2 ayda 62den 49'a dustugume sahit olacaksiniz

zeynepselin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
120
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar, daha once baska konularin altinda yediklerimi yazarak kilo vermeye calistim olmadi karatay yaptim dukan yaptim...dukanla 66dan 58 e dustum sonra baktim durmuyor kilolar yedikce birer birer aldim karatayda kuruyemisi abartiyorum kendimi durduramiyorum hic bana uygun gelmedi...su an tum cabalarima ragmen 62.7 kiloyum...2.bebegime 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum cunku ilkinde 60 kiloyla hamile kaldim ve 78 le doguma gittim son ay olecegim zannettim(( kisacasi 2.bebegi istiyoruz ve kendimi kontrol edip vucuduma eziyet cektirmeden gecirmek istiyorum...cok kararliyim buraya gun gun yaptiklarimi yazacagim.yarindan tezi yok basliyorum...hem spora hem diyete.zaten spora kayitliyim kizimda bu hafta okula basladi yani insallah onumde hicbir engel yok.basinizi agrittim umarim basaririm ve basari oykumu de yazarim:)))

Gunaydin sabah spora gittim 1,5 saat kadar spor yaptim simdi 2dilim kizarmis ekmek kasar peyniri salam ve zeytinle kahvalti yaptim cayimi zaten sekersiz iciyorum oglen sebze aksam corba icmeyi planliyorum.

Bugunu 6da bitirdim cok sukur sebze yemedim kahvaltidan bi kac saat sonra 1elma yedim 5bucuk gibi de tavuk sote tursu yogurt yedim.bi yarim saat sonra 1armut yemek zorunda kaldim gorumcemin israri uzerine:)))bu saate kadarda 2.5litre su ictim.Darisi yarina umarim kolay atlatirim

benim standart diyet listem var eşime ayrı çocuklara ayrı bide kendime ayrı yiyecek hazırlıyorum :) zor oluyor ama sonucu güzel olacak.

sabah 1 yumurta domates salatalık bir parça peynir

ara kuru meyve nescafe

öğlen ızgara et tavuk köfte veya balık yanında salata

ara 1 meyve

akşam çorba yada sebze yemeği az yağlı az tuzlu 8 den sonra sadece şekersiz çay

tatlıyı çok severim abur cuburu da zaten kiloların sorumlusu onlar 62 kiloya düşünce haftada 1 öğün serbest yapıcam inşallah

hayırlı olsun canım inşallah veririz kiloları.ben de 6 lı rakamlardayım biraz kilo aldığım için tartılmıyorum korkuma fazla çıkarım diye.benim de hedefim 50 ama 40 lı rakamlara da hayır demem

boyun kaç senin acaba

Benim maalesef böyle bir listem yok çok koşturmalı geçiyor günlerim sabah 2 dilim ekmek kızartıp peynir ve Sağlam'larda yiyorum çarçabuk kızımı 9bucukta okula götürüp spora gidiyorum 12 de eve geliyorum 1 saatte evi düzenleyip çıkıp kızımı almaya gidiyorum öğlen akşamdan ne kaldıysa onu yiyip akşam da yeni yaptığım yemeği yiyorum(( abur çukuru kestim kolayı falanda bide 6dan sonra yemiyorum inşallah gider bu kilolar

Sağol cnm.benim boyum 166 cm 50 olmaya yemin ettim:))))sen neler yapıyorsun

Merhaba arkadaşlar hemen bugün neler yaptığımı anlatayım sabah 2dilim kızarmış ekmek krem peynir salam şekersiz çay ardından spor 1,5 saat sonra kızımı okuldan aldım 3buçuk gibi 2çorba kaşığı pırasa kalmıştı dünden 1 kase yoğurt 1ayran akşama da karnı yarık yaptım fırında kızartmadan çok acıkırsam 1tane yiyeceğim...spor Salonu'ndan program aldım bugün haftaya 3gün spinning yapacağım:))inşallah tez zamanda gider kilolar

Ekmek olarak beyaz ekmek mı tüketıyorsun ?
Su tuketımın nasıl ?
Kılolarımız ve hedeflerımız aynı

Her bisey iyi giderken kocam eve gaziantepten gelen baklavayla dondu tabiiki yemedim ama o kadar cok tatli istediki canim o yerken kuru meyve yedim 2kuru incir 1kuru kayisi 2kuru erik( cok mutsuzum.ama baklavaya karsi koydum:18:

Sabah 61.5tum kizlar:))) ise yariyor diyetim coook sevindim bu sabah kiymali yumurta ve 2dilim ekmek yedim oglen keten tohumlu yogurt arada elma aksam da bir karniyarik ya da yapabilirssem corba icmeyi planliyorum.Allah'im 5'li rakamlari bir gorsem:)

Evet canim unonun beyaz tost ekmegini buyumek mi ne:))kizim icin aliyoruz da:)) 3lt su iciyorum 1litresi karbonatli.

Ekmek konusunda sana tavsıyem, tam bugday, cavdar veya tam tahıllı. Uno'nun lıght ekmegı de var, o da çok ıse yarıyor, kepeklı ekmek yeme ama bence bu saydıklarımdan bırını tüket canım, senı epey tok tutar. 3 lt su ıcmen de çok ıyı, bır de yesıl cay tüketmenı önerırım. Topıgının takıpcısıyım, sık sık bakıcam buraya, cünkü ben de 62'yım ve ıdeal kılom da 48-50, aynı sayılırız

Her bisey iyi giderken kocam eve gaziantepten gelen baklavayla dondu tabiiki yemedim ama o kadar cok tatli istediki canim o yerken kuru meyve yedim 2kuru incir 1kuru kayisi 2kuru erik( cok mutsuzum.ama baklavaya karsi koydum:18:

tebrikler.. bende bayramı düşünüyorum nasıl atlatacağım diye sen nasıl sabır ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…