• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay sonra tekrar.

disiknrya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
22
0
36
İzmir
Ben sevgilimle ayrıldım, 2 ay sonra tekrar barıştık. Ben Çok seviyorum.. bana çıkma teklifi etti seviyorum dedi bende kabul ettim. Ama mesaj felan atmıyor. eskiden iyi geceler demeden uyuyamazdı. buluşalım derdi hep hafta sonları. Şimdi Onu bile demiyor.s Yazmakta istemiyorum artık Bıkmasın felan diye ama napıcağmı bilmiyorum.s :25::25::25::16::16:

Çok üstüne gitme, bunaltma. Bir de sakın sakın kıskandırmaya çalışma. Daha fazla soğutursun kendinden. Aranızda bir sorun olup olmadığını sor, yok derse üsteleme. Konuşmak isterse açılır zaten kendiliğinden. Erkek milleti çok sıkmaya gelmiyor. :(

Merhaba,araya 2 ay girmiş insan hayatında 2 ay bile önemli.Ama o 2 aydan sonra senin kıymetini anlayıp döndüyse ve senden olumlu cevap alıp yeni bir ilişkiye başladıysanız daha dikkatli davranması gerekir.İlgisizleşti demişsiniz,bunun sebebi her şey olabilir üstüne gitmemekte ve şıkıştırmamakta fayda var.Erkekler bizden biraz farklılar.İyi geceler demeden uyumazdı diyorsun biz bunu sanki artık sevmiyor gibi algılayabiliyoruz işi çıkmaza sokan biraz da biziz.Bence ne üstüne düşmekte ne de soğuk davranmamakta fayda var.Oluruna bırakın.

tatlım benim de çok sevdiğim ( i düşündüğüm ) biri vardı önceden. ben 19 yaşımdaydım o zaman. o da bana çok aşıktı. bana şiirler şarkılar mı yazmadı adımıza partiler mi düzenlemedi :) gece penceremin önüne gelip o aşağıda ben yukarda saatlerce tel.de konuştuğumuz oluyodu.. haftada en az 3 gün buluşuyorduk.. böyle 10 ayımız tam anlamıyla dolu dolu geçti. ama baya da kavga ediyorduk. o çok aşırı kıskançtı :s ben de biraz kıskançtım o zamanlar :) gene bi kavgamız sırasında o sinirle ayrılıverdik. aradan 4 5 ay geçti.bu başka bir kızla çıktı ayrıldı o arada. sonra bana ulaştı bir şekilde. ben tekrar başlamayı kabul ettim. gerçek aşk olduğuna inanıyordum çünkü.. herneyse. 2. barışmamızdan sonra bunda bi havalanmalar bi ilgilenmemeler. heralde beni avucunda sandı. çok az msj atmaya başladı. ben de atmıyım üstüne gitmiyim dedim. bu böyle iki üç hafta devam etmişti. o kadar dayanabildim anca o haline :D en sonunda patladım ayrıldıysak haber ver gibi bir msj attım :d o msjıma cvp bile vermemişti. sonra ben de ayrıldım kendi kendime ondan :D çok kısa bir süre sonra başka bir kızla çıkmaya başladığını öğrendim. iyice soğudum.. o sırada allah hayatıma çok güzel bir insanı kattı. şimdiye kadar hayatımdaki en önemli kişiydi 3 senem onunla aşkla geçti =) adı bence aşk tı onun :) önceki çocuğu sorarsan ikinci ayrılığımızdan sonraki çıktığı kızdan da çok kısa bir sürede ayrıldı.. yine bana dönmek istedi. benimse ona son cümlem ' geçmiş olsun :) ben artık seni sevmiyorum . ben artık aşk ı seviyorum.. ' oldu =) bi daha da hiç muhattap olmadım. böyle işte kuzum :) benzer bir durum olduğu için yazıym dedim.. belki biraz da olsa ışık tutar sana :) inşallah senin hakkında en hayırlısı olur

Back
X