- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
o da bana yakismaz tabiki...daha şık ve daha az tabakli bir sunum yapicam.inslaah rabbim yardim.eder ....Yoo anlatımınıza göre şart değil . Doğrayın bir çukur tasa herkes oturup yesin
Ne yaparsanız yapın onu geçtik artık. Fakat misafir ağırlamanın da bir adabı vardır. Sabah kahvesi , öğlen gün gezmesi, 5 çayı, akşam gezmesi vs. Şimdi siz sabah kahvesine gelecek misafire mercimekli köfte ikram etseniz ???size gelen insanlarda gün gezmesine gelmiyor akşam çayına geliyor. Bunun için en uygun menü çayın yanına börektir , köfte değil.zaten yemek yiyip gelecekler köfte ne alaka akşam akşam . Onu demek istiyoruz biz. Neyse kolay gelsin size ...ya arkadaslar bana menu icin fikir vermeyin sabahtan mercu.ek koftesini yapio koysam kotu olurmu tadi dedim bitti..zaten yemek yeyip gelcekler borek ne doyurmaya gelmiyolarki caya geliyolar sevdikleri icinde onu yapicam tadimlik.hosluk yani
Bence borekte değil tatlı yeterli ama o mercimek köftesi illa yapılacak sanırımNe yaparsanız yapın onu geçtik artık. Fakat misafir ağırlamanın da bir adabı vardır. Sabah kahvesi , öğlen gün gezmesi, 5 çayı, akşam gezmesi vs. Şimdi siz sabah kahvesine gelecek misafire mercimekli köfte ikram etseniz ???size gelen insanlarda gün gezmesine gelmiyor akşam çayına geliyor. Bunun için en uygun menü çayın yanına börektir , köfte değil.zaten yemek yiyip gelecekler köfte ne alaka akşam akşam . Onu demek istiyoruz biz. Neyse kolay gelsin size ...
Öyle görmek isteyen her türlü bi kulp bulur memnun edemezsinki,
Varsın o temiz olsun sen pis ol..
Tabiki börekte olmayabilir pastalar yeterli ama illaki köfte yerine seçenek isterse diye dedik ama vazgeçtikBence borekte değil tatlı yeterli ama o mercimek köftesi illa yapılacak sanırım
Bozulmaz dedik ama kalmış köfte de güzel olmaz bence, bulgur beklemekten iyice şişer. Neyse artık rast gelsin işi gücü inşallahKöftenizin tadında bir bozulma olmaz makarna yoğurdu çeker. 2 çeşit meze bana anlamsız geldi. Anlamsız gelen başka bir şey ise yoğurtlu mezelerle çayın birlikte ikram edilmesi.
Gelecek grup çok iştahlı yemeyi seven insanlar dediniz biz de tabağa koyacağınız 2 tanecik köfte yetmez dedik yukarıda bahsettiğiniz yorumunuza istinaden fikrimizi söyledik.
Neyse size kolaylıklar dilerim.
Hem şişer hem kurur hem de içerisine doğradığı maydanoz yeşil soğan vs. tazeliğini yitirir. Ama konu sahibi ısrarla yapıcam diyor. Yapsın. Biz de gece gece kendimizi yorduğumuzla kaldıkBozulmaz dedik ama kalmış köfte de güzel olmaz bence, bulgur beklemekten iyice şişer
Ne yaparsanız yapın onu geçtik artık. Fakat misafir ağırlamanın da bir adabı vardır. Sabah kahvesi , öğlen gün gezmesi, 5 çayı, akşam gezmesi vs. Şimdi siz sabah kahvesine gelecek misafire mercimekli köfte ikram etseniz ???size gelen insanlarda gün gezmesine gelmiyor akşam çayına geliyor. Bunun için en uygun menü çayın yanına börektir , köfte değil.zaten yemek yiyip gelecekler köfte ne alaka akşam akşam . Onu demek istiyoruz biz. Neyse kolay gelsin size ...
Aynen kendi bilir. İlk misafir tecrübesi galiba belli.Hem şişer hem kurur hem de içerisine doğradığı maydanoz yeşil soğan vs. tazeliğini yitirir. Ama konu sahibi ısrarla yapıcam diyor. Yapsın. Biz de gece gece kendimizi yorduğumuzla kaldık
Börek zormuş sanki otur hamur yoğur 30 tane beze yap aç dedik kıza. Tövbe yarabbimAraları hiç okumadan yazmışım bende ekstra bir börek çörek yapın diye ama fena azarlamış börekçileri.Cidden akşam çayına iki meze bir tatlı tuhaf duruyor tek başına ama herkesin kendi tercihi tabiki
Yani misafire çıkacak ikramlarda önce yapılacaklar var yapılmayacaklar var kendi kararı gece gece sinir oldum buzlukta böreğim vardı veresim geldiAynen kendi bilir. İlk misafir tecrübesi galiba belli.
Börek zormuş sanki otur hamur yoğur 30 tane beze yap aç dedik kıza. Tövbe yarabbim
ziyan etme böreğini yazık istemiyorr. O köfte masaya konacak arkadaşYani misafire çıkacak ikramlarda önce yapılacaklar var yapılmayacaklar var kendi kararı gece gece sinir oldum buzlukta böreğim vardı veresim geldi
İşte söyledik söyledik azarı yedik napalım kendi bilirKendi bilir. :) Ben böyle tipleri evime bile davet etmem, kaldı ki "Ayy mercimek köftesini çok siviyirlir ihihi hemen yapiyimm" diyeceğim. Kayınvalidesi ona çoktan gıcık olmuş bile, isterse mercimek köftesini orduya yetecek kadar yapsın, isterse evini hastanelerdeki kimyasal temizlik ürünleriyle temizlesin o kadın yine de onu "pis gelin" diye yaftalayacak. O yüzden böyle tiplerin iyice bir taraflarını kaldırmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?