Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyetisyene gidin ve söylediklerinden çıkmayın. İlk 2 gün kadar açlık hissedebilirsiniz. Bu vücudunuzun normale dönme sancısı. Sonra değerler oturunca çok daha rahat olacak. Diyette fire vermeyin. Ben kendi kendimw veririm de demeyin şeker yedikçe bağımlılık yapan bir şey. Yemeyi birkaç gün bırakmadan kan şekeri yeni durumuna alışmadan o istek azalmaz. İsteğin azalması için sabredin. Bu kadar iradesiz olamazsınız
Diyetisyene gidin ve söylediklerinden çıkmayın. İlk 2 gün kadar açlık hissedebilirsiniz. Bu vücudunuzun normale dönme sancısı. Sonra değerler oturunca çok daha rahat olacak. Diyette fire vermeyin. Ben kendi kendimw veririm de demeyin şeker yedikçe bağımlılık yapan bir şey. Yemeyi birkaç gün bırakmadan kan şekeri yeni durumuna alışmadan o istek azalmaz. İsteğin azalması için sabredin. Bu kadar iradesiz olamazsınız
İrade zamanla kazanilabilen bisey kendine şans ver şekeri bende tamamen çıkaramıyorum ama azaltıyor çok canım istiyorsa bir çatal alıp hemen dikkatimi başka şeye veriyorum bunu da deneyebilirsin .
Vazgeçmiyorsan bile azalt tavsiye