Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kat kat giyiniyorum ama yine de buz gibiyimSıcak suya otur soğuktan oluyor genelde ayaklarını usutme iç çamaşırlarını utule mutlaka hergun degis ufak tefek öneriler bunlar allah yardimcin olsun zor bilirim
bende çok su içiyorum, uzun süredir bende de yoktu ama son 2 aydır mahvetti beniBen 3 yıl çektim iğneler,doktorlar çare bulamadı...Ben boool bool su içtim attım iltihapı çok su iç
Çeken bilir vallahi 2 aydır kurtulamadım 3 gündür maydanoz içiyorum ama faydasını görmedim dahaİki hafta önce yasadim bende idrar yollarıenfeksiyonu suan sseni çokiyi aanlıyorum. Başka bir hastalık sebebiyle tedavi oluyorum ve ıdrarda cçok yüksek çıkıyordu antibiyotik kkullanamıyorum suan ama maydanozsuyunu tavsiye ederim benim oöyle ggeçti . Kaynayan suyun iiçine maydonozu koy ve demle faydasını görürsün inşallah
Maydanoz falan kaynat canım allah şifa versinbende çok su içiyorum, uzun süredir bende de yoktu ama son 2 aydır mahvetti beni![]()
sık sık idrara çıkıyormusunuz , çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun konu sahibi.
Insan bir hastalığa yakalanmadan ne yazik ki sağlığın değerini bilmiyor.
Ya benim de bir kac aydır sorunum var idrar kesim ile ..
Idrarimi verdigimde hem enfeksiyon cikti hem biraz kan..
Doktor idrar kesesi iltihabi dedi..
Ama benim yanmam falan olmuyor..
Bi kac hafta önce yine idrarimi verdim..
Bu defa da enfeksiyon yokmuş ama hala kan görünüyormus idrarim da..
büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu dedi.
Ama hic bir agri yanma falan yok![]()
sağol canım günde 2 3 bardak maydanoz içiyorum ama henüz bi faydasını görmedimMaydanoz falan kaynat canım allah şifa versin
Bende suan gecmisimde kaybettigim o cocuk icin cok uzuluyorum gercekten gecer mi ?geçmiş olsuneloğlu için değmiyor asla. ben de zamanında kendimi biri için çok çok üzmüştüm. şimdi o üzüldüğüm günlere üzülüyorum.
sık sık idrara çıkıyormusunuz , çok teşekkür ederim
Herkesin bir derdi var vallahi ama bence hiç ihmal etmeyin onu çünkü kan biraz sıkıntılı interstisyel sistitde oluyor diye duydum tabi baya belirtisi var o hastalığın sık idrara çıkma, mesanede ağrı gibi..Vallah gecen sene 6. Ayda teşhis edilmişti. .
O zamanlar bir kac ay boyunca sık sık çıkıyordum..
Ama bu aralar sanki çıkmıyorum..
3 4 hafta önce yine antibiotik yazmisti 1 kere kullanmalik olandan.
yine idrar vermem lazim ama daha gidemedim.
su siralar sanki sık yapmıyorum.
Ama icimden bi his hala düzelmedi diyor.
en son zaten tek kan görmüş.
Umarim bi zarari yoktur tam bilmiyorum da zarari falan ne.
benim tek sikayetim göbegimin alti şişti normalde karnim düm düz dü kendimi bildim bileli.. ama yarim senedir böyle sislik oluyor hafif sert olabiliyor.
maydanoz içiyorum kanıbahar içiyorum, soğanı da çok duydum onu da yapıcam teşekkür ederimGecmisler olsun Allah sifa versin. Sogan suyu kaynat iç bireber idrar yolu enfeksiyonuna
Teşekkür ederim purinol içiyorum bende günde bir kez içmediğim gün çok kötü ağrıyor, piyoseptly de küçükken kullanmıştım şimdi hiç vermediler doktorlar. çok teşekkür ederimben neler çektim ondan ya çok şükür şu aralar uğramıyor. benim kurtarıcım munorol ve piyeloseptyl oldu özellikle ikincisi tek tablette geçiyodu ağrılarım. onun dışında bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat atıp iç günde bir kez. asidi düzenler. geçmiş olsun.
çıkmıyor işte bende anlamadım, her seferinde tahlillerde birşey çıkmıyor dememe rağmen tahlil , kültür vs.. yapıyorlar. Belki de başka bir hastalığın habercisi aynı ilaçları verip gönderiyorlar ancakNasil cikmiyor ya kanda?
Cikmasi gerekmezmi?
Acaba baska biseymi?
Doktor kanda goremediyse nasil bildiki idrar yolu enfeksiyonu oldugunu?
Gecmis olsun yinede.
Canim ılık suya karbonat Serpip tuvaletinden sonra o suyla durula bende bir ay çektim sıcak suda iyi gelir sık sık duş al[/QUOTE]E="pingca, post: 44852121, member: 628740"]Arkadaşlar insanın elindeki en değerli şey sağlığıymış.. Canımın kıymetini bilmedin sevgilimle en ufak tartışsam kendime eziyet ederdim,uymazdım,sabahlara kadar ağlardım.. Çok büyütürdüm herşeyi.. 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, her gün ağrım var her gün yaşadığım acının, sancının haddi hesabı yok.Çalışcam çalışamıyorum, arkadaşlar bir yere çağırsa gidemiyorum.. Ne büyük bir illetmiş ne ilaç ne doktor ne bitkiler hiçbiri fayda etmiyo, enfeksiyon tahlilde çıkmıyo ama hep ağrım var hep yanmam var bitirdi beni, bu genç yaşımda yaşamayı istemez oldum... Canınızın kıymetini bilin, her şey için yıpratmayın kendinizi..