2 ay öncesine geri dönmek istiyorum :(((

pingca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
368
788
33
33
Arkadaşlar insanın elindeki en değerli şey sağlığıymış.. Canımın kıymetini bilmedin sevgilimle en ufak tartışsam kendime eziyet ederdim,uymazdım,sabahlara kadar ağlardım.. Çok büyütürdüm herşeyi.. 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, her gün ağrım var her gün yaşadığım acının, sancının haddi hesabı yok.Çalışcam çalışamıyorum, arkadaşlar bir yere çağırsa gidemiyorum.. Ne büyük bir illetmiş ne ilaç ne doktor ne bitkiler hiçbiri fayda etmiyo, enfeksiyon tahlilde çıkmıyo ama hep ağrım var hep yanmam var bitirdi beni, bu genç yaşımda yaşamayı istemez oldum... Canınızın kıymetini bilin, her şey için yıpratmayın kendinizi..

geçmiş olsun :KK43: eloğlu için değmiyor asla. ben de zamanında kendimi biri için çok çok üzmüştüm. şimdi o üzüldüğüm günlere üzülüyorum.
Teşekkür ederim tabiki canımız bize emanet değmiyor..Allahın beni sınaması mı bilmiyorum 2 aydır düzelemedim

Teşekkür ederim tabiki canımız bize emanet değmiyor..Allahın beni sınaması mı bilmiyorum 2 aydır düzelemedim

bu hastalıkla ilgili bilgim yok. sistit deniyor sanırım diğer adı. o kadar uzun niye süredü ki acaba?

bu hastalıkla ilgili bilgim yok. sistit deniyor sanırım diğer adı. o kadar uzun niye süredü ki acaba?
küçükken de vardı atlatmıştım, o zaman da tekrar ediyordu sürekli, yıllar sonra tekrar çıktı ve geçmek bilmedi neler yaptım maydanozlar, karnıbaharlar hiç birşey fayda etmiyor :(

Öncelikle çok geçmiş olsun.
2.5 yıl önce bende de oldu şiddetli idrar yolu enfeksiyonu.
Tansiyonum bir tavan yapıyordu bir düşüyordu.
Ateşi ve ağrıyı saymıyorum bile.
Ama benim antibiyotikle geçmişti.
Umarım sizin de geçer hemen.

Enfeksiyon tahlilde çıkmıyor demişsiniz ama olsa idrar tahlilinde çıkması gerekmez mi?
Acaba başka bir şey olabilir mi sizin enfeksiyon sandığınız?

Öncelikle çok geçmiş olsun.
2.5 yıl önce bende de oldu şiddetli idrar yolu enfeksiyonu.
Tansiyonum bir tavan yapıyordu bir düşüyordu.
Ateşi ve ağrıyı saymıyorum bile.
Ama benim antibiyotikle geçmişti.
Umarım sizin de geçer hemen.
teşekkür ederim lütfen dua edin, Allah rızası için :(
2 farklı antibiyotik kullandım bi işe yaramadı :(

canımcım geçer bol bol su iç en az 2.5 lt çamaşırlarını ütüle mutlaka kaynat...

BENDE 6aydir agliyorum annemde canini bosuna yakiyosun diyor senin gibi konusuyor annemde hep. ama galiba hastalaninca anlayacam bu dediklerini

Enfeksiyon tahlilde çıkmıyor demişsiniz ama olsa idrar tahlilinde çıkması gerekmez mi?
Acaba başka bir şey olabilir mi sizin enfeksiyon sandığınız?
sabah idrarında çıkıyor, sonradan çok su içiyorum ağrı hafiflesin diye ondan çıkmıyor dedi doktor, üreme bile olmuyor kültürde bende anlamıyorum artık neden böyle :(

BENDE 6aydir agliyorum annemde canini bosuna yakiyosun diyor senin gibi konusuyor annemde hep. ama galiba hastalaninca anlayacam bu dediklerini
kesinlikle kendi canının derdine düşünce anlıyor insan başkaları için ağlamanın gereksiz olduğunu kendinizin kıymetini bilin, streste çok tetikliyor

Arkadaşlar insanın elindeki en değerli şey sağlığıymış.. Canımın kıymetini bilmedin sevgilimle en ufak tartışsam kendime eziyet ederdim,uymazdım,sabahlara kadar ağlardım.. Çok büyütürdüm herşeyi.. 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, her gün ağrım var her gün yaşadığım acının, sancının haddi hesabı yok.Çalışcam çalışamıyorum, arkadaşlar bir yere çağırsa gidemiyorum.. Ne büyük bir illetmiş ne ilaç ne doktor ne bitkiler hiçbiri fayda etmiyo, enfeksiyon tahlilde çıkmıyo ama hep ağrım var hep yanmam var bitirdi beni, bu genç yaşımda yaşamayı istemez oldum... Canınızın kıymetini bilin, her şey için yıpratmayın kendinizi..
geçmiş olsun canım başımdan geçti benimde bi o bide vajina mantarından illallah etmişliğim var

Ederim tabi ki, Allah yardımcınız olsun.
Bence bir kez daha gidin doktora.
Amin, cümlemizin.Yarın tekrar gidicem ama hiç ümitli değilim sistoskopi filan mı ne yapıyorlarsa artık, tahlille filan bişey olacağı yok, suratımıza bakıp ilaç yazıp gönderiyorlar ..

Cok yasaadim acillere gitmeler antibiyotikler. Ilk tavsiyem ic camasirlarini degistir beyaz harici giyme hepsi pamuklu olsun. Babane tarzi :) makinada yikayabilecegin en ust derecede yika ve utule. Sik sik degistir. Pentinin ic camasirlarini tavsiye ederim. Gunde 3 lt su ic. Aksamlari iliktan biraz daha sicak su ic bir buyuk bardak. Cay kahve bir sure uzaktur sonra azalt. Sigara kullanma alkol kullanma. Ayagini kasiklarini sicak tut. Bir sicqk su torbasi edin kendine. Gelmeden once kendini belli eder o o zaman sicak bir dus al. Ama usutme. Ben bunlarla az da olsa basarili oldum.

Sistitin en önemli sebepleri...
Günlük ped kullanımı, pamuk olmayan çamaşırlar, dar pantolonlar, acılı ve baharatlı besinler, ayakların ve belin üşütülmesi, sağlıklı beslenmeme, asitli içecekler, az su tüketimi, tuvaletin uzun süre tutulması, banyodaki temizlik ürünleri, kişiye göre olmayan tüy temizleme yöntemleri.

Bu maddeleri hayatınızda en aza indirin, rahat edin.
Eskiden 3 ayda bir hastaneye taşınırdım sistit illetinden.
Şimdi yılda belki 1 kere acısını hissettiğim anda hemen suya atılan ilacımı içip, bol su dikiyorum kafaya.
Böylelikle önüne geçebiliyorum.
Çok zor, yaşamayan bilemez bu durumu.
Ama sistit için özel antibiyotikler ve ilaçlar var.
O antibiyotikten kullandığınıza eminsiniz değil mi?
Doktorun verdiğini değilde, eczacıya açık bir dille acınızı anlatın ve onun tavsiyesiyle alın ilacınızı.

Back
X