Haftsonu acilde veriliyor mu bende cumartesi günü test yapacağım ama Haftsonu olduğu için pazartesi günü yapacağım inşallah hayırlı haberler alırızBenim de aşılamanın 13. Çatlatmanın 15. Günü. Ben de korkuyorum yapmaya. Cumartesi aşılamanın 15. Günü adet olmazsam direkt kan vermek istiyorum
Kaçıncı aşılamanız kac tane yumurtanız vardıBenim de aşılamanın 13. Çatlatmanın 15. Günü. Ben de korkuyorum yapmaya. Cumartesi aşılamanın 15. Günü adet olmazsam direkt kan vermek istiyorum
İlk aşılamam. Doktor Biri 17.5 biri 15 milim görmüştü gördüğü günün ertesi gecesine çatlatma iğnesi yapıldı.Kaçıncı aşılamanız kac tane yumurtanız vardı
Şansımı deneyeceğim bizim bulunduğumuz ilçede de yok hastane yan ilçeye gideceğim oranın acilinde vermeyi düşünüyorum olmazsa en yakın ile artıkHaftsonu acilde veriliyor mu bende cumartesi günü test yapacağım ama Haftsonu olduğu için pazartesi günü yapacağım inşallah hayırlı haberler alırız
Hayırlısı olsun inşallahİlk aşılamam. Doktor Biri 17.5 biri 15 milim görmüştü gördüğü günün ertesi gecesine çatlatma iğnesi yapıldı.
Ama haftasonu acilde gebelik testi yapılıyor mu ona göre gidin bence inşallah hayırlı haberlerle geliriz ama ben büyük ihtimalle pazartesiyi bekleyeceğimŞansımı deneyeceğim bizim bulunduğumuz ilçede de yok hastane yan ilçeye gideceğim oranın acilinde vermeyi düşünüyorum olmazsa en yakın ile artıkinşallah güzel haberler alırız çok amin
Gerçekten mi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah9gunu idrar testi yaptım hafif silik vardı 10gunu kayboldu 12gunu idrar testi silik poztif oldu 13 ve 14 günü koyulasmayi başlayınca kan verdim 140 civarı ogrendim
İlk aşılamanız mıydı9gunu idrar testi yaptım hafif silik vardı 10gunu kayboldu 12gunu idrar testi silik poztif oldu 13 ve 14 günü koyulasmayi başlayınca kan verdim 140 civarı ogrendim
Ben aşılamanın 9. Günü ilk erken gebelik testimi yaptım evde asırı derecede silikti o da 1 saat sonra gözükmüştü ertesi gin tekrar yaptım test pozitifi gördüm. İğnenin de 12. Günüydü yine de emin olamadım ama acaba iğne etkisi mi diye 4 gün boyunca sabah akşam dayanamadım devam ettim test yapmaya hep pozitif cıktı sonra da kan verdim artıkKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2. Aşılamam 3 yumurtam gelişmişti solda iki 18 mm sağda 20 mm 19 marta aşılama oldum 17 marta da çatlama iğnesi bugün aşılama 10. Günü çatlama iğnesinin 12. Günü evde test yapmak istiyorum ama korkuyorum biraz daha beklemeli miyim çatlama iğnesinin etkisi geçmiş midir negatif görmekten dolayı endişe ediyorum
2kere oldum. Geçen yıl aşılamayla oldum cocugm dünya geldi.İlk aşılamanız mıydı
Allah bağışlasın2kere oldum. Geçen yıl aşılamayla oldum cocugm dünya geldi.
Yapamıyorum ben pazartesi yapacağım inşallahBen aşılamanın 9. Günü ilk erken gebelik testimi yaptım evde asırı derecede silikti o da 1 saat sonra gözükmüştü ertesi gin tekrar yaptım test pozitifi gördüm. İğnenin de 12. Günüydü yine de emin olamadım ama acaba iğne etkisi mi diye 4 gün boyunca sabah akşam dayanamadım devam ettim test yapmaya hep pozitif cıktı sonra da kan verdim artık
Ne yaptiniz hayirli haberleriniz var miYapamıyorum ben pazartesi yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?