2 araba dolusu:(

yani bende meyve icin ayri tabak sacma geliyor 3 4 tabak soyuo koysam onlerine servis masalarina 1 er tabak dolusu meyve koysam yeseler yani ayri tabak okadar kisiye godip tabk alamam ki
Her öneriyi reddediyorsunuz sizin fikriniz size göre en doğrusu. Boluna burda vakit öldürmeyin bence kalkın mercimek köftenize başlayın.

Her öneriyi reddediyorsunuz sizin fikriniz size göre en doğrusu. Boluna burda vakit öldürmeyin bence kalkın mercimek köftenize başlayın.
ben menumu gelecek insanlara gore ayarladim borek de falan degil.benim.derdim tadimlik biseyler yapicam onemli olan temizlik ama sorum yapicam ikramliklari sabah yspsam.kotu olurmu tadi..menu dehil yani derdim

ben menumu gelecek insanlara gore ayarladim borek de falan degil.benim.derdim tadimlik biseyler yapicam onemli olan temizlik ama sorum yapicam ikramliklari sabah yspsam.kotu olurmu tadi..menu dehil yani derdim
E biz de temizlik derdiniz var mercimek köftesi oyalayıcı insanlar aç börek yapın hem insanlar doysun hem zamandan tasarruf edin temizliğe odaklanın bebeğinizi de ihmal etmeyin diye düşündük kötü mü ettik?

ya arkadaslar bana menu icin fikir vermeyin sabahtan mercu.ek koftesini yapio koysam kotu olurmu tadi dedim bitti..zaten yemek yeyip gelcekler borek ne doyurmaya gelmiyolarki caya geliyolar sevdikleri icinde onu yapicam tadimlik.hosluk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…