adeti beklicem artik

Uzulmedende olmuyo iste ama bakalim adeti beklicem artik

üzülme lütfen. bak ben bugün test yaptım çokkkkkkkkkkkk silik varmı yokmu belli olmayan bir çizği çıktı. ama hiç ümitlenip sevinmedim bile. çünkü yok gibi birşeydi.önceden test yapmak sadece kafa karıştırmak. boşverrr biz cumayı bekleyelim.hem bak diğer topikteki heycanlı 89 da test yapmış akşama bakmış çizği belirmiş . sende baktın mı saatler sonra testine.

Baktim bakmam mi bendede cok cok silik bi cizgi var ama cok hayali duruo sanki istedigim icin görüyo gibiyim ama bilmiyorum

Baktim bakmam mi bendede cok cok silik bi cizgi var ama cok hayali duruo sanki istedigim icin görüyo gibiyim ama bilmiyorum

aynen işte.benim çizğide aynı öyle.yani bir bakıyorum var bir bakıyorum yok. hayali gibi. o yüzden ne sevindim ne üzüldüm.sende aynısını yap ve üzülme. batımız gelsin öyle üzülürüz.

ben dün akşamdan beri yeterince üzüldüm hanımlar çünkü başlıyor adetim biraz ağladım görünce malum 8. aydı bu ay.birde ilaç kullanıp ümitlenmiştim.hayırlısı artık.umarım siz olumlu sonuç alırsınız....

üzülme canımmmm herşeyin hayırlısı

Canim çok üzüldüm senin adına çünkü ben ilk denememe ragmen boyleysem seni anlayabiliyorum ama Allah ne zmn nasip ederse o zmn gelecek bebislerimiz uzmemeye calis kendini inş bi dahaki ay güler yüzün

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.her ay umutla beleyip boş çıkması gerçekten kötü oluyor.umarım siz benim kadar beklemezsiniz.bir an önce mutlu haberler alırsınız.dualarımdasınız.inş bir an önce hepimiz sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlatlara sahip oluruz.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…