- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi smollgirl20
-
El açmasıydı keyfi bilirziyan etme böreğini yazık istemiyorr. O köfte masaya konacak arkadaş
Kız bayagı dert ettin böregiİşte söyledik söyledik azarı yedik napalım kendi bilir
bende anlamadimKız bayagı dert ettin böregi
ben secenek istemedimki benim de aklimda cok secenek var ama temizlige onem verdigim.grup geliyor konuyu acarken not da dustum halbuki.Tabiki börekte olmayabilir pastalar yeterli ama illaki köfte yerine seçenek isterse diye dedik ama vazgeçtik
Menüye uyar diye şey ediyor arkadaşta sen kendin köfte istiyorsun köfte yapbende anlamadim
kofte kofte diyord a sanki et koftesi yapacam cayij yanina yesillikli bir mercimek koftesi ufak bir hosluk katar ki cok seviyolar esimde onu istedi yap onu yesinler dedi benim derdim erken yapio yapmamak arssinda kalmak
tesekkurler yapmak istesem zaten yapardim maksat tok gelen misagirlerin cayinin yaninda kucuk bi kac hosluk ..doyurmaya gerek yok zaten tok gelevekler benim icin onemli olan temizllik suamYani misafire çıkacak ikramlarda önce yapılacaklar var yapılmayacaklar var kendi kararı gece gece sinir oldum buzlukta böreğim vardı veresim geldi
menu degil derdim cnm :s coccuk uyandirdi yaMenüye uyar diye şey ediyor arkadaşta sen kendin köfte istiyorsun köfte yap
Niye uyumadın ? Git uyu yarın ordu geliyor dinlen.
Kız bayagı dert ettin böregi[/QU
böyle aileye gelin gittiysen her daim temiz olacan ozaman, alışkanlık haline getirecen temizliğiben secenek istemedimki benim de aklimda cok secenek var ama temizlige onem verdigim.grup geliyor konuyu acarken not da dustum halbuki.
Anladım anladımda konuya menüde karıştımenu degil derdim cnm :s coccuk uyandirdi ya
eger gercekten pis olsaydim zaten 3 gun once tasindigim ve herbirkosesini ellerimle cifledigim evim icin yeniden temizlik telasi yapmazdim..demekki temizim..temizlik.hastasi kaynanamla mucadele ettigim icin bu telas..böyle aileye gelin gittiysen her daim temiz olacan ozaman, alışkanlık haline getirecen temizliği
saol canim.benim verir insalah atlatirim bunu da fikirlerimi aldim.demekki neymis yarin erkenden menuleri dokturup som dk ya kadar vileda yapiyormusum;ssAnladım anladımda konuya menüde karıştı
Allah kolaylık versin.
Neyse sende de bi takıntı var kv gibi.Kv ye yaranmak gibi bir hastalığınız var işiniz çok zor cidden kolay gelsin. Keşke hayat mercimek köftesi yapmak kadar kolay olsaydı. İyi gecelerreger gercekten pis olsaydim zaten 3 gun once tasindigim ve herbirkosesini ellerimle cifledigim evim icin yeniden temizlik telasi yapmazdim..demekki temizim..temizlik.hastasi kaynanamla mucadele ettigim icin bu telas..
Ne yaptın arkadaşım 30 kişiye sarmamiValla canım tabak çatal kaşık mühim değil 25 30 kişi geliyorsa 1 tabaktan 2 kişi yesin artık amma velakin böyle takıntılı insanlar evine geliyormuş üstelik özel ayarlanmış bir gün. Sen sadece temizlige odaklanmissin. Temizliğinı yap eyvallah. Ama okadar kişiye üstelik bukadar kalabalık davette çayın yanına makarna salatası pudingli tatlı mercimek köfte hiç hoş olmaz. Arkadaşlar börek diyor ama boşa demiyor herseyin bir adabı var .
Misafirlerin önce gözlerini doyuracaksin zaten sonra kusurlar göze Batmaz . Geceden yaprak sarma börek yapsaydin yarında mercimek köfteni yine yapardin. Ve insanlar da kendini özel hissederdi sonuçta herzaman 25 kişilik bir grup olarak gelmiyorlardir. Bu misafire verilen önemi gösterir bence. Yani çaya gelecekler ama çayın yanına iki tanecik mercimek kofte arti pilavı bile lavasa sarıp yer dediğin insanlara çay yanına makarna salatası da ikram edicem demen çok saçma geldi bana . Emin ol evin cillop gibi olsa dahi bu çok büyük misafire ayıp benim gözümde. Ona buna kılıf bulan arkandan beceriksizde derler ortaya çıkarttığı ikrama bak derler senin için diyor burada herkez . Yinede secim senin ..
Evet sadece iki tane mercimek koftesi sunacagima bir tabaga iki sarma iki dilim börek t iki mercimek köftesi tatlı pasta sunmak benim açımdan daha mantikli. Yani bir kişiye bir tabak sarma düşmüyor Okadar hesap yapacak zekadayim çok şükür :)Ne yaptın arkadaşım 30 kişiye sarmami
Evet sadece iki tane mercimek koftesi sunacagima bir tabaga iki sarma iki dilim börek t iki mercimek köftesi tatlı pasta sunmak benim açımdan daha mantikli. Yani bir kişiye bir tabak sarma düşmüyor Okadar hesap yapacak zekadayim çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?