- Konu Sahibi denizsener
-
hımm anladım tamam teşekkür ederim
Ben puregon iğne oluyorum dozajı 150 verdi doktor bakalım hayırlıysa verir Rabbim artık yapacak bir şey yok
Nerde varsa Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.
yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de.
yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de.
canım ben 3 gün önce aşılama yaptırdım
Bahçeci umut tüp bebek Merkezinde
aşılama 1.000 TL
ilaçlar puregon yumurta büyütme iğnesi adeti 240 TL ben 3 kutu kullandım 720 TL para verdim
ovitrelle mi ne çatlama iğnesi aldım 70 TL
aşılamadan sonra antibiyotik ve crinone jel kullanıyorsun onlarda 69 TL verdim
Tüm ödediğim paralar bunlar
çok teşekkür ederim cevaplar için.ilaçları ne kadar süre ile kullanıyosunuz acaba? yani bir sonraki adetimde hormon testlerini yapıp adet bitiminde hemen aşılamayı yaparlar mı yumurtlama zamanı yani.
canım senin yumurtlamana bağlı önce 1 kutu alıyorsun iğneyi doktorun dedigi dozda vuruluyorsun 2-3 gün sonra doktora gidiyorsun yumurtana bakacak ona göre iğneye devam ediyorsun dozajını yeniden duruma göre ayarlıyor.
Şöyle diyeyim ben ilk 3 gün 150 lik vuruldum kontrolden sonra 2 gün daha 150 vuruldum doktora gitti 2 gün daha 75 lik verdi doktor 9 yumurtam olunca ve istedigi büyüklüğe gelince iğneleri kesti çatlatma iğnesini yaptı yani ben 7 iğnede işi bitirdim ama 10-15 gün iğne olanlarda var.
çok teşekkür ederim canım ya.
Sen nerde oluyorsun tedavini
Şimdiden hayırlı olsun
akın korkma sakin ol cok basit bir işlem acısız
aksarayda olucam tedaviyi. ama çekincelerim var. ağrısından sızısından yana değil de zaten maddi olarak sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz aşılama yaptırdıktan sonra da olmazsa diye yaptırıp yaptırmama konusunda hala kararsısız. hani deseler ki aşılama olduğunuzda yüzde yüz gebe kalırsınız, o zaman 10.000 deseler de veririz. tüp bebek bile düşünüyoruz ama onda da gebelik ihtimal olarak önümüze çıkıyor onun da pek garantisi yok sadece aşılamaya nazaran ihtimali biraz daha yüksek.
canım hiçbir şeyin garantisi yok ki.
Rabbim yazmış olsa tedavisizde hamile kalırız ama demek ki bir sebep bir bahane lazım bu aşılamalar ya da tüp bebekler vesile olacak.
ondan kork bundan kork olmuyor böyle canım
Aşılama da hamilelik şansı %21 normalde bu şans %18 ama bir umut yaptırıyoruz napalım. Bende bilsem tutmayacağını yaptırmam direk tüp bebek denerim
malum bir aşılama yapim dedim 2.000 TL param gitti e bu tutmazsa bi daha bi daha derken bir tüp bebek parası gidiyor zaten bilsem olmayacak gider direk tüp bebek yaptırırım ama şans işte napalım bekleyeceğiz
sonucu öğrenir öğrenmez bana özel mesaj gönder canım ya bu topiği her zaman takip etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?