- Konu Sahibi zeynepselin
-
merhaba bende 2. çocugu istiyorum inşallah...
vedee diyetteyim.oğluma 56 kg ile hamile kalmıştım...
şimdi 64 kiloyum acil kilo vermeliyim bu kilo ile hamiş olursam varil gibi olurumnefes alamam...
slm herkese bende bu mücadelenin içindeyim 63.900 ile başladım yaklaşık 17 gündür şimdi 61.200 bana az gibi geliyor çünkü hep açımsabah ya bir dilim ekmek yada bazen yarım simit yiyiyorum geç yiyiyorum öğlen bişi yemiyorum akşam yemekten önce yoğurt zencefil zerdaçal karışımı (1saat önce ) akşam yemeğinde de sebze et ne varsa kızartma plav makarna tatlı yemiyorum ve güne 3lt karbonatlı su içiyorum sarımsak çay aldım buna rağmen az gidiyor az
İnşallah istediğiniz kiloya inersiniz
Acaba resimmi ekleseydiniz iki ay sonrada son halinizi eklerdiniz daha güzel olmazmıydı ki :26:
Merhaba canim sana da kolay gelsin valla ben de cok zor veriyorum.tam pes edicek gibi oluyorum internetten begendigim insanlarin resimlerine bakiyorum vazgeciyorum.bir de bu aksam dugune gittik esimle of dolmalar lazanyalar pasta petit fuere hersey vardi sadece bir parca et yedimyarin da teyzemde gun var onu atlatirsam bu haftayi bitti sayarim artik:))) spor yapiyor musun?
merhaba zeynep bende zor verenlerdenim işte bende bi borcam sütlü tatlı yaptım tadına bile bakmadım eşimle oğlum için çok zor oluyor ve bunun sonunda hala verememek zor yani gram gram gidiyor bügünde nedense yüzüm gözlerim şişti 3lt su içiyorum ondanmı bilemedim cuma benimde günüm var artık az bişi yer akşam yemem diye düşünüyorum kolay gelsin inşallah sonuç iyi olur
Bugun öyle zor bir gündü ki anlatamam hemen yediklerimi yazıyorum...
Sabah: omlet,peynir,zeytin salam
Öğle:avucum uzunluğunda peyniri kol böreği,2çorba kaşığı kısır
Akşammlet,peynir,zeytin,3dilim sucuk,şekersiz çay
Bol bol su
Allahım çooook zor bir gün geçirdim ısrar kıyametancakbu kadarla paçayı kurtardım.yarın lütfen kilo almamış olayım lütfen((
ekmek yememişsin bence almazsın kasma
Ay canım ya gercekten çok zorlanıyorum.sen de benim gibiymişsin.evde kızıma kocamamecburen yiyebilecekleri yemekler yapıyorum ama tatlarına bilebakmıyorum nasıl verilecek bu kadar kilo şaşırdım kaldım
sen aç kg sın hedef kaç? ben en son 61 dim tartılmadım bikaçgündür hissetmiyorum kg gittiğini demorolize olmamak içinde tartılmıyorum. sporu sormuştun malesef sadece haftada 1yada 2 yürüyorum okadarboy 1.60 hedef 55 inşallah ama nekadar zor ya okuyorum bazıları günde 500gr falan nasıl veriyor hayret valla hayret
Merhaba bayanlar,
burayi takip etmemisim bayadir yazilmiyordu. Daha düzenli yazsak ve sadece haftanin birgünü tartilsak. Kendimizi daha iyi motive etmezmiyiz. Öbür türlü cok demoralize oluruz diye düsünüyorum. Birde kendimize hedef tarihi secelim ona göre hareket edelim. Birde daha düzenli spor yapsak, cünkü ne kadar ideal kiloya yaklasilirsa o kadar zordur vermek, en azindan spor destekleyici olur hem vucutta sikilasir. Birde hangi günler tartilip bildirelim?
[MENTION][/MENTION]merhabalar sabah 9da çıktım şimdi girebildim eve çok yorgunum sabah kahvaltı hazırlayamadım kızım okulda etti ben de bir avuç k-flıks süt ve bol tarçın yedim arada bir fincan şekersiz Türk kahvesi içebildim şimdi de bir tabak tavuk sote ayran akşama kapanış yaparken listemi yaparım.heeee bir de bu sabah 200gr daha eksildim:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?