- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Koptum geliyorum2 köfteyi bence elinle agızlarına ver yer kaplamasın tabakta.
yani bende meyve icin ayri tabak sacma geliyor 3 4 tabak soyuo koysam onlerine servis masalarina 1 er tabak dolusu meyve koysam yeseler yani ayri tabak okadar kisiye godip tabk alamam kiGit a 101 de tanesi 2-3 liraya tabak al porselen başka çözümüm yok
yormayalım kendimiziYok arkadaş mercimek köftesinden vazgeçmicen sen, kadın gününe çevirecen olayı illaki.
Hayal ettimde savaşa gider gibi herkes koşuyomuş ortaya
ya arkadasim.seviyolar diyom mercimek koftesine bayiliyolar aaYok arkadaş mercimek köftesinden vazgeçmicen sen, kadın gününe çevirecen olayı illaki.
Her öneriyi reddediyorsunuz sizin fikriniz size göre en doğrusu. Boluna burda vakit öldürmeyin bence kalkın mercimek köftenize başlayın.yani bende meyve icin ayri tabak sacma geliyor 3 4 tabak soyuo koysam onlerine servis masalarina 1 er tabak dolusu meyve koysam yeseler yani ayri tabak okadar kisiye godip tabk alamam ki
Marullar havada uçuyorgece gece kahkaha attim allah allah sesleriyle hemde bide istahlilarmis
O sana börek yaptırcak illaya arkadasim.seviyolar diyom mercimek koftesine bayiliyolar aa
En uygun yer çünkü tabak yokMarullar havada uçuyor
En uygun yer çünkü tabak yok
Evet yormasın kendini dedik ama nafileO sana börek yaptırcak illa
ben menumu gelecek insanlara gore ayarladim borek de falan degil.benim.derdim tadimlik biseyler yapicam onemli olan temizlik ama sorum yapicam ikramliklari sabah yspsam.kotu olurmu tadi..menu dehil yani derdimHer öneriyi reddediyorsunuz sizin fikriniz size göre en doğrusu. Boluna burda vakit öldürmeyin bence kalkın mercimek köftenize başlayın.
borek yapmicam ya daha ugrastirici geliyo alla.allaO sana börek yaptırcak illa
Yok arkadaş ısrar ediyi ya onu dedim.borek yapmicam ya daha ugrastirici geliyo alla.alla
E biz de temizlik derdiniz var mercimek köftesi oyalayıcı insanlar aç börek yapın hem insanlar doysun hem zamandan tasarruf edin temizliğe odaklanın bebeğinizi de ihmal etmeyin diye düşündük kötü mü ettik?ben menumu gelecek insanlara gore ayarladim borek de falan degil.benim.derdim tadimlik biseyler yapicam onemli olan temizlik ama sorum yapicam ikramliklari sabah yspsam.kotu olurmu tadi..menu dehil yani derdim
şabanin filmlerdeki gibi birinin basina ucmasa bariMarullar havada uçuyor
yemek takimlarimin hepsini zaten servis icin kullanicam.coluk.cocuk anca yeter bide meyve icin 30 tane tabagim.yok.ayri tabak sartmEn uygun yer çünkü tabak yok
ya arkadaslar bana menu icin fikir vermeyin sabahtan mercu.ek koftesini yapio koysam kotu olurmu tadi dedim bitti..zaten yemek yeyip gelcekler borek ne doyurmaya gelmiyolarki caya geliyolar sevdikleri icinde onu yapicam tadimlik.hosluk yaniE biz de temizlik derdiniz var mercimek köftesi oyalayıcı insanlar aç börek yapın hem insanlar doysun hem zamandan tasarruf edin temizliğe odaklanın bebeğinizi de ihmal etmeyin diye düşündük kötü mü ettik?
Yoo anlatımınıza göre şart değil . Doğrayın bir çukur tasa herkes oturup yesinyemek takimlarimin hepsini zaten servis icin kullanicam.coluk.cocuk anca yeter bide meyve icin 30 tane tabagim.yok.ayri tabak sartm
S smollgirl20 yarın gün sonunu yaz buraya merak ederim :)şabanin filmlerdeki gibi birinin basina ucmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?