2 ayda 10 kilo vereceğimm:)) desteklirinizi bekliyorum ..

shitlembic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
38
0
36
Aydın
arkadaşlar merhaba bende zayıflamak istiyorum benim boyum 1,57 kilom ise 68 hedefim 52 verebilirmiyim sizcee (moral verin banaa:))

tam boyun boyuma kilon kiloma vermek istediğin kilo da benim vermek istediğime uygun :))) ben de çok istiyorum ya bence yaparız niye yapamayalım? ama nası yapıcaz var mı elinde sağlam bir diyet

bencede yaparız neden olmasın herkes verebiliyorsa bizde veririz boyu boyuma uygun arkadaşımm söz verelimmi birbirimize:))

ya belirgin bir diyetim yok ama dünden itibaren dikkat etmiyi başladım internette tengda diye bir ürün gördüm kapsül şeklinde sonra uzunca bir araştırma yaptım ve aldım dün başladım kullanmaya bügün 2. gnümdü bunun yanında yediklerimede birazcık dikkat ediyorum mesela bugün sabah kahvaltım şöyleydi
kahvaltı:
1 fincan şekersiz açık çay
1 salatalık 1 domates bolca maydonoz
2 dilim k.ekmek 1 haşlanmış yumurta

öğlen:
bir tabak kabak yemeği bir kase yoğurt 1 dilim ekmek

akşam:
1 kase çorba salata lifmix li yoğurt:))

bu arada bugün bişey duydum canım seninlede paylaşayım bunu da uygulayalım mis gibi ince ince girelim yaza:)
bugün yaşam koçu özlem şahinden dinledim insan zayıflamak istiyorum dememeliymiş olulu cümleler kurmalıymış ..mesela sağlıklı bir şekilde ideal kiloma ulaşacağım ... gün geçtikçe zayıflıyorumm.. gibi bi denemek lazım sonuçta herşey beyinde bitiyorr

biraz dikkat çekmem gerekiyor sanırım burada daha 1 sayfa bile olmadığından kimse itibar etmiyor napalım bende kendim yazayım başlığımı kemsesiz birakmam benn(

sadece yediklerini kısarak ve yuruyuş yaparak amacına ulaşabilirisn canım. onemli olan hareket unutma.bende 1 ayda 4 kilo verdim hergun yuruyuş yaparak ama çok kaçamaklarım oldu eğer olmasaydı 6 kilo garanti vermişitm.

ya bulunduğum yer öyle bir yerki yürüyüş imkanım olmuyor dağın başındayımm(anca yediklerimi kısmam lazımm ..onuda bazen kaçırıyorumm üff ya çok canım sıkkın aslında biraz konuşsak ağlayıvercemm(

hoşgeldin canım günlüğün hayırlı olsun
benim de günlüğüm var, bu yolda hep beraberiz.

yazdığın örnek menü güzel, her gün o şekilde beslenirsen ve biraz spor eklersen emin ol veremezsin diye bi şey yok

menülerini paylaş, yorum yapmaya ve takip etmeye çalışırım.
vazgeçmek yok

teşekkür ederim randomlife inşallah vereceğim inat ettim ...bu sefer çok kilo aldım çünkü hayatımda hiç bu kiloda olmamıştım ben eski ben değilim dışarı çıkamicam yakında bir kahvaltıya çıkalım diyoruz ben giyinene kadar öğlen oluyo hiçbirşeim üstüme olmuyor çok can sıkıcı takip edersen sevinirimm ..sağol canımm:))

ahh ahh bilmez miyim o kıyafet probleminiiiii:26:
ama azimden başka yol arkadaşımız yok bir de bizler varız tabii burda destek olacaz birbirimize ve hedefimize ulaşıcaz.
menülerini paylaşırsan takip ederim canım merak etme.

bu arada ben 25 kilo verdim. 34'e tamamlamaya çalışıyorum. bir şey sormak istersen yardımcı olabilirim:13:

ne kadar azimlisin maşallahh..aman nazar değmesinde 34 e tamamla ...nasıl yaptın nasıl tuttun kendini ben bide çok yalnızım bir komşum bile yok bir hanım arkadaşım yok olduğum yerde ..kadının halinden kadın anlıyoo ama artık burdayım ve bisürü ark.varr ..

eşin asker yada polismi bende çok tıkandım dağ başalrında
zaten bu kilolar ordan+çocuklardan derken kaldı da kaldı 1.60 boyum 77 kiloyum 10 kilo versem benim için velinimet
ben şöyle birşey uyguluyorum kendime
sabah istediğim gibi karnımı doyuruyorum ama gün içinde gayet ölçülü ve az yiyorum yoğurt ye bolbol
hatta içine bol tarçın kayısı ,incir doğra tadı enfes oluyor hem kilo vermene yadımcı hemde sindirimi çalıştırıyor
hemde yoğurt diyeti başlığını oku orda yoğurdun kilo vermeye çok yardımcı olduğunu söylüyor ben denedim
faydasını gördüm sana kolay gelsin canım
tabiiii banada

canımm benimm ..ahh ahh nerden bildin eşim askerr ve 2 yıldır dağ başındayımm ve 2 yılda aldım bu kiloları yalnızlık sıkıntı derken yiyecekleremi sarıyo insan ne ..böyle böyle aldım iştee bu aralar kendime bakmak bile istemiyorumm inşallah veririm ..yoğurt benmide çok sevdiğim bişey bundan sonra bol bol yicem ..

ah canım yaa üzüldüm yalnız olmana... ama merak etme ben sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yeter ki boş bırakma burayı

ya canım valla 25 kilo verdim demek çok kolay dilime kolay yani.
ben önce 22 kilo verdim. sonra spor ve diyeti bırakmak zorunda kaldım. 1.5 ay kadar hiç kilo vermedim, almadım da...
son zamanlarda yeniden başladım ve 3 kilo daha gitti...

ben spora borçluyum bunu. deli gibi spor yaptım ben.
şimdi azalttım. haftada 3-4 kez yapıyorum. çünkü artık aşırı derece fazlam yok.

nasıl mı dayandım... ah ah... ağladım zırladım.
tatlıya çok düşkünüm. canım tatlı istiyor diye ağladığımı bilirim. ama yemedim!!!!!!
beni gücendiren, şişmanım diye adamdan saymayan, beni beğenmeyen erkeklere inat dayandım hep.
her gece zayıfladığımı düşünerek ve o günlerin hayaliyle uyuyodum.
şimdi 64 kiloyum... o kadar mutluyum ki... herkes tamam artık verme diyor ama ben durmuyorum.
yola çıkarken 55 olcam demiştim, olucam da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…