- Konu Sahibi zeynepselin
-
sporu aksatmazsanız kısa zamanda kilo verirsiniz. ne güzel. bende bugün başladım diyete 66 kiloyum.
benim standart diyet listem var eşime ayrı çocuklara ayrı bide kendime ayrı yiyecek hazırlıyorum :) zor oluyor ama sonucu güzel olacak.
sabah 1 yumurta domates salatalık bir parça peynir
ara kuru meyve nescafe
öğlen ızgara et tavuk köfte veya balık yanında salata
ara 1 meyve
akşam çorba yada sebze yemeği az yağlı az tuzlu 8 den sonra sadece şekersiz çay
tatlıyı çok severim abur cuburu da zaten kiloların sorumlusu onlar 62 kiloya düşünce haftada 1 öğün serbest yapıcam inşallah
hayırlı olsun canım inşallah veririz kiloları.ben de 6 lı rakamlardayım biraz kilo aldığım için tartılmıyorum korkuma fazla çıkarım diye.benim de hedefim 50 ama 40 lı rakamlara da hayır demem
boyun kaç senin acaba
kilomuz ve hedefimiz aynı boyunuz kaç acaba?
boyum 168 cm ikiz kızlarım var hamilelikte epey kilo aldım tabii ama onlar ii olsunsizin boylar kaç acaba?
Merhaba arkadaşlar hemen bugün neler yaptığımı anlatayım sabah 2dilim kızarmış ekmek krem peynir salam şekersiz çay ardından spor 1,5 saat sonra kızımı okuldan aldım 3buçuk gibi 2çorba kaşığı pırasa kalmıştı dünden 1 kase yoğurt 1ayran akşama da karnı yarık yaptım fırında kızartmadan çok acıkırsam 1tane yiyeceğim...spor Salonu'ndan program aldım bugün haftaya 3gün spinning yapacağım:))inşallah tez zamanda gider kilolar
Ekmek olarak beyaz ekmek mı tüketıyorsun ?
Su tuketımın nasıl ?
Kılolarımız ve hedeflerımız aynı
Evet canim unonun beyaz tost ekmegini buyumek mi ne:))kizim icin aliyoruz da:)) 3lt su iciyorum 1litresi karbonatli.
Her bisey iyi giderken kocam eve gaziantepten gelen baklavayla dondu tabiiki yemedim ama o kadar cok tatli istediki canim o yerken kuru meyve yedim 2kuru incir 1kuru kayisi 2kuru erik( cok mutsuzum.ama baklavaya karsi koydum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?