Aşılama 2.aşılama oldu,beklemedeyiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim ilk aşılamam bugün 7 günüm biliyorum şansım çok az ama olumsuz sonuçları gördükce çok üzülüyorum.

Canım seninkisi umarım tutar ama ben pek görmedim olumlu sonuclanan aşılama
Zaten hiçte istemedim doktorum ısrar etti aşılama yapalım diye yaptık al bak
Doktorumun daha haberi yok. Tatildeymiş pazartesi direk gideceğim muayene olacam hem şimdi ne yapacaz onu konusacağız.

kimseyi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama benim aşılamaya güvenim kalmadı iki kez yaptırdım ikiside negatif, bi üçüncüsünü yaptırmam hatta ben ikinci aşılamayıda yaptırmak istemiyodum çünkü extra masraf oldu bize, doktor şimdi tüp bebek yapmayı düşünüyo, boş yere aşılama yaptı.......

Bende şimdi doktordan geliyorum
Ben de hiç istememiştim başından beri tüp diye tutturdum doktorum ısrar etti aşılamada ama tutmadı şimdi doktorum dedi ki aşılama ister misin? Yok dedim istemem eve yolladı beni 3-5 daha dene dinlen olmazsa gel tüp yapalım dedi Bakalım kısmet

bende bayramdan sonra gidicem ama hemen yaparmı tüp bebek bilmiyorum.. belkide doktor seçimim yanlış bilemiyorum çünkü ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok.

merhaba,

tüm yazılanları tek tek okuyamadım. ama aşılamaya güvenmeyen arkadaşlar var. ben 4. aşılamada hamile kaldım.
doktorunuza güvenin, sizde bir ışık görüyorsa tüp bebek öncesi aşılama ilk tercihleri oluyor.

lütfen umudunuzu yitirmeyin,mutlaka bir zamanı vardır.

bende bayramdan sonra gidicem ama hemen yaparmı tüp bebek bilmiyorum.. belkide doktor seçimim yanlış bilemiyorum çünkü ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok.

canım sen neredesin doktorun kim?
Doktorunu iyi seçmen lazım ona güvenmen lazım.

Canım bende ve eşimde sorun yok ama bende hamile kalamıyorum Doktor direk aşılama dedi ama tutmadı
Ben nette epey araştırdım çok fazla hamile kalanıda görmedim.
Kime sorsam aşılaması tutmuyor.
Seninkisi tutmuş kısmetmiş demek ki. Allah hepimize nasip etsin.

Bu sayfa ne kadar pasif yaaaa
kimse bir şey yazmıyor paylaşmıyor.

bende uç aşılama yaptırdım tutmadı artık inşşş tupbebek yaptıracam bence aşılama boşa vakit harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…