- Konu Sahibi zeynepselin
-
süpersin maşallah diyelim 200-200 gidiyorrr :))bende 4 gündür tartılmıyorudum bugün tartıldım 4günde 1kg gitmiş 60kg olmuşum iyi gibi hadi bakalım hepimizin yüzü gülsünn kilolar gitsinnn
Kaç günde kaç kilo verdin canım ?
İi geceler kizlar ben yatiyorum sabah kizi okula goturcem ordan spora falan cok isim var...
Sabah: bir avuc korn flks sut tarcin,1fincan sekersiz nescafe
Ara:1fincan turk kahvesi
Ogle:bir tabak tavuk sote ayran
Ara:1meyveli activia
Aksam:bir corba kasigi tavuk sote bir kase yogurtlu kozlenmis patlican,bir bardak diet kola
Az su iciyorum onu farkettim yarindan tezi yok bu konuya el atiyorum gunde 3fincan yesil cay 3litrede su icecegim:)))sabah elsilerle uyanmak dilegiyle simdilik hoscakalin:))
bende 1.5 lt iki su şişesi tezgahın üstüne koydum ölçümde belli oluyor 1ay oldu 3lt su içiyorum hıı bide içine birer tatlı kaşığı karbonat alıştım artık
Merhaba kizlar yazmadim bi kac gundur bu arada devam ediyorum diyete ve spora suan 58.2kiloyum haftanin 4gunu sabah spinninge gidiyorum sabah sut corn flakes tarcin oglen 1 tabak yemek 1dilim ekmek ve yogurtla aksam ne yemek varsa iste o kadar simdilik bi 56 ya dusuyim daha detayli anlatacagim neler yaptigimi herkese...iyi geceler
maşallah diyorum bende hala devam ediyorum en son 59.800 düm regl dönemimdeyim tartılmıyorum ama devam ediyorum bende sabah yarım simit yada 1 dilim tambuğday yada nesfit benim sabahım öğle olduğundan bide akşam yiyiyorum. yemek(sebze, et, tavuk ne varsa tek çeşit yiyiyorum ) bir dilim tam buğday. tatlı makarna plav yok arada kaçamak olabiliyor günlerde falan ozamanlarda akşam dengeliyorum sadece bir kase yoğurt yiyerek ama hala az az gittiğinin farkındayım neyse az az da olsa gidiyor sonuçta görüşmek üzere..
tebrık ederım canm ya bende 62 den ınemıyorum assagıya ama yıyorum kansızlıkta var ılacta alıyorum olmuyo yanı 56 olmak ısterdım
boyumda 1.63 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?